sen olursen evlenirim diyen es

Senin nasıl durumda olduğunu çok iyi anlıyorum çünkü benimde bebeğim 4 aylık esin neden böyle düşünüyor biliyormusun çünkü bence her şeyi sen üstlenmişsin bu evde o yüzden sakon öyle bir şey yapma düzelt hatanı çünkü adam boşluktan başka şeylere sarkıyor bak burda adam olacak kız akil vermişti bana halada uygularım ve su an çok mutluyum öncelikle eşine bebekle ilgili yavaş yavaş sorumluluk ver ve evle ilgilide ver ... valla afedersin ama .... gibi yapacak başka çare yok bu bebek ikinizin ... esim yola geldi yemekte yapıyor bebeğe de bakıyor baktin boş mu kaldı esin yanina sokul muhabbet etmeye zorla al.sen bebeğe bak ben yemek yapayım de ne bileyim yazık sana ya sende insansın ben böyle bencillik görmedim ... sinemaya git ağlarda çıkarsın bi sen çıkarsın bi eşin veya 1. Kısmını sen seyret ikinci kısmını esin seyretsin sonra birbirinize anlatın hem muhabbet etmiş olursunuz bi değişiklik olur yani

Öldünüz de kızınızın nerde kalacağı kavga konusu oldu.Adamın durduk yere söylemesi de bir tuhaf.Hadi kadın sorar da.Başka sorununuz yoksa ilgili davran belki onun için öyle diyor.

Allah sana ve kızına huzurlu sağlıklı upuzun bi ömür versin.
eşin de çok meraklıysa beklemesin hiç buyursun şimdi gidip o "başkasıyla" evlensin...
sinir oldum sinir...

kırdıysam affola. ama şu eşinizin size açtığı konudan ve söylenen sözlerden nefret ettim açıkçası tutamadım kendimi.

Benim anlamadığım bir şey durup dururken seni öldürüp neden evleneceğim hayalleri kuruyor, gerçekten sorunları var.

Ayrıca evlenirsen eve kamera yerleştir esin.kızımıza nasıl davranıyor bak uyanık ol de... birde evlenirsen seni cennette istemem nuri isterim de eğer evlenmezsen dünya ve ahiretim olursun diyebilirsin

Böyle bir konu açtığında, ya canım niye kafa yoruyorsun ki, belki de sen önce ölüRsun de, bakalım tepkisi ne olacak.

Esiniz doktor heralde 4 gün eve gelmiyorsa

demek ki siz ikiz ya da üçüz doğursaydınız kocanız sizi terkederdi. bu kadar keyif düşkünü olacağına, karısına çocuğuna ayırsın o boş zamanlarını bir zahmet. kendisi bu kadar rahatken, siz hem iş kadını, hem anne, hem temizlikçi, hem eş olacaksınız ama beyefendi alınacak, üstelik evlenirim diyecek.
siz çok anlayışlısınız, sizi baştacı etmesi lazım.
benim eşim bu kadar boş vaktini başka şeylerle harcayıp, beni suçlasa onu evden kovardım muhtemelen. benimle kavga etse de çocuklar sadece benim değil bizim, evliliğin yükü benim değil bizim, tıpış tıpış yapacak sorumluluklarını. yok öyle rahat bir dünya.
eşiniz evliliği evcilik sanıyor arkadaşım, gerçekleri suratına çarpmak lazım. bu deveyi ya güdecek, ya güdecek. gitmek kaçmak yok.

Amin allah razı olsun. Annelik gerçekten başka birsey. İnsan yaşamayı kendisi için değil evladı için istiyor. Çünkü anneler biliyor ki çocuklarına kendilerinden başka hiç kimse ihtiyaç duydukları sevgiyi veremez.[öteOTE="zumruduankakusu, post: 44389628, member: 631158"]Allah sanve kızına huzurlu sağlıklı upuzun bi ömür versin.
eşin de çok meraklıysa beklemesin hiç buyursun şimdi gidip o "başkasıyla" evlensin...
sinir oldum sinir...

kırdıysam affola. ama şu eşinizin size açtığı konudan ve söylenen sözlerden nefret ettim açıkçası tutamadım kendimi.[/QUOTE]

Bu da haklı bir yorum.

Katiliyorum.

Sanki erkekler beyzade, kadinlar da onlarin gonlunu yapmaktan sprumlu cariyeymis gibi bir dunya yok. Her sey 50-50.

Katiliyorum.

Sanki erkekler beyzade, kadinlar da onlarin gonlunu yapmaktan sprumlu cariyeymis gibi bir dunya yok. Her sey 50-50.
eşimin en sinir olduğum lafı da "sen annesin, sen yapacaksın, bakacaksın vs."
hiç altta kalamam bu laflara: "ben anneyim de sen nesin, nereden geldi kimin bu çocuklar, sen iskele babası mısın? " diye başlayan uzuuunn cümleler kuruyorum öfkeyle.
şimdi kısmetse 3. geliyor. eşime şimdiden hazırlanmasını söyledim. yeni doğanla ben ilgilenirken, iki kızım ona emanet. artık yorulma, uykusuz kalma zamanı geldi de geçiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…