Konu sahibinin gerçek olduğuna inanmıyorum ama konu iyice uzadı.Kıza zayıfla yazmışlar eminim burda çekirdek çitleyerek konuyu takip eden ev kadınları da mankendir mk
Kadınları tiplerinden boydan kilodan vurmak çok acımasızca. Hele ki yapan kadınsa daha kötü. kadınlar bu kadar ayrımcıysa şekilciyse erkekler ne yapsın
Şimdi dağılabilirsiniz
Sallamadım.Konuyla bir alakası yok ama o kadar çok fotoğraf dendi ki, kendi fotoğraflarımı paylaşasım geldi.
Kendimi göstermeye yer mi arıyorum nedir? Bugün elin herifinin çakmağını götürdüm, hala atamadım stresimi ondan sanırım.
Baiser, ablacım doğruyu söyle sen de kurtul biz de kurtulalım çok kaçak cevaplar veriyorsun, bu anlattığın olaylar olsun, mesleki iddian olsun, yaşın eğitim durumun olsun, birbirini tutmuyor. Trollüyorsan helal olsun biz de eğleniyoruz, konular da güzel ama fotoğraflara kadar döküldü buralara, insanlar gerçeğin peşine düştü, ne gerek vardı? :/
Az salladın mı bazı şeyleri? Kızmayacağız söz.
Dur sen daha üye olup özelden yürücekler ona, koydu fotoyu :)Vay be 57 ziyaretçi ne konuymuş
Barıştım dün kendisine kek yapınca ellerimi öpüp sarıp sarmaladı affettimKociskotostusunla baristin mi :)))
Baris yoksa ziyan olcak libidon
Geyik konu acip ifsa yapalim 2 dakkaligina profildenKonuyla bir alakası yok ama o kadar çok fotoğraf dendi ki, kendi fotoğraflarımı paylaşasım geldi.
Kendimi göstermeye yer mi arıyorum nedir? Bugün elin herifinin çakmağını götürdüm, hala atamadım stresimi ondan sanırım.
Baiser, ablacım doğruyu söyle sen de kurtul biz de kurtulalım çok kaçak cevaplar veriyorsun, bu anlattığın olaylar olsun, mesleki iddian olsun, yaşın eğitim durumun olsun, birbirini tutmuyor. Trollüyorsan helal olsun biz de eğleniyoruz, konular da güzel ama fotoğraflara kadar döküldü buralara, insanlar gerçeğin peşine düştü, ne gerek vardı? :/
Heh libido ziyafeti geliyo ona simdiBarıştım dün kendisine kek yapınca ellerimi öpüp sarıp sarmaladı affettim
Konuyla bir alakası yok ama o kadar çok fotoğraf dendi ki, kendi fotoğraflarımı paylaşasım geldi.
Tek taş yüzüğünü at oda olurya bazen benim de fikir almak için foto atasım geliyor ama tipsiz falan derler diye korkuyorum
bi kere suratımı kırpıp saçımı atmıştım te o kadar
Serkan değil Sinan o lütfen yanlış yapmayalımNişanlısı Serkan da doktor ahaauahua
İssizlikten harlequin okuyup okuyup ozetmi geciyo ben anlamadimki her konu bir degisikYanlız arabistanda bu makyaj falan no father no
Tek taş yüzüğünü at oda olur
ya bazen benim de fikir almak için foto atasım geliyor ama tipsiz falan derler diye korkuyorum
bi kere suratımı kırpıp saçımı atmıştım te o kadar
Ben de saçı yeni kestirdim, rengini yeni değiştirdim ya,"Olmuş mu" tadında bi gösteresim geliyor fotoğraflı konularda, ama aynı korkuları ben de yaşıyorum.
Sorma bitmiyorlar biri gidiyor biri geliyorİssizlikten harlequin okuyup okuyup ozetmi geciyo ben anlamadimki her konu bir degisik
ellerim fırıncı küreği gibi, tam makara yapmalık, hayatta atmam
sıra sıra burma bileziğim olaydı onu atardım
Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?