Sen o çocuğu düşürürsün!

Seyyahzurnazen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
221
229
33
Kolay kolay canımı sıkan konuları açmam buraya. Sırf içimde büyütüp unutamayacak noktaya gelmeyeyim diye. Ama bu defa atamıyorum içimden.

Düşük riskim var. Bu yüzden bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri yatmak zorundayım. İşimi gücümü bıraktım. Eşim iş gereği sık sık evden uzakta olduğu için kayınvalidemdeyim. Kayınvalidem dünya iyisi, bir elim yağda bir elim balda çok şükür ama evimi, düzenimi özlüyorum. Ağız tadıyla uzanamıyorum, çekiniyorum. Hamilelik, stres derken duygular şelale bir yandan.

Gelelim asıl meseleye. Bir ton ilaç kullanıyorum. Progestan başlı başına yetiyor zaten bünyemi sarsmaya. Gece uyuyamıyorum, sabah sızıyorum. Eşimin babaannesi de bu apartmanda. Kırıcı konuşan biri. Eltimin oğlu var, yeni yürüyor. Emeklemiyor dedi, sonra yürümüyor dedi en sonunda bu çocuğun bacağının teki aksıyor demeye başladı. Öyle biri yani. Bugün öğlen geldi, yeni uyanmıştım ben de. Sen kahvaltı yaptın mı dedi, yeni kalktım dedim. Benim yememe içmeme takmış durumda. 5 dk geçti geçmedi pat diye sen bu çocuğu düşürürsün dedi! Şok oldum. Zaten düşük riskim var. Bana böyle şeyler söyleme babaanne, zaten korkuyorum ben dedim. Ama düşer böyle dedi tekrar! O sırada eşimin abisi geldi, sustu. Gitti sonra. Benim gözlerim doldu, kayınvalidem geldi. Teselli etti. Aklıma geldikçe beynim ağrıyor. Çok doldum, kendi anneme anlatamam. O yüzden buraya yazmak istedim.

tee bilmem kaç yaşında, muhtemelen 2 dakika önce dediğini 2 dakika sonra unutacak birinin dediğini kafanıza takıp hem kendiniz hem de bebişi strese sokmaya gerek var mı? :) içiniz rahatlayacaksa gelecek sefer "sana vereyim sen taşı istersen babaanne" de rahat olun lütfen, hiçbir şey olmayacak diye tekrar edin kendi kendinize.. kötüyü çağırmayın :)

belli bir yasin ustundeki insanlarin soylediklerine kulak asmiyorum ben , he der gecerim , yasli insanlar bazen soylediginin ne manaya geldigini idrak edemiyor , babaneninde oyle oldugunu dusunuyorum

Saglikla kucaginiza alin insallah

Yasli kadin dilinin kemigi yok belli ki takmayin kafaniza.
Bu arada progestan cok yan etki yapiyorsa doktorlar vajinal olarak alinmasini tavsiye ediyor oyle yan etkisi olmuyormus. Doktorunuza bir danisin isterseniz.
Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

O bunak kadının dediği değil ama senin bu gereksiz stres yapman ve kafana takman asıl düşük yapmana sebep olur.
Kadın Kaç yaşına gelmiş Allah bilir. O düşecek deyince düşecek mi?
Tevbe aşağa o mu yaradan da olmayacak deyince olmasın.
Biraz inancın varsa zaten böyle bir şeyi takmazsin.
Daha üstüne gelirse " cok istiyorsan sende yap bir tane cocuk seninki doğsun " de geç.

sizi zayif bulmus yemek yemediginizi dusunup kendince tesvik etmis muhtemelen.onlar icin normal bir konusmadir bu büyuk ihtimal sizin kirilacagunizi uzuleceginizi dusunememistir.kafaniza takmayin uzulmeyin iyi düsünün iyi olsun hersey.insallh saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi

Öyle olsa inan hiç takmam canım, ama gayet aklı başında. Misafir yanında özellikle laf söyler. Eşime başka birini istiyormuş, ondan mı bilmem.

etrafa negatif enerji yayan moral bozmaktan baska bi ise yaramayan bos insan iste.cahil cuvela .yasini basinida almis guya.ciddiye bile almaya kafaya takmaya degmez.gordugnuz gibi herseye kulp bulan sorunlu biriymis bi kulagnizdan girsin bi kulagnizdan ciksn.ilk uc ay cok onemli diiyo doktorlar sonrasindan endise etmeyin diyolar.hem cok.sukur 10haftaya gelmissiniz bi iki hafta sonra dusuk riskiniz azalir . psikolojik olarak.rahatlarsiniz.

kaç yaşında bu kadın?o yaştaki insanların,lafları pek ciddiye alınmaz.bunun için kendinizi,üzmeyin.bakın ne güzel kayınvalide çok iyi davranıyormuş.yiyin,için keyfinize bakın

Doğru söylüyorsun, bu yüzden stresten kaçmaya çalışıyorum ama hem evimi özlemem hem de uykusuzluk strese sokuyor.

Öyle olsa inan hiç takmam canım, ama gayet aklı başında. Misafir yanında özellikle laf söyler. Eşime başka birini istiyormuş, ondan mı bilmem.

öyle olsa,eltinizin çocuğuna neden laf söylesin?kadının genel karakteriymiş,işte.

hem dışarıdan göründüğü gibi olmaz o işler,beyin biraz da olsa,gitmiştir.yani fiziki görüntüsünde birşey olmayabilir ama,beyin olarak yaşlanmıştır.

valla bazı yaslılarda cok tontis oluyor onlarında yası bilmem kac neden boyle davranmıyorlar aman yaslı diyorsun ama bi bakıyorum bizden iyi laf yetistiriyorlar herseyin hesabını tutuyorlar yaslılıga bahane bulmamak lazım saygıda hakedilen birsey heleki bebeginizle ilgili boyle bir cumle kuruyorsa cevabını yine usulen verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…