Sen kimsin ki

Ya işten geç çıktım yine cafcaflı konuyu kaçırdım. Noolmuş hayaller Arap şeyhle nişanlı hostes hayatlar başka bir şey miymiş neymiş?

Bu arada görülmeyen yerleri bilemem ama arkadaşımın kardeşi geçtiğimiz senelerde THY'ye hosteslik için başvurdu. Herkesin kollarını açarak dövmeleri olup olmadığını incelemişler. Dövmeli olanlar elenmiş, bu kızımızın da kolunda sanırım. Ankara'da dayısı varsa bilemem ama dövmeyle hostes olmayı bırak elemeleri dahi geçemezsin. Görünür bölgelerinde dövme, piercing, yara izi olmaması şartı aranıyor.

Saygılar, hürmetler.

Nereli oldugunu bile tam bilmedigi adamla dev tek tas ile sozlenip,ustune Dubai ve Arabistan'ı ayni sanan hostes hanim kiz mi bu?
Ya şu tektaşı ne merak ettim banada biri ataydı keşke bayağı büyük ki konuşuldu bu kadar teştaşa kanma arabistanda sokak taşı bile göremezsin

Lütfen yalan söyleme hosteslee var bikere burda bak bunu bildiğim iyi oldu heryerim dövmeli almazlar beni neyse zaten kilomdan da ihtimal yok

Lütfen yalan söyleme hosteslee var bikere burda bak bunu bildiğim iyi oldu heryerim dövmeli almazlar beni neyse zaten kilomdan da ihtimal yok

Diğer havayollarını bilmiyorum ama THY'de bu şart var. Görünür yerlerinde dövme, piercing, yara izi olmaması isteniyormuş. Görünmeyen yerlerinde olabilir.

Küfür, sandalye devirmek.... Hiç olmamış, haklıyken haksız konuma düşmek bu olsa gerek.

Aman iyi yapmışsınız.bende küfür sevmem.erkek de kadında etmesin.ama o da hak etmiş yani kendisini ne sanıyorsa.daha ilk gördüğü insan hakkında ki tercih meselesi olan bir konuda yorum yapmak çok saçma.hm sizin o anki durumunuz da komik olmuş tabisi

Lise mezunu dil bilmeyen hostes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…