- 4 Haziran 2012
- 899
- 684
- 303
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
sana burda bütün konularında ayrıl diyoruz ama ayrılmıyosun
bu kadar göstere göstere seni ezecek bir adamla ilişkiye devam ediyorsun
ne diyim sen evlenirsin de çocuk da yaparsın adını Hüseyin de koyarsın
O pisman olup arar siz de affedersiniz kelebek ne var yani. Yillardir ortada ne saygi var ne baska bisi cocuk oyuncagina cevirdiniz. Tum konularda hala ayrilmadi mi bunlar diye okuyoruz. O adamdan koca olmaaaaaaaaaazHerkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm
Sizlere anlatmazsam deli olcam
Dün gece sevgili kişisiyle tartıştık
Aslında ortada tartışacak bir sebep de yoktu da
Ufacık bi muhabbet uzadı gitti
Doğmamış çocuğa don biçtik
Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Klasik Türk erkeği ve benim ki aşırı ailesine düşkün bi erkek
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Bana istemesen de nüfusa ben gitmycem mi diyo
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Başka bi isim söylersin birlikte karar veririz dedim
Öyle deyince tekrar hayır Hüseyin olacak bu benim çocukluk hayalim dedi
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam
Bugün aradı saat 4 gibi
Ben özür dileyecek falan sanıyorum açtım telefonu
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Ben de o söylediklerinden sonra bide arayacak mıydım seni dedim
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
O kadar sinirliyim ki kızlar
Çok özür dileyerek yazıyorum
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Dün akşam da çocuk adı neymiş içine ukteymiş hiç ona sormuyormuşum
Sormama fırsat mı var şimdiden tutturdu bi Hüseyin Hüseyin
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Bende o yüzden inat ettim
Üstüne de inşallah olmaz demesi çok ayıp değil mi
Yüzünü görmek istemiyorum bide haklıymış gibi davranıyor
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
Hüseyin Berk'e ikna eder belki canım. Bu kadar acımasız olma
Ewet malesef,sonum oldularkonuyla ilgisi yok lütfen kusura bakmayin o yüzden, gercekten 7 tane görümceniz mi var?
Ewet malesef,sonum oldular
Öyle gercekten,rabbim iyilerle karsılastırsıncok üzüldümne kadar kötü insan var dünyada
Öyle gercekten,rabbim iyilerle karsılastırsın
Tesekkür ediyorumamin, hakkinizda hayirlisini diliyorum :)
yol ver gitsin.üzme kendini bu lüzumsuza.Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm
Sizlere anlatmazsam deli olcam
Dün gece sevgili kişisiyle tartıştık
Aslında ortada tartışacak bir sebep de yoktu da
Ufacık bi muhabbet uzadı gitti
Doğmamış çocuğa don biçtik
Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Klasik Türk erkeği ve benim ki aşırı ailesine düşkün bi erkek
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Bana istemesen de nüfusa ben gitmycem mi diyo
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Başka bi isim söylersin birlikte karar veririz dedim
Öyle deyince tekrar hayır Hüseyin olacak bu benim çocukluk hayalim dedi
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam
Bugün aradı saat 4 gibi
Ben özür dileyecek falan sanıyorum açtım telefonu
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Ben de o söylediklerinden sonra bide arayacak mıydım seni dedim
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
O kadar sinirliyim ki kızlar
Çok özür dileyerek yazıyorum
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Dün akşam da çocuk adı neymiş içine ukteymiş hiç ona sormuyormuşum
Sormama fırsat mı var şimdiden tutturdu bi Hüseyin Hüseyin
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Bende o yüzden inat ettim
Üstüne de inşallah olmaz demesi çok ayıp değil mi
Yüzünü görmek istemiyorum bide haklıymış gibi davranıyor
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
Önceleri tek kıstası yaşamak istediği şehrin ailesine yakın olmasıydışu ifadede senin fikrine önem verdiğini sana düşündürten ne kelebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?