E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Arkadaşlar kocanız yada sevgiliniz her konuda muhabbet yada cinsellik yada aklınıza gelebilecek herşeyde ama bir şeyde sen ne anlarsın derse tepkiniz ne olurdu mesela bi konuda size birinin kız arkadaşını anlatıyor sizde nevarki bende yapıyorum onu diyosunuz oda sen ne anlarsın diyo mesela tepkiniz ne olur.
beni anlamadm biraz açık yazsaydın.ben sinirlenirim ama sen ne anlarsın derse.o zamn sorma derim bnde.uzatmam ama küsmem.küsüyo gibi yaparım bi kaç dakika şakkıdı
ben o lafı duyunca doğru söylüyorsun bişeyden anlasaydım senin gibi bir odunla evlenmezdim, yeni aklım başıma geliyor derim. sengözlerimebaksanab çok kırıcı bir söz terbiyesizlik başka bişey değil
:roflol::roflol:
odun kelimesi çok hoşuma gitti gerçektende biz kadınlar hep ince düşünürüz genelde şunu söylersem kırılırmı acaba die ama erkekler patavatsız oluyorlar işte en iyisi patavatsızlık deilmi onlar düşünmüyorlar kırılırmı ben bunu söyledim ama laf nereye gitti vs.vs gıcık bunlar ayol dün bu konuyu açtıktan sonra gece eşime sordum sen bana böyle bişi neden söylermisin söylesende neden söylersin die felan cevaba şok oldum hani ben asla söylemem felan demesini beklerken ooo anlamadığın okadar çok şey varki hangi birini sayayım dedi fıttık oldum gece ayrı yattım valla sabah böğürüyodu hastayım ölüyrummm die geberr dedim içimden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?