Sen Ruh Hastasısın

Ablanız kendisinde olan eksikligi size oyle diyerek gidermeye calışıyor sanki.yani sizde kıskandığı birsey var onda olmadığı icin sizin pskolojinize oynuyor ve başarılı oluyor.ondaki eksik noktayı bulup onu ordan vurun.görsün bakalım kimmis ruh hastası.yalnız konuyu okurken ablanıza gercekten cook sinir oldum.

iyi hissetmek-david burns

al oku. bana da kk dan önermişlerdi. benzer bir ablaya sahibim. hala aynı şekilde sinkaflı küfürler dahi ediyor bana. bense bu kitap sayesinde sakin kalmayı öğrendim. daha önemlisi dediklerini içselleştirmiyorum çünkü doğru olmadığını biliyorum.

ikinci diyeceğim olabildiğince uzak dur birlikte vakit geçirme özel şeylerini anlatma ondan ayrı bir hayat yarat kendine o sadece hayatında bir figüran olsun. o zaman seni etkileyemez engelleyemez. eğer vicdan yapar yumuşarsan seni hep geri bırakır.

Ss aldim, kaydedicem. Teşekkür ederim :)

Sözlerimden etkilense bile bu geçici oluyor

Heh!! Aynen boyle iste.
Geçen sözlüm dedi ki hatta " biz seni babamdan değil de ablandan istemeliymisiz" bütün planlar ablama göre işliyor da evde. Nisan tarihimi bile o belirledi. Belirleyenedikleri için de yine bana deli muamelesi yaptı. Azgın olduğumu vs soyledi.

Ss aldim, kaydedicem. Teşekkür ederim :)

eski konularıma bakarsan benzer hatta daha kötülerini yaşadım bana tavsiye veren çok olmuştu onlar da işe yarayabilir bi bak istersen beterin beteri var :) ama bi kısım benzer kişilikteki kadınlar da çullanmıştı iyi bu konuya gelmemişler :) dediğimi unutma uzak dur. enerji emer bu tipler.

Tamamdir :) bakıyorum.
Aynen oyle yapacağım inşallah

E esmergizmo inanmıyorum!!
Sizde de kıskançlık tespiti var. Siz de benim gibi buna zor ikna olmuşsunuz. Cok şaşırdım bu ayrıntıya.

evet ben kıskanç bi yapıya sahip değilim o yüzden beni kıskanıyorlar diye kolay kolay düşünmem birileri bana göstermedikçe. ben hep o iyi olsun isterdim küçükken o yüzden en yakınım olan insanın kötü olmamı istediğini fark ettiğinde inanılmaz üzüldüm ama kabullendim.

Senin ablan bana çok tanıdığı k geldi benle ablamın arasında bir yaş var ve büyük dağları ben yarattım diye yasar
Kendi hayatında yaptığı şeyleri empoze etmeye çalışır üstüne çok oynadı çok oyunlar oynadı bankada bazen kıskandı bazen yıprattı bazen beni azginlikla suçladı.bazen beni kucumsedi bazen iğrenç biriymiş in gibi davrandı bazen aşağıladığı bazen acısı bazen yardım etti.ama hic bir zaman beni beğenmedi .yani benim Ablam var ama samimi değil yani içten değil sahte herşeyi
Şimdi ikimizde evliyim zindan hayatımız bitti herkes yoluna şimdi çocuklarıma baktığımı bile eleştiriyor.benim evlatlarim onunkinden daha akıllı uslu ve herkesten takdir görüyor kendi bebekleriyle terbiye oldu

Anlattiklarinizi cok iyi anliyorum. Birebir benim ablami anlatmissiniz. Ben evlendikten sonra mesafe koyabildim.
Hatta evlendikten sonra da haddini aşan şeyler yapmaya çalıştı ve ben çok mesafeli ve ciddi tepki gösterdim. Uzun süre görüşmedim. Ağladı barışmak istedi vs
30 yıl onunla yaşadım hiç düzelmedi.
Yapabileceğiniz en iyi şey ondan uzaklaşmak. Ayrı bir ev ya da doğru bir evlilik.
Başka kurtuluş malesef olmuyor. Aynı evdeyken sürekli hayatınıza burnunu sokuyor kıskanıyor aşağılıyor küçümsüyor. Sizi delirip sonra deli muamelesi yapıyor. Siz daha da iyi olsanız malesef ki hep iyi odur. Sadece bazı talihsizliklerden böyle olmuştur. Yoksa siz şanslısınız başarılı değil vs.
O yüzden mesafe en iyisi. Mesafe de ancak ayri hayatlar kurduğunuz da olur . Böylelikle bir site size telefonla ulaşmaya çalışacak belki mesajlar atacak. Sizde yabancı biriymiş gibi onu uyaracaksınız. Aklı varsa uzak durur akıllanır iyi bir abla olur.

Ruh hastası olan ablanız. Söz konusu ablanız da olsa kendinizi bu kadar bastırmayın. O size ruh hastası diyorsa siz ona iki kere diyin belli ki insanlıktan analayan bir yapıya sahip değil.

Yalan değil bana yardım etti çoğu zaman üstümde maddi manevi desteği oldu bekarkende evliykende
AMA HERSEYİ AGZİMDAN BURNUMDAN GETİRDİ.
bana gelir ben her yeri temizledim dört dörtlük masa hazırlarım yoksa çünkü arkamdan nasıl konuşacağını bilirim
Şimdi soruyorum size nerdeyse samimiyet nerdeyse kardeşlik.
Annemde öyle kv evime gelince birşeye bile karışmaz annem eleştiri durur aman Allahım burnunu sokar evde dip köşe temizlemedigim yer kalmaz

Kendi daha çok hasta duruyor

Aynen böyle oluyor ama anneniz aranıza gitmiyordu benim annem bizim üzerimize oynuyor duygu somurusu yapıyor.aslinda herşeyi annem yapiyor

Evet bağırıp çağırman evdeki eşyalara zarar vermen psikolojinin bozuk olduğunu gösterir
Ablanda aranızda bir kıskançlık var zaten yaşıt sayılırsınız.ablanın sana böyle hakaret etmesi çok yanlış tabi.ama senin tepkilerin aşırı .

Kız kardeş eksikliğini yaşayan biri olarak üzüldüm doğrusu. Kiymet bilip birbirinizin açığını kapatıp hep birbirinize destek olsanız hayatınız değişir. Aklıma suda geldi acaba çocukluktan beri sürekli sen büyüksün sus, yapma, ver gibi seyler cok söylendi de simdi onun acısı mi bunlar psikologlar boşuna demiyor çocukluga inmek lazim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…