Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari rahatladım19 yasındayım![]()
Ayy kimmiş ki diyip hemen profiline bakayım merak ettim :)Aaa bu o üyeymiş.
Her gün ayrı bir olay,ayrı kahramanlar.
Ne güzel hayatlarınız var ya.
Yoo cok kisi soyledi onu.. Konusunda baya yerden yere vuruldu arkadas hattaYorumlardan merak edip eski konusuna baktım. Arkadaş bir Allahın kulu da çıkıp dememiş ki Dubai Suudi Arabistan'da değil. Fake konu açarken biraz harita karıştırın, böyle komik oluyor.
Ka.pee şaaakkKah.e deyip sandalyeyi devirmek bir tek yesilcam filmlerinde oluyor zannetmistimAyy dinlemesi de guzel film gibi
![]()
Seni yine yarımkure diye okudum ya ulaannKaç sayfa oldu
Vurun kahpeye esprisi yapılmadı mı?
Yeter bence, öldü
Şu an küllerini topluyor yeniden doğmak için
Subliminal yakaladınSeni yine yarımkure diye okudum ya ulaann![]()
Bi ilginç konuda farkettim karimkure oldugunu, halen şaşar dururumSubliminal yakaladın
Kraaaalsın![]()
Selam ben güney karim:)Bi ilginç konuda farkettim karimkure oldugunu, halen şaşar dururum![]()
Bence guzel bir soru sormus konusunda bi yalan goremedimBu kız genelde uyduruyor konuları gibi geliyor.
Bir önceki konusuna baktım, o konu gerçek mi anlayamadım. Bir doktorla aramda geçen bir diyalogu yazacağım. Doktorun bana demek istediğini anlayan biri açıklarsa konular uydurma mı değil mi biraz da olsa anlarız.
Ben sürekli kilo veren; ama göğüsten hiç kilo vermeyen biriyim ve ölçüyü burada söylemeyeyim; ama ciddi anlamda büyük göğüslerim var. Çok sık meme muayenesi de yapmam, geçen yaz aklıma geldi ne zamandır bakmıyorum, bir bakayım dedim. Elime sertlik geldi, sürekli kilo verip, göğüsten hiç vermediğim için de kafamda direkt göğsümde büyük bir kitle olduğu düşüncesi uyandı. Panikle hemen doktorda aldım soluğu, elle muayene ve ardından tabiki hemen ultrasona yolladı. Gittim ve doktor dedi ki meme dokun çok fazla, normalde yağ dokusu çok olur, o yüzden rahatça da kontrol edebiliyorum, şu anda kontrol ederken de zorlanıyorum; ama bir şey yok. Sonra ben elime gelen yeri gösterdim, oraya da baktı ve burada daha da yoğun, korkma dedi.
Meme dokusundan kastı süt bezleri midir yoksa başka bir şey midir?
Edit: nette araştırdım; ama neyi kast ettiğini anlayamadım, o yüzden direkt uyduruyor diyemedim.
Selam ben güney karim:)
O başlıkta süt bezi ile ilgisi yok diyen bir sürü kişi var. Ben bana denilenin tam anlamını bulamadığım için uydurmuş mu uydurmamış karar verip, yorum yapamadım.Bence guzel bir soru sormus konusunda bi yalan goremedim
Buradakilere sorucak olursan hostes olmak icin c2 seviyesinde ingilizce gerekiyormus güya.. bana doktor öyle demisti bilemem süt bezlerin fazla demistiO başlıkta süt bezi ile ilgisi yok diyen bir sürü kişi var. Ben bana denilenin tam anlamını bulamadığım için uydurmuş mu uydurmamış karar verip, yorum yapamadım.
Anladim canim. Pek anladigim konular degil acikcasi sut bezi filan ama konusu samimi geldiO başlıkta süt bezi ile ilgisi yok diyen bir sürü kişi var. Ben bana denilenin tam anlamını bulamadığım için uydurmuş mu uydurmamış karar verip, yorum yapamadım.
Olabilir canim senin dedigin gibi bendede sertlik var bende gittim doktora bi sorun yok dedi ama aciklamada yapmadi belkide benimde oyledir.Buradakilere sorucak olursan hostes olmak icin c2 seviyesinde ingilizce gerekiyormus güya.. bana doktor öyle demisti bilemem süt bezlerin fazla demisti