Sen o çocuğu düşürürsün!

Tipik Vasfiye teyze vakası belli
Hiçç takma üzülme bebeğini düşün
Abuk sabuk sözlere sakın sakın takılma
İmkanın varsa evine geç kayınvalide senin evinde sana baksın olmazmı

Takılma yaşlı başlı kadın ne dediğini bilmiyordur.Eşimin babaannesi çok ağır bir eşyayı taşımamı istediğinde taşıyamam dediğimde (cidden benim kuvvetimin üstünde bir eşyaydı)sen x ide taşıyamazsın dedi(x eşim bu arada)

Bana iyi bak ozaman babaane deseydin.. Hadi senin babanne , bana da eltim derdi cocugun duymuyor bakmiyor gec konustu vs vs .. Evet insan sinir oluyor, ama suan sagligin onemli .. Hic tınlama bosver..

Bunamıştır yae takmaa bu tur yaşlıları pek sey yapmamak lazım he deyıp gulup gecmek lazım uzatmaa tatlım uzme kendını

Siz yasli bir insani neden bu kadar kafaya takiyorsunuz. Onemli olan kayinvalidenizin size tutumu. Benimde 83 yasinda babam var evde bana neler soyluyor bilseniz ama gulup geciyorum sonucta yasli.

Siz yasli bir insani neden bu kadar kafaya takiyorsunuz. Onemli olan kayinvalidenizin size tutumu. Benimde 83 yasinda babam var evde bana neler soyluyor bilseniz ama gulup geciyorum sonucta yasli.

Benim dedem de yıllardır neler neler söyler hiç alınmam çünkü gerçekten bunadı, çocuklaştı. Ama Babaannemiz öyle değil, aklı başında. Gelinlerine daha beter laflar etmiş gençken. Normalde yaşlı dedim, hiç lafını etmedim. Şuan bebeğimin kalbi atıyor mu hâlâ diye korkarken böyle bir cümleyi kaldıramadım. He ama ona da bir saygısızlık yapmadım.

Yorumlarınız enerji oldu bana, kimseyle konuşamamak çok zordu benim için. Bilirsiniz, sizi sevenlere anlatsanız bu sefer onlar üzülür ve bazen unutamayıp kin tutar. Öyle olsun istemedim. Çok teşekkür ederim herkese. Smile_90 yorumların çok tatlı :)

Bebisiniz Allaha emanet. Saglikla mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah..

Bunamıştır o çoktan yahu, herkese böyle felaket tellalı olduğunu da biliyorsunuz zaten niye ciddiye alıyorsunuz ki? Strese sokmayın kendinizi, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Düşük tehliken varsa da böyle tüm gün yatma Ne ya??? Kendinizi iyice kötürüm pozisyonuna sokuyorsunuz. Dr lar dinlen, ağır iş yapma anlamında söylüyorlar, siz abartıyorsunuz, bir de kv eşiniz size böyle yatmanızı söylüyorlar ya
Bence komik
Ben de düşük yaptım, diğer gebeliğimde düşük tehlikesi geçirdim, çevremde de o kadar çok gebe gördüm ki, düşecek bebek anne karnında durmuyor tüm gün yatsanız bile

Ayrıca progestan ilacını bir çok gebe kullanmıştır. Ben de kullandım hiç öyle abarttığınız bir yan etki falan görmedim

Çok mızmızınız, sizin eşiniz olsam asla dayanamam. Çevrenizde tabi nazınızı çekivek olan var kendinize kötürümlü gibi muamele ediyorsunuz

Şakın sezeryan olmayın öyle abartırsınız ki haftalarca kalkmazsınız

Kafana takma bazı insanlar mal mal konuşur. Annemde ilk doğumdan sonra eve giderken apartmandaki komşu gördü annemi kucağında bebekle. Sonra baktı bebeğe ve dediki: ayyy bu çok zayıf yaşamaz bu ölür bir kaç güne. Düşün ya düşün bazı insanlar böyle salak işte kafana takma

bır de halin boyle zor durum olmasa kıskanılcak durumdasın soyleyeyım, kımın kv oyle hızmet eder bır eli yagda bır elı balda tutar kı gelınının ne kıymetlısın ıyı yere düşmüşsün.

Bu durumu da iyice abartmış yani gelin hanım

anlattıgı gıbı degıl mı yoksa yaptıgı olay mı abartılı ? olay abartılı zaten de gerekıyorsa yatsın ama tabı bakabılcek bırılerını bulmus ne mutlu, kim boyle 24 saat gonullu kv bulabilir ki imkansız

Bakıcı da buldum bir naz bir naz
Bu nedir yahu
Herkes beni pışpışlasın vs
Yaşlı KAdının bunağın lafına takılmış bir de konu açmış. Sanki bir gebe o, bir düşük tehlikesi geçiren o, bir progestan kullanan o
Durumu bir de vahim yazmış ki, sanırsın ağır trafik kazası geçirmiş ağrılarından duramıyor
Yazık o kaynanaya buna 9 ay katlanacak,
Bir de bebek doğurup kv yanından ayrılmazlar
Şuraya yazıyorum yarın der ki: bebeğim çok gazlı, çok yoruluyorum evime hiç gidemiyorum sürekli kv ile bakıyoruz. Kadına kendini acındırır kadın tanından ayrılmaz bunun

walla iliklerime kadar kıskandım sana o kadar söyleyeyım, ben hastalkktan ölmek uzereyken bıle bır tas corba ıcın komşu gelse dıye hayaller kuruyorum aılelerden zaten iş yokken bu ablanın annesı de degıl kv sı bu halde daha cocuk dogmadan, dıyecek lafım yok wallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…