Sen o çocuğu düşürürsün!

Zaten hamilesin ve düşük tehliken varmış yani dokunsalar ağlayacak durumda psikolojin böyle negatif enerji veren insanların olduğu ortamdan koşarak uzaklaş yaşlıymış zaten çok da şey yapmamak lazım..

Arkadaşım bak sana bir şey anlatacağım. Annem ikiz bebeklerini düşürdükten sonra 2 yıl çocukları olmamış. Sonra bana hamile kalmış annem. Aynı doktorun sana dediği gibi anneme de düşük tehlikesi olduğu için doktor sürekli yatması gerektiğini ağır işlerle uğraşmaması gerektiğini söylemiş. Çok kötü bir hamilelik geçirmiş ne bir şey yiyormuş doğru düzgün ne de içiyormuş. Sürekli istifra ediyormuş. Yani sonuç olarak demekistediğim Allah bu dünyada bana yaşam hakkı vermiş ve bu dünyada nasibim varmış ki anne babama beni bağışlamış ve benden sonra 2 erkek kardeşim dünyaya geldi Elhamdulillah!

Ha diğer taraftan başka bir örnek vereyim. Duyduğuma göre bir yakınımızda zaten bir çocuğum var deyip ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendiği dönem nasıl olsa bir tane var bu düşerse düşsün mantığında olduğu için hiç dikkat etmiyormuş kendine. İşinde gücündeymiş ve o karnındaki bebeğinde nasibi varmış ki bu dünyada şuan o da bu dünyada nasibini, kısmetini yaşayıp yaşamını sürdürüyor. Benden 4 ay büyük bu arkadaş da.

Milletin ne dediğine takılma eğer o karnındaki bebişin nasibi varsa hiçbir şey engel olamaz onun bu dünyaya gelmesine. Sen Allah'a sığın O'ndan iste. O'ndan korunma dile.

Hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı dilerim...

Yavv yasli neneyi ne takacan anam bacim dicem ama sen hamilesin o sebeple surekli aglak moddasin duygular selale dedigin gibi. progestani alttan fitil olarak kullan( agizdan alirsan bulanti uyku yapiyor)canim hic de sarsmaz ,3 ay alttan kullandim hic yan etki yapmadi .bende riskliydim cunku. Bol bol dua et rabbine. sen kayinvaliden ile arani iyi tut ki en buyuk destekcin o olsun.. Cok gecmis olsun canim

Bence "Aaa babaanne seni doktora götürelim. Hamile kadına böyle laf ettiğine göre senin kafa gidik. Bir beyin MR'ı falan çektirelim. Asıl böyle konuşman üzüntü ve endişe yapıp düşüğe sebep olabilir. Bunları düşünemiyorsun. Ay çok üzüldüm şimdi. Mutlaka doktora götürmemiz lazım" deyin.

Bu arada gerçekten bir problemi olabilir. Normal bir insanın edeceği laf değil. Bu sözleri ona söyleyemeseniz de böyle düşünürseniz ve tavrınız böyle olursa daha iyi hissedersiniz.

İhtiyariN kötü kalplisi de hiç çekilmiyor be! Hadi genç olsa ergen dersin cahil dersin daha olgunlaşır dersin. Bunlara ne diyeceğiz?

Konu sahibini rahatlatalim derken kaç yasindaki kadına bu kadar hakaret edilmesi doğru değil.
Siz kafanıza takmayın yaşlı yani. Pat diye soyleyiveriyolar bazen düşünmeden. Onemsemeyin.

Babaannenin söylemesiyle düşmez, sıkmayın canınızı. Büyük ihtimalle fazla yemek yiyemediğiniz için öyle demiştir. Lütfen takmayın kafanıza, stresten uzak durun. Eğer bir daha söylerse uyarın.
Yaşlılar maalesef ne zaman ne konuşulacağını bilmiyor...

aman boşver cnm sende hassasın normal alınman.çok şey derler daha.yaşıcak günü varsa hiç bir şey olmaz merak etme.

Hiiiiiç takmayın kafaya ya insanlar malesef yaşlandıkça kendilerine uğraş bulamıyorlar ve bu tür olaylar konuşmalar gerçekleşiyor yani bitek o babaanne değil. Canınızı hiç sıkmayın. Sizin bebis sizinle zaten ne düşmesi. Eşinizle konuşun ama tabi ki. Kayinvalide müdahale edemeyebilir çünkü hem yaşlı olduğu için hem gelin olduğu için. Eşinizin tesellisi iyi gelir size.

Canım sordum ama ben tavsiye etmiyorum, tahriş edersin daha çok kanama olur korkarsın dedi.

Eltim de eşim de gelinleri sevmez o, ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapar dediler. Hatta eşim o başkasının bebeğini bile sevmez, kendi torunları kıymetli dedi. Sağolsun, o anlıyor beni neyse ki.

Aynen öyle canım, dokunsalar ağlıcam. Biz birkaç ay önce büyük bir kaza geçirdik. Eşim ameliyat oldu, ben de kalıcı izler var. O zaman da burda kalmıştık ve hep yaralarıma taktı. Geçecek mi öyle mi kalacak diye. Çok zoruma gitti ama yaşlı dedim. En sonunda eşim kızdı galiba, hiçbir şey demiyor artık.

Eşimle konuştum hanımlar. Aramızda kalsın şikayet etmiyorum ama çok etkilendim dedim. Evimize gidebilir miyiz artık, biraz rahatlamam lazım dedim. O da ben onları senden iyi tanıyorum, haklısın üzülmekte ama ben yanındayım dedi. Bence beni sevmiyor, ilgi sanıyordum ama farklı olduğunu anladım dedim. O da o gelinleri ikinci sınıf vatandaş olarak görür dedi.

Biz kaza yaptığımız için arabamız tamirde. Eşim ameliyat olmuştu kazadan sonra, o yüzden tamir ettiremedi epey bir süre. Tamir edilen yer kayınvalideme yakın ve eşim işten gelince hep oraya gitti. Bitsin ki seni rahat ettireyim, istediğin yere götüreyim dedi. O yüzden bekledim biraz da. Şimdi son birkaç şey kaldı, hemen halledeyim gidelim dedi. İnşallah birkaç güne eve dönücez.

Üzülme kız bebiside üzme. Kadın allah bilir kaç yasindadir cahil cahil konusmus işte kendini üzme bos yere bak kayinvaliden iyiymis babannnen neki dığdılığının dığdılısı

Bak eşin anlayışlı neguzel babanneyi salla hemen olurda gidersiniz evinize

Bak eşin anlayışlı neguzel babanneyi salla hemen olurda gidersiniz evinize

Hamilesin alıngansın normal.
Salla geç ,onun demesiyle bebeğine bişe olmaz.
Ama stres bebişe zararlı.
Bende düşük tehlikesi atlattım.
Hepsi gelip geçiyo.
Rabbim bebeğinizi ve sizi korusun

Kendi evinde kalma imkanın yok mu ya da yanina gelip evinde destek olacak birileri..bu arada geçmiş olsun eşin bibde bu konu için kızsın bi de belki işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…