Sen o çocuğu düşürürsün!

allah böylelerıne şans verıyor ne şansı derler cırkın dıycem guzelse olmaz ayıp sımdı kadına laf atmıs oluruz ne dıyeyım ınsanın bahtı guzel olsun işte şansa bak

Birincisi doktor sadece lavaboya kalk dedi. Ben yine de daha rahat davrandım. Düşecek bebek düşer bunu ben de biliyorum fakat tedbir kuldan takdir Allah'tan. Ben annelik vazifemi yapmaya ve emanete sahip çıkmaya çalışıyorum.

İkincisi her ilaç bünyede farklı etki yapar. Bunu bilecek tecrübe ve bilginiz yoksa öğrenmiş olun.

Son olarak zaten gerilmiş ve üzülmüş birine abuk sabuk laflar edecek bir kafanız varmış. Güle güle kullanın.

büyük babanneye de boyle konusmuyorsun ınsallah yaslı zavallı kadıncagıza ?? ama oyleyse agzının payını vermıs oluyor demekki. kafaya bak, sen bu kafayla daha çok üzülürsün.

Herkesin hayatında sıkıntıları vardır. Benim de var. Sadece burda bahsetmiyorum, konuya giriş yaparken sebebini de açıkladım. Konuştuğunuz şahıs beni tanımadığı halde saldırıya geçti, bunu onun fesatlığına veriyorum.

Canım sen mızmız bir kadınsın yapı olarak
Etrafında da Nazını çekecek olan var
Bir yaşlı laf etmiş, abartıp durmuşsun

Sen babaannenin dedikodusunu kv ile yap. En iyi o sana destek olur. Ne de olsa ondan çekmiştir epey

Ağlamaklı bir ses tonu ile yazdığın yazın gibi o yüz ifadesi ile dolaşmaya devam et ev içinde

Oyle.birinin demesiyle olacak is degil yani takmayin...
Ben riskli gebelik geciren biriyim...
Ilk bebegimi kaybettim.sukur iki kizim var...ikinci kizima hamileyken kendi öz babaannem arayip karnindaki duruyor mu dediyani o da öldümu anlaminda...takmadim bile amaaan

Bu saate kadar yemek yemediğini kendine iyi bakmadığını kastetmiş. Sorsan ben ne dedim ki der. Bazıları böyle işte daha farklı bir dille daha daha güzel ifade edebilir tabi. Bazı insanlar malesef çok patavatsız. Ayrıca abartılacak bir durum yok kadının huyunu da biliyorsun madem. Takma kafana. Hayırlı mutlu doğumlar.

Son düzenleme:
Neden olayı gerek için çaba gösteriyorsunuz. Kadın zor bir dönemde konuşmak paylaşmak istemiş. Ha bire laf sokmaya gerek var mı?

Bosver hic takma ilk cocugumda 6 aylik hamileyken erken doğum riskim vardı. Riskli yaticaksin demisti doktor bunu kv anlattigimda bosver ölürse ölür demişti. Benim onu öldüresim gelmisti cok aglamistim. Bu olaydan Bir ay sonra kp vefat etti benim bebegim ona teselli olmustu ama o lafi hala ona yutturuyorum yeri geldikce...

Rabbim yavrularınızı size bağışlasın. Hani bazen olur ya hep güler geçersiniz ama bir an bir söze takılırsınız. Benim de öyle oldu.

büyük ihtimal o istemiyor galiba seni pek sevmiyor galiba ne kem söz öyle ... lütfen stres etme bu insanlardan uzak dur riski atana kadar annende falan kal hani.

Ah canım ya.. Ne kadar üzülmüşsündür. Bazı insanlar kıymetini bilmiyor verilen hediyenin. Bebek de en güzel hediye.

Bu babanelerin torunlarının hanımını sevmesi gerekmiyor mu ?

Canım onun gözleri bozuktur .
Desinlere konuşur bu tip insanlar . Hiç ağızlarından olumlu laf duyamazsın .
Olumsuzu söyler söyler durular . Olumsuz olursa da ben demiştim derler .
Kimin yaşayıp kimin öleceğine Allah karar veriyor babane değil . ( Benim inancıma göre :) )
Ondan hiiiç takma bu kadını . Bu arada genelde dedikleri çıkmaz . ( Biliyorum bu tipleri )

Başta demişsin densiz diye eltinin sağlam çocuğuna sakat yakıştırması yapıyorsa. Size dediğine bence gereksiz takılmışsınız yatmaktan sıkılmış aksiyon kaos peşine düşmüşsünüz yaşlı kadının lafına takıldığınıza göre.

Valla öyle oldu biraz :) eskisi gibi koşturup işime vs gidemeyince gerildim gerçekten. Ama geçti şimdi.

Bizdede aynı modelden var söyler sonrada sırıtır allahtan uzak bi gelir ortalğk karısır yılda bir çomçanın alası.. Salla geç ona alıma yahu tabi hormonal ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…