- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
ilk sorduğunda daha bikaç gün önce tanışmıştık, sevgilisinden yeni ayrılmış hiç aklımda öyle bir şey yoktu. ama ondan sonra açıkçası böyle davranmaya devam edince, sohbet de uzayınca tanısam sevebilirim diye düşündüm, hoş çocuk bence bir çok anlamda bana uyan biri. şimdiye kadar karşıma çıkanlarda hep bir beğenmediğim-anlaşamadığım taraf olurdu bunun ilişkisini yeni bitirmiş olması dışında sorun yok :) ben ona senden kesinlikle hoşlanmıyorum olmaz demedim. bana eski sevgilisini anlattığı için daha çok arkadaşça yaklaşmaya çalıştım. bir de bir keresinde sosyal medya profilimin gözünü korkuttuğunu söylemişti,bu kız bizi aşar demiş falan.Sen iki kere hoşlanmıyorum demişsin , çocuk da haklı olarak ben de hoşlanmıyorum demiş , peki sen gerçekten hoşlanmıyor musun? Hoşlanmamış olsan kafana takıp buraya konu açmazdın
evet haklısınız ben zaten hafif açık kapı bırakarak hoşlanmıyorum dedim, sanki amacı bana o lafı dedirtmekti. acaba evet hoşlanıyorum desem ne olacaktı. cesareti artacak mıydı yoksa tamam egom tatmin oldu diyip ben senden hoşlanmıyorum ama arkadaş kalalım mı diyecekti.sen ne kadar hoşalanmıyorum dersen de, hoşlansaydı hoşlanıyorum derdi. kendini kandırma daha da derinleştirme mevzuyu üzülürsün
inanın hiç de güzel değil, kırk yılNe güzel heyecanlar yaa
bir keresinde de ben artık hiç bir şey yapamam, yapacaksa kızlar gelsin buyursun bana karşı ne yapacaklarsa yapsın demişti. olaya bak ya!sana deger verdigi kadar degwr ver. Bence hislaniyor ama bunu once senden duymak istemis gibi geldi bana
bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. işte dünden sonra arkadaşça devam etme kararı aldık. böyle yanlış anlamaya mesuliyet verdiği için özür diledi, benim mallığım dedi, senin arkadaşlık tanımın nasılsa öyle olsun dedi falan. üzüldüm şahsenIlgiyi herkes sever. Ilgi gormek istemistir, o yuzden size ilgi vermistir belki?
Onun dusuncesini bilemeyiz, onun dusuncesi ve hislerinden ziyade senin davranislarin onemli.
Bi cek bakalim kendini geri plana. Erkek avcidir, kovalamak ister. Cok fazla el altinda olma. Ondan sonra izle ve gor hoslaniyormu hoslanmiyormu. Hoslanmayan adama bile cazip gelir kacan kadin, kovalamaya baslar.
kırk yılda bir beğendiğim biri çıktı bu sefer de o beni beğenmedi. tam bir ismail yk durumu. biraz üzgün ve kırgınım şu an, pek de güzel heyecan olamadı maalesef :)Ne güzel heyecanlar yaa
senin hoşlandığını zaten biliyor, inkar ettiğinin farkındadır muhakkak, kanki gibi görüyor bence. biraz rahat tavırlı biri olduğu içinde bunu sorun etmiyordur. değer verme kısmına katılıyorum. bence ne söylüyorsa o altında ekstra bir şey yok...evet haklısınız ben zaten hafif açık kapı bırakarak hoşlanmıyorum dedim, sanki amacı bana o lafı dedirtmekti. acaba evet hoşlanıyorum desem ne olacaktı. cesareti artacak mıydı yoksa tamam egom tatmin oldu diyip ben senden hoşlanmıyorum ama arkadaş kalalım mı diyecekti.
ama böyle direkt sorunca da evet hoşlanıyorum diyemem ki, bunu ben de tam bilmiyorum zaten. bir şans veririm, tanımak denemek isterdim. ama o bunu istemiyo şu an, arkadaş kalmamızı istiyor, beni üzdüğü için özür diliyor. tek amacı beni tanımak, arkadaş olmakmış. bu amaçla da 2 ay bıyunca her gün yazılmaz, bu kadar iltifat edilmez ki ama. benim arkadaşlık tanımım bu değilSizin tepkinizi görmek için öyle söylemiştir. Bazen sözlere değil hareketlere bakmak lazım. Siz hoşlanmıyorum diyince o da gururunu yediremeyip öyle diyebilir çok normal. Onlar bizden daha gururlu oluyor bu konularda çoğu zaman. Konuşmanıza daha Relax bir biçimde devam edin. O konuşmalar hiç geçmemiş gibi.
Besbelli konu sahibi de hoslanmis çünkü o çocuk bı kizdan hoşlanıyorum dediğinde bozulmus. Hem hoslanip hem neden hayır diyor iki kere. Çocuk hayır deyince de gururu kırılıyor hiç anlamadım bu işiSen iki kere hoşlanmıyorum demişsin , çocuk da haklı olarak ben de hoşlanmıyorum demiş , peki sen gerçekten hoşlanmıyor musun? Hoşlanmamış olsan kafana takıp buraya konu açmazdın
Arkadaş olarak görüyor olabilir. Her zor durumda yanımıza gelen ya da foto beğenip yorum yapan kişiler bizden hoşlanıyor diyemeyiz. Dostane şekilde yanaşmış olabilir.
Size sorduğunda siz ona hayır asla hoşlanmıyorum derseniz ondan da gelecek cevap elbette hayır olur. Sizin gururunuz inciyorsa onunki de incinmistir belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?