Sen oğlumu bizden götürdün kızın da senden gitsin gör

Ciğer yanması ne yahu
Adam evlenmiş barklanmış şehir şehir gezmiş çokta iyi yapmış
Yanı başında olanın hiç kıymeti olmuyor zaten
Bazı kaynanalar içinde tutsun oğullarını doğurmasınlar bence
Böyle sağlıksız kafalar mesafesiz ilişkiler

:)) Valla arkadaslar genel olarak konusuyorum.(Konu sahibinin konusunda ki kv konusmasi hos olmamis o ayri) Oğluna asiri duskun olmamali anneler bu kadar diyoruz gelin olunca.Ama ben oglusuma da bakinca (7 yasinda) insallah yavrum hep yakinimda olur , cok ozlerim diyorum. Kac yasina gelirse gelsin ne degisecek icimizde anne olarak.Rahatsizlik vermedigi sürece onlarinda cocuklarina olan sevgisini anlamak lazim biraz diye düşünuyorum empati yapinca

oglunun turşusunu kursaydı bari yada tuzlasaydıda kokmasaydı da kimseye vermeseydi kendisi kaynana yanında mı tutmuş kocasını diyecegi tek şey var oglum saglıklı olsun ailesiyle mutlu olsun uzaktada olsa iyi olsun diyecek bunlar evlat sevgisini abartıyor zaten bu evlat sevgisi degil kıskanma allah sana sabır versin canım sen eşinle mutlu ol rabbim kimin duasını kabul edecegini bilir

Bunu diyen kaynana 25 sene kendi kaynanasıyla mı oturmuş?
Yoksa oda ayrı eve çıkıp kaynanasının ciğerini mi yakmış
Ayrıca ciğer yanması evlat kaybı için kullanılan bir terimdir
Savunulacak hiç bir tarafı yok
Ruh hastası bir kadın bence

aynen tam oturdu valla aynı benim kaynana gibi benim kaynanamın ehlileşmiş hali bu ileride dahada fenalaşıyorlar

Eşim benim yaşadığım şehire geldi diye Kv ve diğerleri. Eşimi 6 ay aramadı
6 sene oldu evliyiz
Hala da kırgınız sen bizi değil Victor’y seçtin derler
Senınkiler de o hesap

Bende çok pişmanım ama iş işten geçti

Senin kızın derken onun torunu olmuyomuymuş. Kızın ğitse kendi oğluda üzülcek evladına. Hadsizlik kin beslemiş sana karşı aşırı boyutta hemde. Oğlu sanki yeni doğmŞ ana kuceğındaymışta sende zorla almışın ğibi kaç yeşınde yetişkin inbanlarsınız. Erkek anneleri bunu idrak edemiyor. Oğlanları evlenince hele bide uzağa gidince geline karşı kin besliyorlar elimden aldı diye.

Eşine anlat bu durumu ve bundan sonra yakınlık gösterme kv ne

Oğluyla sadece evlendiniz di mi kv başka bi şeyle mi karıştırdı acaba niye oğlunu akbaba kapan Fatma girik moduna girmiş

Sende takıldın bu sözüne. Sen götürmeden çocuğu büyümüş evlenmiş yuva kurmuş. Bunu anlamıyorsa anlatma bişey he he de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…