- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
-
Canım sordum ama ben tavsiye etmiyorum, tahriş edersin daha çok kanama olur korkarsın dedi.
Siz yasli bir insani neden bu kadar kafaya takiyorsunuz. Onemli olan kayinvalidenizin size tutumu. Benimde 83 yasinda babam var evde bana neler soyluyor bilseniz ama gulup geciyorum sonucta yasli.Kolay kolay canımı sıkan konuları açmam buraya. Sırf içimde büyütüp unutamayacak noktaya gelmeyeyim diye. Ama bu defa atamıyorum içimden.
Düşük riskim var. Bu yüzden bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri yatmak zorundayım. İşimi gücümü bıraktım. Eşim iş gereği sık sık evden uzakta olduğu için kayınvalidemdeyim. Kayınvalidem dünya iyisi, bir elim yağda bir elim balda çok şükür ama evimi, düzenimi özlüyorum. Ağız tadıyla uzanamıyorum, çekiniyorum. Hamilelik, stres derken duygular şelale bir yandan.
Gelelim asıl meseleye. Bir ton ilaç kullanıyorum. Progestan başlı başına yetiyor zaten bünyemi sarsmaya. Gece uyuyamıyorum, sabah sızıyorum. Eşimin babaannesi de bu apartmanda. Kırıcı konuşan biri. Eltimin oğlu var, yeni yürüyor. Emeklemiyor dedi, sonra yürümüyor dedi en sonunda bu çocuğun bacağının teki aksıyor demeye başladı. Öyle biri yani. Bugün öğlen geldi, yeni uyanmıştım ben de. Sen kahvaltı yaptın mı dedi, yeni kalktım dedim. Benim yememe içmeme takmış durumda. 5 dk geçti geçmedi pat diye sen bu çocuğu düşürürsün dedi! Şok oldum. Zaten düşük riskim var. Bana böyle şeyler söyleme babaanne, zaten korkuyorum ben dedim. Ama düşer böyle dedi tekrar! O sırada eşimin abisi geldi, sustu. Gitti sonra. Benim gözlerim doldu, kayınvalidem geldi. Teselli etti. Aklıma geldikçe beynim ağrıyor. Çok doldum, kendi anneme anlatamam. O yüzden buraya yazmak istedim.
Siz yasli bir insani neden bu kadar kafaya takiyorsunuz. Onemli olan kayinvalidenizin size tutumu. Benimde 83 yasinda babam var evde bana neler soyluyor bilseniz ama gulup geciyorum sonucta yasli.
Bebisiniz Allaha emanet. Saglikla mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah..Benim dedem de yıllardır neler neler söyler hiç alınmam çünkü gerçekten bunadı, çocuklaştı. Ama Babaannemiz öyle değil, aklı başında. Gelinlerine daha beter laflar etmiş gençken. Normalde yaşlı dedim, hiç lafını etmedim. Şuan bebeğimin kalbi atıyor mu hâlâ diye korkarken böyle bir cümleyi kaldıramadım. He ama ona da bir saygısızlık yapmadım.
Bu durumu da iyice abartmış yani gelin hanımbır de halin boyle zor durum olmasa kıskanılcak durumdasın soyleyeyım, kımın kv oyle hızmet eder bır eli yagda bır elı balda tutar kı gelınının ne kıymetlısın ıyı yere düşmüşsün.
Bu durumu da iyice abartmış yani gelin hanım
Bakıcı da buldum bir naz bir nazanlattıgı gıbı degıl mı yoksa yaptıgı olay mı abartılı ? olay abartılı zaten de gerekıyorsa yatsın ama tabı bakabılcek bırılerını bulmus ne mutlu, kim boyle 24 saat gonullu kv bulabilir ki imkansız
Bakıcı da buldum bir naz bir naz
Bu nedir yahu
Herkes beni pışpışlasın vs
Yaşlı KAdının bunağın lafına takılmış bir de konu açmış. Sanki bir gebe o, bir düşük tehlikesi geçiren o, bir progestan kullanan o
Durumu bir de vahim yazmış ki, sanırsın ağır trafik kazası geçirmiş ağrılarından duramıyor
Yazık o kaynanaya buna 9 ay katlanacak,
Bir de bebek doğurup kv yanından ayrılmazlar
Şuraya yazıyorum yarın der ki: bebeğim çok gazlı, çok yoruluyorum evime hiç gidemiyorum sürekli kv ile bakıyoruz. Kadına kendini acındırır kadın tanından ayrılmaz bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?