- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Benim ellerim küçük lütfeen,ama ben de atmam,dün bugün çatlama kotanızı doldurdunuz,size de yazııkellerim fırıncı küreği gibi, tam makara yapmalık, hayatta atmam
sıra sıra burma bileziğim olaydı onu atardım
Ya şu tektaşı ne merak ettim banada biri ataydı keşke bayağı büyük ki konuşuldu bu kadarNereli oldugunu bile tam bilmedigi adamla dev tek tas ile sozlenip,ustune Dubai ve Arabistan'ı ayni sanan hostes hanim kiz mi bu?
Lütfen yalan söyleme hosteslee var bikere burdaYa işten geç çıktım yine cafcaflı konuyu kaçırdım. Noolmuş hayaller Arap şeyhle nişanlı hostes hayatlar başka bir şey miymiş neymiş?
Bu arada görülmeyen yerleri bilemem ama arkadaşımın kardeşi geçtiğimiz senelerde THY'ye hosteslik için başvurdu. Herkesin kollarını açarak dövmeleri olup olmadığını incelemişler. Dövmeli olanlar elenmiş, bu kızımızın da kolunda sanırım. Ankara'da dayısı varsa bilemem ama dövmeyle hostes olmayı bırak elemeleri dahi geçemezsin.
Saygılar, hürmetler.
Lütfen yalan söyleme hosteslee var bikere burdabak bunu bildiğim iyi oldu heryerim dövmeli almazlar beni neyse zaten kilomdan da ihtimal yok
Küfür, sandalye devirmek.... Hiç olmamış, haklıyken haksız konuma düşmek bu olsa gerek.Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
Profayl pikçır yapmisti Arabistan-Dubai konusunda..Ya şu tektaşı ne merak ettim banada biri ataydı keşke bayağı büyük ki konuşuldu bu kadarteştaşa kanma arabistanda sokak taşı bile göremezsin
He hayatı öyle sanıyor işte hayal aleminde yazık gitsinde görsün
Ayy ne güzel dedin bizimkisi çok klasikAaa bu o üyeymiş.
Her gün ayrı bir olay,ayrı kahramanlar.
Ne güzel hayatlarınız var ya.
Ben gördüm, benimkinin aynısı atayım foto?Ya şu tektaşı ne merak ettim banada biri ataydı keşke bayağı büyük ki konuşuldu bu kadarteştaşa kanma arabistanda sokak taşı bile göremezsin
At at çok merak ettim bütük birşey miş galiba :)Ben gördüm, benimkinin aynısı atayım foto?
Kiz memeni kafasina gecirseydin
Arkadaşlar herzaman ki gibi yine benbiliyosunuz ki 19 yaşındayım artık ve geçen sene mezun kaldım üniversiteye gitmedim bu sene hazırlanıcaktım hatta dershaneye yazılıcaktım pazartesi. Fakat bugün sabah annem geldi dedi ki seni İngiltereye göndericez babanla karar verdik (orada teyzelerim kuzenlerim çok var ve teyzem annem gibidir çok yakınız ailecek) bende orada ne yapıcam diye sordum anneme oda part time çalışırsın türk restorantlarında veya kuaförde bi yandanda dil kursuna girersin sonra da üniversite okursun dedi. Bende nasıl kalıcam peki dediğimde giriş çıkış yaparsın dedi. Böyle birşey mümkün mü? Hatta sordum kendisine 1 senemi daha heba edemem kesin karar mı diye sordum oda kesin dedi işlemlere başlıyacak dedi. Ondan öncesinde İngiltereye gitme fikri hep kafamdaydı ama nasıl kalıcam diye düşünüyodum. Sizce doğru bi karar mı bu? Türkiyede üniversiteye mi hazırlanmalıyım yoksa orada çalışıp dil öğrenip orada mı hayat kurmalıyım kendime?
Kınadım seni ortada olan konusunu buraya taşımaya utanmıyor musun senin adına ben utandımLise mezunu dil bilmeyen hostes.
Hakikaten kız nasıl bir şey?Ben gördüm, benimkinin aynısı atayım foto?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?