- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Sizin ciğeriniz yanarken kende oğlunun ki sağlam mı kalacakmışKaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Ben ona öyle bir gelin oldum ki ne bacisindan görmüştür o değeri ne kızınden. Koltuk altına kadar agdasini bile yaptım. Kendi akrabaları arasında bunu hep övdüm yılın altı ayı yanında oldum ücretsiz doğum iznim de . YaPmaz olaydım öyle pişmanım kiBazı insanlar hadsizliği gevşekleştirerek yumuşattığını sanıyor konuşmayın inanın sizde huzur bulursunuz.
Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Pek sevgili biricik minnos oglunun cigedi yanmayacak mi o zamqnKaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Ne güzel doğru anlamış sin helalSiz kendi kızınız için istemediğinizde normal, kv deniz oğlu için veryansın edince anormal mi durum?
Ben mi yanlış anladım?
Ben ona öyle bir gelin oldum ki ne bacisindan görmüştür o değeri ne kızınden. Koltuk altına kadar agdasini bile yaptım. Kendi akrabaları arasında bunu hep övdüm yılın altı ayı yanında oldum ücretsiz doğum iznim de . YaPmaz olaydım öyle pişmanım ki
Bende suan aynı şeyi söylüyor susuyorm çok yanlış yapmışm çokKayınvalideye ağda mı
Cidden 6 ay ne diye durdunuz ki yanında
MESAFE diyor ve susuyorum.
Cevabıyla bunu kabul etmiş gibi olmuş.Siz kendi kızınız için istemediğinizde normal, kv deniz oğlu için veryansın edince anormal mi durum?
Ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?