sen nasıl insansın anne

Boyle bir kişi tanıyorum. Votka içiyor o da. Genç kızlığından beri. Annesinin evinde yaptığı rezillikler.

Annenin de tedavi olması lazım. Bir kliniğe yatması gerekiyor. Yoksa durumu daha da kötüleşir. Şikayet et. Zorla yatırırlar hastaneye. Senin elinden onu bir hastaneye yatırmak dışında bir şey gelmez. Aile hayatına çok sokmamaya çalış. Yoksa seni de etkiler bu durum.

Allah yardimciniz olsun derdiniz burda okudugim zaman kendi derdimi unytturacak dertlerdensi resmen esinize olan mahcubiyetinize mi annenizij yasattiklarina mi uzuleyim bilemedim

Anne demeye bin sahit ister bir kisi yuzunden esinizle agiz dalasina girmeyin bence. Siz de rahatsizsiniz zaten esinizle araniz bozulmasin bari.
Almayin eve ciddi ciddi normal degil.

Anneniz ataniz olabilir ama bu sekilde de her seye tamam demek susmak zorunda degilsiniz. Bir kere almasaniz eve bir daha gelmez oyle. Bir kere tepki verirseniz bir daha kolay kolay yapmaz ayni hareketi. Bence biraz sesinizi cikartmayi ve hayir demeyi ogrenin. Cocugunuza yazik gunah.

Anneniz sanirim alkolik eger tedavi olmazssan torununu goremezssin,bu eve gekemezssin diyin.
Ben once altina kacirmis sandim ama resmen garezi var gibi haliya isemek nedir ya ben bile cok sinirlendim

İşin zor böyle dusuncesiz anne olur mu.neden böyle oldu peki baban var mı? Ya da annanen deden falan.

Alma eve ogle anne mi olur ya ben benimkileri sokmuyorum bana kufur ettiler diye sana masada kal demis sen hala eve aliosun alma bak esinle onun yuzunden de atismayin evliliginize cocugunua bakin

anneye kapıyı açma irtibatını kes ne demek ya.Anne bu anne .Mutlaka bilinmeyen psikiyatrlık bir sorunu vardır kadıncağızın.Bu tip sorunları olanların çoğunluğu zaten hasta olduğunu kabul etmezler.Annenle görüşme ne hali varsa görsün diyenler önce kendi annelerini sokağa atsın ya da irtibatı kessin de görelim bakalım kolaymıymış .Sinir oldum ya iyice

Anneniz hasta. Bir ruh hastası hem de acilen doktora götürün ilaç kullanmaya başlasın bu bir. Yakında Anneniz yüzünden esiniz sizi boşayacak tedbir almazsaniz bu da iki. Sonuncusu ise çocuğunuza dolaylı şekilde zarar veren direk de zarar verir. Acaba fiziksel zarar vermesini mu bekliyorsunuz harekete geçmek için.

Kardeşin ya da baban varmı .Sadece sen mi varsın.Annenin mutlaka tedavi edilmesi lazım.Bir hastaneye yatırılsa sanki daha iyi.

Anne iste... atsan atilmaz satsan satilmaz.zor bir sinaviniz var.Olabildigince destek olucaksiniz ,kontrol altinda tutacsksiniz.

Annenizin belli ki Alkol sorunu var ve tedavisi şart.
Sanırım amatem bu konuda yardımcı oluyor.
Anne bu, cidden işiniz zor ama bebeginizi ve aile huzurunuzda düşünmek zorundasınız.
Konuyla alakasi yok gerçi ama
musamma değil müsamaha..

Resmen halıya yapmış okadar zil zurna sarhoş dıysa hatırlamıyordur bile...
Bence o kadından uzak dur seninde aile huzurunu bozar. (çok özür dilerim "o kadın dedim çünkü böyle bir insan anne kelimesini hak etmiyor)

Malesef amateme zorla yatıramazsınız kanunen
Cok üzüldum lütfen annenizle bir müddet görüşmeyin evliliginizin selameti icin

Bu şekilde devam ederse kendisini düzeltene dek onunla görüşmek istemediginizi söyleyebilirsiniz. Tedaviye de ikna olmuyormus madem.Anneniz dahi olsa huzurunuzu düzeninizi bozmaya hakkı yok. Size ettiği o bedduayi bi anne etmiş olamaz. Nasil edebilir ? Bu kin niye? Fazla vicdan yapmayın. Merhamet bazen bizleri prensiplerimizden alikoyacak kadar etkiler.

Bilerek yaptı bana da suyu dötüm yalnışlıkla dedi
O kadar konuştum anne doğruyu söyle diye bi tuhaf kokuyor halı dedim
o kadar güzel konuştu ki ...yok annecim yaparmıyım hiç öyle olsa söylerim diye resmen beni enayi yeribe koydu...
bugun de sert çıkınca önce teli yüzüne kapattı
sınra uykum var dedi kapattı sonra da kocan saçınu kessin dökülüyor çoxuğun üstüne gibi bir cvp verdi....
şaşkınım ve hüzünlüyüm çünkü ilk defa güzellikle sakak enayi yerine konuldum
çünkü ilk defa güzellikle nsl yalan söylenebildiğini gördüm
çünkü o yapacağını genellikle hır gür ile yapardı....üstelik bu sefer çakır keyf bile tam değildi.....o bu gidişle yalnız yaşlanıp ölecek
farkında değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…