sen nasıl insansın anne

Zorla hastaneye yatırma hakkınız var mı bilmiyorum. Hukukçu arkadaşlara sormak lazım. Ama zorla yatırsanız bile tedavinin başarılı olması için hastanın tedaviyi istiyor olması lazım. Yoksa çıkınca yine içer. Bir psikiyatriste veya psikoloğa danışın isterseniz. Anneniz karşısında güçlü olmak için siz de psikoloğa gitseniz iyi olur. Ona zorla birşey yaptıramazsınız. Anca araya mesafe koyarsınız. Ama bana sınırlarınızı çizmekte sorun yaşıyorsunuz gibi geldi. "Sınırlar" diye bir kitap var, okumanızı tavsiye ederim.

ne diyosunuz ne musammasi benim annem birak biz uyurken gelmeyi uyanikken odada yokken bile yatak odasina girmez anneniz olabilir ama mahremiyetinize saygi gostermeyorsa bir sorun var demektir hersey bir yere kadar
İşte bu denli ödün vermek hamurumda yok da anne diye fazla abartmışım

İşte bu denli ödün vermek hamurumda yok da anne diye fazla abartmışım
cocugun varmis dusun bakalim sen covuguna bunu yaparmiydin sen bir anne olarak sokaklarda alkolik dolasmayi kendine yakistirirmiydin annelik nedir nasil olur cok iyi biliyosunuzdur boyle insanlara anne denmiyo maalesef tepkinizi koyun

Torununu düşünmeyeni siz niye düşünecekmişsiniz. Tamam alkollüyken yapmış olabilir zira zil zurna sarhoş gelmiş kapınıza ki bence gelmemeli,kibarca,güzellikle sormanıza rağmen neden inkar ediyor,ayıp yahu. İnsanın düşmanı yapmaz,bebeği düşününce vicdana gelirde söyler,bu nedir.
Eşinizde haklı olarak istemiyor gelmesini.
Bence bir dahaki gelişinde,bindirin taksiye gönderin evine. Almayın eve.
Alkolikse gitsin tedavi olsun,kimse çekmek zorunda değil yani.
Normalde derim aile idare edilir ama anneniz çekilir gibi değil.
İyi bir dersi hakediyor.
Ya gitsin tedavi olsun,yada çıksın hayatınızdan,söyleyin seçimini yapsın.
Gece gece huzurunuzu kaçırmaya ne hakkı var. Sinir oldum ben bile okurken,sizde evliya sabrı varmıs.

Hayretler içinde okudum..eğer sen "annene" hala muamma gosterirsen senin evliliğinde huzur kalmayacak .. esin le problemlerin doğması yakındır ve tartışmalarda etkilenecek olan bebeğin var.. çok üzüldüm annnenle gorusmek bence. Konuş hastaneye yatıp tedavi olacaksan annemsin yoksa beni rahatsız etme dersin

Yolunu bulamasa da,sapıt sa da bazen bizi darmadağın etseler de; o bir anne!sabırlı olun ve tedavi ettirmenin ,onu buna ikna etmenin yollarını arayın,Allah yardımcınız olsun!

Cidden eve almayın,oha dedim okurken.

İleride çocuğun mümkünse bilmesin bile anneannesini.

Başka kardeşin var mı?
Niye birden size geldi?Alkolik sanırım valla tedavi olsun ya da uzak dursun

Bazı ınsanlar anne de babada olamıyor maalesef kı sızın annenızde olamamış besbellı evet annedır atsan atılmaz satsan satılmaz ama sıze saygısı ve sevgısı olmayan bır ınsanı hayatınızın ıcıne sokarak dahada sızın ıcın cekılmez bı duruma getırmeyın ben olsam gorusmeye bayaaa bayaaa ara verırdım boylelerı maalesef yarardan cok zarar getırıyor

TEdavi deyince demediği hakaret kalmıyor
Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
bi çene var yok öyle bişey...
O zaman mesafe koymak en doğrusu ama kalbini asla kırmayın ölümlü dünya belki insafa gelir dua edin

Almayın bir daha evinize. Kapıya geldiği zaman açmayın kapıyı. Gerekirse polis çağırın. İrtibatınızı da kesin. Sizin için önemli olan çocuğunuz. Hem böyle bir örnek görmesin karşısında hem de sağlığı bozulmasın yazık. Anne dediğin anne gibi olur. Sizinki sadece sizi doğurmuş o kadar.

Ben böyle bir insanın sağlıklı olacağına ihtimal vermiyorum.

Ciddi ciddi tedavilik bir durum.
Hiç düşündünüz mü ya da denediniz mi?

Gorusmeyin. Eşinize de hak verin. Aynı şeyi onun annesi yapsa siz onun kadar sabır gostermezdiniz emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…