Bu güzeldiSiz de diyin ki, sen öldüğünde tabi ki evlenirim. Genç yakışıklı bir herif satın almak için para biriktiriyorm(vive la Bülent abla :) )
Öldünüz de kızınızın nerde kalacağı kavga konusu oldu.Adamın durduk yere söylemesi de bir tuhaf.Hadi kadın sorar da.Başka sorununuz yoksa ilgili davran belki onun için öyle diyor.Ben böyle bir soruyu hiçbir zaman sormadim esime emin olun. Ama o konu nasıl oraya geliyor da bu cümleleri kuruyor hala anlamıyorum. Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil. ama kızım umrumda ve ben ölünce yapacağı şeyleri benim bilmeme ne gerek var. Ben ona ilk açıldığında konu evlenirsen evle ama ya kızını evlendirdiondan ssonra evlen ya da kızımı anneannesine ver ondan sonra evlen dedim. Beyefendi ben kızımsız yapamam diyor bu seferde. Ne anadan ne yardan geçiyor yanı.
Bu güzeldi
Ben böyle bir soruyu hiçbir zaman sormadim esime emin olun. Ama o konu nasıl oraya geliyor da bu cümleleri kuruyor hala anlamıyorum. Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil. ama kızım umrumda ve ben ölünce yapacağı şeyleri benim bilmeme ne gerek var. Ben ona ilk açıldığında konu evlenirsen evle ama ya kızını evlendirdiondan ssonra evlen ya da kızımı anneannesine ver ondan sonra evlen dedim. Beyefendi ben kızımsız yapamam diyor bu seferde. Ne anadan ne yardan geçiyor yanı.
Eşin 4 gün eve gelmeyince nere gidiyor?
ben onu merak ettim. .
Ne iş yapıyor?Mesleğinden dolayı geleor.
demek ki siz ikiz ya da üçüz doğursaydınız kocanız sizi terkederdi. bu kadar keyif düşkünü olacağına, karısına çocuğuna ayırsın o boş zamanlarını bir zahmet. kendisi bu kadar rahatken, siz hem iş kadını, hem anne, hem temizlikçi, hem eş olacaksınız ama beyefendi alınacak, üstelik evlenirim diyecek.Aynen katılıyorum. Eşim ise gitmeyi kafa dinlemek olarak görüyor. Ve açıkça da söylüyor. Ki evde huzursuzluğun h si bile yok. Stresli bir işi var ama işi bitince nöbette sabahlara kadar oturur film izler yatar nobetten çıkar arkadaşlarıyla gezer. Evdeki birkaç saat sorumluluğu ise o da çocuğuyla ilgilenmek kendisini yordugunu dusunur. Benim bi arkadasimla dışarı çıkmambile llüks artık. Kim bilir kızım kaç yaşına gelince yapabilicem bunu. Bundan asla rahatsız değilim. Ama bu kadar rahatin içinde sürekli tehditkar sözlere maruz kalmak insanın canını acitiyor.
EvetEsiniz doktor heralde 4 gün eve gelmiyorsa
Bu da haklı bir yorum.demek ki siz ikiz ya da üçüz doğursaydınız kocanız sizi terkederdi. bu kadar keyif düşkünü olacağına, karısına çocuğuna ayırsın o boş zamanlarını bir zahmet. kendisi bu kadar rahatken, siz hem iş kadını, hem anne, hem temizlikçi, hem eş olacaksınız ama beyefendi alınacak, üstelik evlenirim diyecek.
siz çok anlayışlısınız, sizi baştacı etmesi lazım.
benim eşim bu kadar boş vaktini başka şeylerle harcayıp, beni suçlasa onu evden kovardım muhtemelen. benimle kavga etse de çocuklar sadece benim değil bizim, evliliğin yükü benim değil bizim, tıpış tıpış yapacak sorumluluklarını. yok öyle rahat bir dünya.
eşiniz evliliği evcilik sanıyor arkadaşım, gerçekleri suratına çarpmak lazım. bu deveyi ya güdecek, ya güdecek. gitmek kaçmak yok.
demek ki siz ikiz ya da üçüz doğursaydınız kocanız sizi terkederdi. bu kadar keyif düşkünü olacağına, karısına çocuğuna ayırsın o boş zamanlarını bir zahmet. kendisi bu kadar rahatken, siz hem iş kadını, hem anne, hem temizlikçi, hem eş olacaksınız ama beyefendi alınacak, üstelik evlenirim diyecek.
siz çok anlayışlısınız, sizi baştacı etmesi lazım.
benim eşim bu kadar boş vaktini başka şeylerle harcayıp, beni suçlasa onu evden kovardım muhtemelen. benimle kavga etse de çocuklar sadece benim değil bizim, evliliğin yükü benim değil bizim, tıpış tıpış yapacak sorumluluklarını. yok öyle rahat bir dünya.
eşiniz evliliği evcilik sanıyor arkadaşım, gerçekleri suratına çarpmak lazım. bu deveyi ya güdecek, ya güdecek. gitmek kaçmak yok.
eşimin en sinir olduğum lafı da "sen annesin, sen yapacaksın, bakacaksın vs."Katiliyorum.
Sanki erkekler beyzade, kadinlar da onlarin gonlunu yapmaktan sprumlu cariyeymis gibi bir dunya yok. Her sey 50-50.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?