- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
-
Bakıcı da buldum bir naz bir naz
Bu nedir yahu
Herkes beni pışpışlasın vs
Yaşlı KAdının bunağın lafına takılmış bir de konu açmış. Sanki bir gebe o, bir düşük tehlikesi geçiren o, bir progestan kullanan o
Durumu bir de vahim yazmış ki, sanırsın ağır trafik kazası geçirmiş ağrılarından duramıyor
Yazık o kaynanaya buna 9 ay katlanacak,
Bir de bebek doğurup kv yanından ayrılmazlar
Şuraya yazıyorum yarın der ki: bebeğim çok gazlı, çok yoruluyorum evime hiç gidemiyorum sürekli kv ile bakıyoruz. Kadına kendini acındırır kadın tanından ayrılmaz bunun
Düşük tehliken varsa da böyle tüm gün yatma Ne ya??? Kendinizi iyice kötürüm pozisyonuna sokuyorsunuz. Dr lar dinlen, ağır iş yapma anlamında söylüyorlar, siz abartıyorsunuz, bir de kv eşiniz size böyle yatmanızı söylüyorlar ya
Bence komik
Ben de düşük yaptım, diğer gebeliğimde düşük tehlikesi geçirdim, çevremde de o kadar çok gebe gördüm ki, düşecek bebek anne karnında durmuyor tüm gün yatsanız bile
Ayrıca progestan ilacını bir çok gebe kullanmıştır. Ben de kullandım hiç öyle abarttığınız bir yan etki falan görmedim
Çok mızmızınız, sizin eşiniz olsam asla dayanamam. Çevrenizde tabi nazınızı çekivek olan var kendinize kötürümlü gibi muamele ediyorsunuz
Şakın sezeryan olmayın öyle abartırsınız ki haftalarca kalkmazsınız
Birincisi doktor sadece lavaboya kalk dedi. Ben yine de daha rahat davrandım. Düşecek bebek düşer bunu ben de biliyorum fakat tedbir kuldan takdir Allah'tan. Ben annelik vazifemi yapmaya ve emanete sahip çıkmaya çalışıyorum.
İkincisi her ilaç bünyede farklı etki yapar. Bunu bilecek tecrübe ve bilginiz yoksa öğrenmiş olun.
Son olarak zaten gerilmiş ve üzülmüş birine abuk sabuk laflar edecek bir kafanız varmış. Güle güle kullanın.
walla iliklerime kadar kıskandım sana o kadar söyleyeyım, ben hastalkktan ölmek uzereyken bıle bır tas corba ıcın komşu gelse dıye hayaller kuruyorum aılelerden zaten iş yokken bu ablanın annesı de degıl kv sı bu halde daha cocuk dogmadan, dıyecek lafım yok wallaha.
Canım sen mızmız bir kadınsın yapı olarakBirincisi doktor sadece lavaboya kalk dedi. Ben yine de daha rahat davrandım. Düşecek bebek düşer bunu ben de biliyorum fakat tedbir kuldan takdir Allah'tan. Ben annelik vazifemi yapmaya ve emanete sahip çıkmaya çalışıyorum.
İkincisi her ilaç bünyede farklı etki yapar. Bunu bilecek tecrübe ve bilginiz yoksa öğrenmiş olun.
Son olarak zaten gerilmiş ve üzülmüş birine abuk sabuk laflar edecek bir kafanız varmış. Güle güle kullanın.
büyük babanneye de boyle konusmuyorsun ınsallah yaslı zavallı kadıncagıza ?? ama oyleyse agzının payını vermıs oluyor demekki. kafaya bak, sen bu kafayla daha çok üzülürsün.
Neden olayı gerek için çaba gösteriyorsunuz. Kadın zor bir dönemde konuşmak paylaşmak istemiş. Ha bire laf sokmaya gerek var mı?Canım sen mızmız bir kadınsın yapı olarak
Etrafında da Nazını çekecek olan var
Bir yaşlı laf etmiş, abartıp durmuşsun
Sen babaannenin dedikodusunu kv ile yap. En iyi o sana destek olur. Ne de olsa ondan çekmiştir epey
Ağlamaklı bir ses tonu ile yazdığın yazın gibi o yüz ifadesi ile dolaşmaya devam et ev içinde
Oyle.birinin demesiyle olacak is degil yani takmayin...
Ben riskli gebelik geciren biriyim...
Ilk bebegimi kaybettim.sukur iki kizim var...ikinci kizima hamileyken kendi öz babaannem arayip karnindaki duruyor mu dediyani o da öldümu anlaminda...takmadim bile amaaan
Bosver hic takma ilk cocugumda 6 aylik hamileyken erken doğum riskim vardı. Riskli yaticaksin demisti doktor bunu kv anlattigimda bosver ölürse ölür demişti. Benim onu öldüresim gelmisti cok aglamistim. Bu olaydan Bir ay sonra kp vefat etti benim bebegim ona teselli olmustu ama o lafi hala ona yutturuyorum yeri geldikce...
Başta demişsin densiz diye eltinin sağlam çocuğuna sakat yakıştırması yapıyorsa. Size dediğine bence gereksiz takılmışsınız yatmaktan sıkılmış aksiyon kaos peşine düşmüşsünüz yaşlı kadının lafına takıldığınıza göre.Kolay kolay canımı sıkan konuları açmam buraya. Sırf içimde büyütüp unutamayacak noktaya gelmeyeyim diye. Ama bu defa atamıyorum içimden.
Düşük riskim var. Bu yüzden bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri yatmak zorundayım. İşimi gücümü bıraktım. Eşim iş gereği sık sık evden uzakta olduğu için kayınvalidemdeyim. Kayınvalidem dünya iyisi, bir elim yağda bir elim balda çok şükür ama evimi, düzenimi özlüyorum. Ağız tadıyla uzanamıyorum, çekiniyorum. Hamilelik, stres derken duygular şelale bir yandan.
Gelelim asıl meseleye. Bir ton ilaç kullanıyorum. Progestan başlı başına yetiyor zaten bünyemi sarsmaya. Gece uyuyamıyorum, sabah sızıyorum. Eşimin babaannesi de bu apartmanda. Kırıcı konuşan biri. Eltimin oğlu var, yeni yürüyor. Emeklemiyor dedi, sonra yürümüyor dedi en sonunda bu çocuğun bacağının teki aksıyor demeye başladı. Öyle biri yani. Bugün öğlen geldi, yeni uyanmıştım ben de. Sen kahvaltı yaptın mı dedi, yeni kalktım dedim. Benim yememe içmeme takmış durumda. 5 dk geçti geçmedi pat diye sen bu çocuğu düşürürsün dedi! Şok oldum. Zaten düşük riskim var. Bana böyle şeyler söyleme babaanne, zaten korkuyorum ben dedim. Ama düşer böyle dedi tekrar! O sırada eşimin abisi geldi, sustu. Gitti sonra. Benim gözlerim doldu, kayınvalidem geldi. Teselli etti. Aklıma geldikçe beynim ağrıyor. Çok doldum, kendi anneme anlatamam. O yüzden buraya yazmak istedim.
Başta demişsin densiz diye eltinin sağlam çocuğuna sakat yakıştırması yapıyorsa. Size dediğine bence gereksiz takılmışsınız yatmaktan sıkılmış aksiyon kaos peşine düşmüşsünüz yaşlı kadının lafına takıldığınıza göre.
Bizdede aynı modelden var söyler sonrada sırıtır allahtan uzak bi gelir ortalğk karısır yılda bir çomçanın alası.. Salla geç ona alıma yahu tabi hormonal ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?