sen nasıl insansın anne

benim anlamadığım ne diye içip içip gecenin yarısı evinize geliyor
madem çok özlemiş içmediği vakit gelsin alkol alarak gelmenin ne anlamı var,
annede olsa sizi bu kadar üzmeye, incitmeye, rencide ve rezil etmeye ne hakkı var
her şeyi bilip te bunu akıl etmemesi çok ilginç

Ayıkken evden çıkmaz o pek

Allah yardimciniz olsun ya alin konusun karsiniza anlar mi bilmem ama anne ben kocama mahcup oluyorum senin hayatin alkol al alma senin bilecegin is ama benim evime alkollu gelme bi tartisma olsa esim yuzume vuruyo utaniyorum de niye kendinide benide zor duruma sokuyosun esim sana laf soyleyince yerin dibine giriyorum de... bilerek yapmamistir altina kacirma olayini kendinde degildir hatirlamiyodu yoksa bile isteye haliya yapmaz koca kadin heralde

rehabilitasyon merkezine yatırın en güzeli. kendisi için de sizin için de en sağlıklısı o. ikna süreci çok zorlu geçecektir şüphe yok ama başka çare de yok gibi görünüyor buradan bakınca

Su lekesi halıda ız yapmaz eğer suysa yok eğer gerçekten idrar yaptıysa sarı ve kocaman bir leke olur çay lekesi gibi sizinki nasıl bi leke.Bence hemen halinizi yikatmaya verin

Muhtemelen hatirlamiyor bence alkolluyken yapmistir. Acma kapiyi canim yaa nolur nolmaz bebegin var . En kotusude elin ogluna anneni savunamamak neyini savunacaaksin bakiyorsun adam hakli

annenız alkolık mı? bence bır sure hastanede yatmalı

Su lekesi halıda ız yapmaz eğer suysa yok eğer gerçekten idrar yaptıysa sarı ve kocaman bir leke olur çay lekesi gibi sizinki nasıl bi leke.Bence hemen halinizi yikatmaya verin
Ya yok cabım bildiğin çiş leke çok az ama kokusu berbat....pas pas atıp duruyorum ara ara rüzgarla kokusu geliyor parkeden
halıyı verdim yıkamaya

Kusura bakma ama annen seni seviyor olsaydı işemeyi vs geçtim, sarhoş bir halde senin ve eşinin evine gelmezdi.. Bitir bence ilişkini...

B
Kusura bakma ama annen seni seviyor olsaydı işemeyi vs geçtim, sarhoş bir halde senin ve eşinin evine gelmezdi.. Bitir bence ilişkini...
Bitirdim zaten gibi bişey....yani şu olanlara gelene kadar neler neler yaptı şu 26 yıllık ömrümde...yine sağolsun büyüttü bi şekilde...bende bir anneyim....ama böyle bir anne olacaksam oğlum suratıma bakmasın...hatta öleyim daha iyi oğlum beni böyle bilmesin....

numaramı değiştirdim çok görüşmek istiyorsa kapıya gelir zaten yine...gelirse zaten adam akıllı konuşucam ama havaya konuşurum yine biliyorum....neyse....
bildiğim tek şey şu ki ben elimden geleni yaptım...iyi bir evlattım ben o anlamadı

Yeni bir dizi başlamış anne diye. Normalde belgesel ve ajans izlerim de bu diziyi izleyesim geldi ashjse. Neyse o diziyi izlerken bir yandan ağlayıp bir yandan "Allah bilani virsin anne gibiiigg" diye soyleniyorum. Hatta çocuğun açlıktan kesme şeker yediği bir sahne var. Tok oğluma zorla yemek yedirmeye çalıştım onu izleyince. Sizin konunuzu da aynı hissiyatla okudum. Anneniz bir bagimli. Her bağımlı gibi bencil ve insanlıktan çıkmış halde. Ya yatirin bi hastaneye tedavi olsun ya da çocuğunuzu ondan uzak tutun. O anne olmayi hak etmemiş bir zavallı , siz iyi bir anne olarak çocuğunuzu ondan uzak tutun lütfen.

Bende izliyorum o diziyi :)
Oyuncular çok iyi...annem bağmlı mı değil mi pek çözemedim...
birincisi istediği an içmeyebiliyor ama genelde içer çünkü öyle ister ...
ikincisi ise içkili haldeyken yaptıklarını çok nadir unutur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…