sen olursen evlenirim diyen es

esin cidden tuhaf benim esim hic boLe sikayetlerde bulunmaz cocuklarimiz ilk planda gelir normalide bu.

her erkek böyle degil benim 2 arkdasim babasida evlenmediler. üstelik 2 kücük cocuguna hem anne hem baba oldu evlenmedi adam

Eşim hep boyleydi inanılmaz ilgi isteyen birisi. Başka erkek eve gelince şöyle rahat bir uzanayim dinleneyim. Eşim çok konuşmasında der. Benim eşim tam tersi sürekli birşeyler yapalım bir yerlere gidelim derdinde. Ben de doğal olarak yoruluyorum ve onun hızına yetisemiyorum. O zaman da ilgisiz oluyorum.
esin cidden tuhaf benim esim hic boLe sikayetlerde bulunmaz cocuklarimiz ilk planda gelir normalide bu.

her erkek böyle degil benim 2 arkdasim babasida evlenmediler. üstelik 2 kücük cocuguna hem anne hem baba oldu evlenmedi adam
Benim dedem de evlenmedi.babam çok küçükken vefat etmiş babaannem ama dedem evlenmemiş. 50 yıl yalnız yaşadı adam.

Siz öldükten sonra evlenmemesi mi doğru olan ? Bence değil.Ben öldükten sonra tamamen unutulmak istemem ama arkamdaki insanı da sonsuz bir yasa boğamam.Bu bencillik olur bence,ben öldükten sonra tabiki de mutlu olmaya da hakkı olacak bu başka birini sevmek olsa bile.
Ama böyle muhabbetlerle niye ortamı geriyorsunuz ki...

Ne güzel allah hepimize böyle sadık kocalar nasip etsin. Kadınlar evlenmeden duruyorlar ama erkekleri valla ilk senden duydum. Genelde evlenirler hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…