- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Eşim de diyorpolis çağrırım bi da bu şekil gelirse
Ama işte kıyamıyorum kadına
hem acıyorum hem öfekeleniyorum
napim zorla mı kapatim kadını hastaneye istemiyor
var mı öyle bir hakkım onu da bilmiyorum
İşte bu denli ödün vermek hamurumda yok da anne diye fazla abartmışımne diyosunuz ne musammasi benim annem birak biz uyurken gelmeyi uyanikken odada yokken bile yatak odasina girmez anneniz olabilir ama mahremiyetinize saygi gostermeyorsa bir sorun var demektir hersey bir yere kadar
cocugun varmis dusun bakalim sen covuguna bunu yaparmiydin sen bir anne olarak sokaklarda alkolik dolasmayi kendine yakistirirmiydin annelik nedir nasil olur cok iyi biliyosunuzdur boyle insanlara anne denmiyo maalesef tepkinizi koyunİşte bu denli ödün vermek hamurumda yok da anne diye fazla abartmışım
Bazı ınsanlar anne de babada olamıyor maalesef kı sızın annenızde olamamış besbellı evet annedır atsan atılmaz satsan satılmaz ama sıze saygısı ve sevgısı olmayan bır ınsanı hayatınızın ıcıne sokarak dahada sızın ıcın cekılmez bı duruma getırmeyın ben olsam gorusmeye bayaaa bayaaa ara verırdım boylelerı maalesef yarardan cok zarar getırıyorSinirden deliriyorum
geçen gece annem kapıya dayandı alkolden ayakta zor duruyor...eşimle şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyoruz o halde nasıl yolu buldu...hayır yani 1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz birbirimizden....
eşim annemi o şekilde görünce sinirlendi kaç kere anneme alkollü gelme bize dedi
neyse annem koltukta sızdı kısa süre sonra tabi önce eşimle sağlam bir ağız dalaşına girdikten sonra...sana saygımdan kovmuyorum yoksa kadın demem gecenin bu vakti koyardım kapıya deyip yattı eşim
sabaha karşı anem yatak odasına girip duruyor neymiş torununu görecekmiş...hiç kapı tıklamak da yok...kaç kere...eşim iyice delirdi...
Neyse İlerleyen saatlerde eşim işe gitti...annemle başbaşa kaldık...tabi kendini savunuyor. ..bendw herşeye rağmen annem ya her seferinde musamma gösterdim...normalde anbe demeye bin şahit.En son beddua etmişti doğumda masada kal diye ...bilirsiniz...
salona gittim yerde bir ıslaklık vardı
koca bir bardak suyu devirdim sabah ondan ıslak dedi...peki dedim...
o gittikten sonra baktım idrar kokusu geliyor hafif hafif...aradım yok diyo ıslak kaldığından öyle kokuyor dedi...doğrudur dedim ama içinden de diyorum ki ya kaç kere suyu devirdim hiç öyke bir koku yoktu.....bugun ise emin oldum baya baya işedi ama nasıl inkar ediyor nasıl...ölümüne inkar resmen...
yahu evde 9 aylık bebeğim var ey insaf kadın!!!!! Çocuk sürekli yerde....halıya yorgan serdim yorgan halı battı Dedim yaptıysan söyle bebeğe yazık.....acımadı ya bebeğime
Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....
halıya işemek nedir ya !!????
hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin
O zaman mesafe koymak en doğrusu ama kalbini asla kırmayın ölümlü dünya belki insafa gelir dua edinTEdavi deyince demediği hakaret kalmıyor
Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
bi çene var yok öyle bişey...
Almayın bir daha evinize. Kapıya geldiği zaman açmayın kapıyı. Gerekirse polis çağırın. İrtibatınızı da kesin. Sizin için önemli olan çocuğunuz. Hem böyle bir örnek görmesin karşısında hem de sağlığı bozulmasın yazık. Anne dediğin anne gibi olur. Sizinki sadece sizi doğurmuş o kadar.Sinirden deliriyorum
geçen gece annem kapıya dayandı alkolden ayakta zor duruyor...eşimle şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyoruz o halde nasıl yolu buldu...hayır yani 1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz birbirimizden....
eşim annemi o şekilde görünce sinirlendi kaç kere anneme alkollü gelme bize dedi
neyse annem koltukta sızdı kısa süre sonra tabi önce eşimle sağlam bir ağız dalaşına girdikten sonra...sana saygımdan kovmuyorum yoksa kadın demem gecenin bu vakti koyardım kapıya deyip yattı eşim
sabaha karşı anem yatak odasına girip duruyor neymiş torununu görecekmiş...hiç kapı tıklamak da yok...kaç kere...eşim iyice delirdi...
Neyse İlerleyen saatlerde eşim işe gitti...annemle başbaşa kaldık...tabi kendini savunuyor. ..bendw herşeye rağmen annem ya her seferinde musamma gösterdim...normalde anbe demeye bin şahit.En son beddua etmişti doğumda masada kal diye ...bilirsiniz...
salona gittim yerde bir ıslaklık vardı
koca bir bardak suyu devirdim sabah ondan ıslak dedi...peki dedim...
o gittikten sonra baktım idrar kokusu geliyor hafif hafif...aradım yok diyo ıslak kaldığından öyle kokuyor dedi...doğrudur dedim ama içinden de diyorum ki ya kaç kere suyu devirdim hiç öyke bir koku yoktu.....bugun ise emin oldum baya baya işedi ama nasıl inkar ediyor nasıl...ölümüne inkar resmen...
yahu evde 9 aylık bebeğim var ey insaf kadın!!!!! Çocuk sürekli yerde....halıya yorgan serdim yorgan halı battı Dedim yaptıysan söyle bebeğe yazık.....acımadı ya bebeğime
Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....
halıya işemek nedir ya !!????
hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin
o gelmesin. arada sen gider görürsün. yoksa eşinle aranı bozar.Alkoliktir ama ne hikmetse bişeyi unutmaz
Kullü zararAlma eve bir daha.
Zaten sen alsan eşin almaz böyle giderse.
Küllüm zarar yani.
Bilerek yaptı
altona kaçırsaydı koltuk ve altı ıslanırdı
baya baya halıya yaptı
ve dedim anne utanma insanlık hali olabilir biraz garip bir koku var...işediysen kustuysan söyle utanma...bebeğe yazık dedim
yok sen benim kızımsın ne utancam dedi
Kullü zararkonuya maydanoz gibi oldu ama kusura bakmayın
Hayatta kabul etmezBen böyle bir insanın sağlıklı olacağına ihtimal vermiyorum.
Ciddi ciddi tedavilik bir durum.
Hiç düşündünüz mü ya da denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?