Sen kimsin ki

Konu sahibinin gerçek olduğuna inanmıyorum ama konu iyice uzadı.
Kilosuna kadar laf etmek bence kimsenin haddine değil.

Sallamadım.

Geyik konu acip ifsa yapalim 2 dakkaligina profilden

ay bu konu için banlanmaya değer miydi naaptınız
fotolar zaten bu siteden olduğu için yeniden paylaşılması sıkıntı değil sanki, çelişkili konulara denk gelince önceki konusundan alıntı yapmak gibi olmuş, ama tartışma yaratmaması için link verilmesi daha uygun olabilirdi.
hostes hanım kızımızın konuları pek şenlikli, ayşegülün maceraları gibi okuyup gülüp geçmelik işte, ben dayak yedim, aldatıldım, tecavüze uğradım, aç kaldım diye fake atanlara kızıyorum da, böyle konuları çok da şaapmamak lazım, karşılıklı gülün, ya da don't feed the troll

Kahve biraz abartı olmuş sanki. Yollu,yelloz,yellik deseymişsin keşke şaka bi yana aman umursamayın boşverin kimse karışamaz size. Arkadaşlarınız da gerçek arkadaş olsalarmış o kişiye gereken lafı söylerlerdi zaten... kimin ne olduğunu görmüş oldun

ya bazen benim de fikir almak için foto atasım geliyor ama tipsiz falan derler diye korkuyorum
bi kere suratımı kırpıp saçımı atmıştım te o kadar

ya bazen benim de fikir almak için foto atasım geliyor ama tipsiz falan derler diye korkuyorum
bi kere suratımı kırpıp saçımı atmıştım te o kadar

Ben de saçı yeni kestirdim, rengini yeni değiştirdim ya,"Olmuş mu" tadında bi gösteresim geliyor fotoğraflı konularda, ama aynı korkuları ben de yaşıyorum.

senin arkadaslarinin yaptigi yanlis illaki konudan haberleri vardir.hemde erkek arkadasin varmis sacma geldi biraz. konusup isin aslini ogrenmelisin ben bile merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…