senden hoşlanmıyorum dedi.

hoslandigin erkegin elbette senden hoslanmasini isteyeceksin bu normal. iliskilerde strateji olmaz diyenlere inanma, biraz stratejik davran madem istiyosun:))

hayirlisi olsun. lakin su sozede cok inanirim; mutlu edemeyen mesgulde etmeyecek. seni bosyere mesgul etmeye kalkarsa bunada izin verme, baska potansiyellerinde onune gecmis oluyor cunku.

Siz yine tedbiri elden bırakmayın... Hırs da yapmayın başka adam mı yok ? Üzülürsünüz...

O kadar ayrıntılı düşünen bir tip değil gibi. Erkekler genelde bu kadar ayrıntılı düşünmüyor. Bu cümlen sanki kendini avutmak için söylenmiş bir cümle gibi daha çok.
Eğer senin dediğin gibiyse de dediği gibi olay kısasa kısas olabilir.
Anlamak için önce tüm ilginizi ona verin sonra birden o ilgiyi alakayı kesin. Tepkisini ölçün.

Siz yine tedbiri elden bırakmayın... Hırs da yapmayın başka adam mı yok ? Üzülürsünüz...
şu aralar yok diye zaten bu kadar taktım bence :) haklısınız, akışına bırakıp umutlanmamak en iyisi. inşallah ondan iyisi çıkar diye dua edeyim bari. okul da yok biraz boşluktan bu tavırlarım :)

ah ah stratejik davranmayı bir becerebilsem.. o mesela kaç defa bana olta atarmış gibi oldu. sonra inkar etti ama açık açık kıskandırmaya çalıştı.
ben bir erkeği gözüne kestirip eninde sonunda onu elde eden kadınlara hayranım ya. kendimi bu konuda beceriksiz gibi hissediyorum. özgüvenim fena değil ama benim beğendiklerimde işe yaramıyor işte

bir keresinde ben artık uğraşmam, kızlar buyursun gelsin ne yapacaklarsa yapsın demişti. ondan öyle dedim. tüm ilgiyi ona verirsem iyice havalara girmez mi?

ne gibi şeyler mesela? çünkü doğru yere parmak bastınız ben hep dobracılık yapıp söylüyorum açık açık.
Yok işte beni yarabandı gibi mi kullanıyorsun gibi.. sorma bunu ona ne diyecek öyleyse bile evet mi diyecek seni kullanıyorum mu diyecek. Bir erkek her zaman dürüst olmaz sizi elde etmek için kırk takla atar ve yalanlar söyler. Boşuna içinizden gelenleri sormayın. Serinkanllı olun

Ya ben birinden gerçekten çok hoşlanıyorsam ama baya baya hoşlanıyorsam açık açık söylerim. Hayat saklayacak bekleyecek kadar uzun değil. Hem o zaman karşı tarafında hislerini öğrenirim. Hemde eğer gerçekten bir duygu yoksa arada kendimi o kişiden uzaklaştırırım iyice bağlanmadan.

Çocuk eski sevgilisinin etkisinden çıkamamış hala ona karşı boş değil.
Seninle de kafa dağıtmak için ilgilenmiş, daha rahat atlatmasını sağlamışsın.
Seni beğeniyor ama sevgili olacak kadar değil.
Aradığı ya eski sevgilisi yada çok daha güzeli veya daha açık görüşlü bir sevgili.
Çıksanız bile kısa sürer, kırılırsın haberin olsun.
Yanılırsam ne olayım :)
İstersen dene ve gör sonra bana yaz :)

artık çok sinirlendim senden hoşlanmıyorsun diyince ondan dedim yarabandı olayını. üzüldü sanki baya. cool olmaya çalışıcam artık selam sabah normal muhabbetler konuşalım madem.

ben o kadar cesaretli değilim maalesef baya baya da hoşlanmadım. ama denemeye değerdi, bence mutlu olabilirdik başka zaman tanışsaydık. bir yandan benden hoşlanmadığını öğrenmem iyi oldu diyorum. son zamanlarda boşuna gelin güvey olmuşum demek ki. artık ben de sadece arkadaşça düşünürüm kendi içimde de. başarabilirsen inş yani :)

artık çok sinirlendim senden hoşlanmıyorsun diyince ondan dedim yarabandı olayını. üzüldü sanki baya. cool olmaya çalışıcam artık selam sabah normal muhabbetler konuşalım madem.

Ya bakım 5 senelik ilişkimde bile ben bu dediklerimi yapıyorum bazen. Şüpheye sürüklüyorum onu. Mesela kiminlesin dedi ya arkadaşlar diyorum işte ayşe duygu burcu demiyorum. Öyle olunca daha çok üsteliyor merak ediyor isimleri ne? Kimdi onlar hangisiydi? Bir erkek merak ettikçe peşinizden koşar.

vuhu ne iddialı bir yorum :) teşekkür ederim öncelikle.
bence de kızı unutmamış olabilir, kafa dağıtmak için yazmadım, öyle biri değilim dedi ne kadar doğru tartışılır. bana verecek bir sevgisi yok bence, sadece fiziksel olarak beğendi, ya da şu an kimseyi uğraşmaya değer bulmuyor. inş sonunda üzülen ben olmam ya. şimdi bir kaç ay sonra gidecek bulacak başka bir kız, mutlu mesut olacaklar ben kahrolucam gibi hissediyorum

Akıllı kızsın valla bravo sana.
Kişisel algılama sen değil de başkasına da aynısını yapardı.
Özne sen değilsin.
Burda erkek zavallı durumda olduğundan hazmedemiyor ve unutmak veya aklınca hislerinden intikam almak için,
kendinin yeniden formda olduğunu kendine ıspatlamak için çabaya giriyor.

Bu arada eğer kötü bişey hissettiyken kesinlikle haklısın.
Ama bazı erkekler var samimiyetini anlıyorsun.
Benim nişanlım 9 senelik ilişkiden çıkıp nişan atıp bir ay sonra karşıma çıktı.
2 ay sonra da benden hoşlandığını söyledi.
Tabi ben çok uzak durdum beni yara bandı yapmaya çalışıyor dedim.
Ama tavrını ve kararlılığını hep korudu. Hiç bir boşluk bırakmadı aklımda. 2 yıldır beraberiz.
2 ay sonra da düğünüm var kendisiyle :)
O yüzden hepsi aynı değil ama öyle savsak adamı anlarsın hemen.
Sana sorular sorduruyor şüpheye düşüyorsan salla gitsin :)

Israrla hayır demissiniz adam tabiki senden hoşlanmıyorum diyecek

Oglan hoslaniyor belli.
Ama sen hoslanmiyorum diyosan oda hoslanmiyorum der. Bu boyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…