- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
hoslandigin erkegin elbette senden hoslanmasini isteyeceksin bu normal. iliskilerde strateji olmaz diyenlere inanma, biraz stratejik davran madem istiyosun:))teşekkür ederim yorumunuz için. inşallah yapabilirim, arkadaşlığını da seviyorum çünkü. ama yine de içimden bir his belki ilerde olur, neden olmasın ki diyor bu da saçma bir umut bağlatıyor, üzüyor beni
Siz yine tedbiri elden bırakmayın... Hırs da yapmayın başka adam mı yok ? Üzülürsünüz...bilemiy
bilemiyorum işte , bazen cesaret edip sorduğunde evet deseydim ne olacak ki diyorum kendime. ama o zaman da komple arkadaşlığımız da bitebilirdi ama ben arkadaşlığını da seviyorum. bir de deli divane hoşlanmış da değilim, bir yerleri kalksın istemem. hırs yaptım işte, kafama koydum uğraşıp elde etmek istiyorum. olmaması için bir sebep yok çünkü, her türlü şekilde uyumluyuz, bir erkek hoşlanmasa en azından beğenmezse bu kadar süre konuşmak arkadaş olmak istemez gibi geliyor. yanılıyorum belki de, iyi bir hayat dersini hakediyorum :)
Aklınıza her geleni dan dan söylemeyin :) biraz fikirlerinizi kendinize saklayıp sabırlı olun niyeti çıkacaktır ortaya.
O kadar ayrıntılı düşünen bir tip değil gibi. Erkekler genelde bu kadar ayrıntılı düşünmüyor. Bu cümlen sanki kendini avutmak için söylenmiş bir cümle gibi daha çok.emin olmadan söylemek istemiyor olabilir. belki o da duygularından emin değildir. ya da uğraşmaya değer görmemiştir. ben evet desem dener ama demezsem vazgeçer. bu erkekleri anlamak çok güç gerçekten :) artık çoğu şeyi kızdan bekliyorlar
şu aralar yok diye zaten bu kadar taktım bence :) haklısınız, akışına bırakıp umutlanmamak en iyisi. inşallah ondan iyisi çıkar diye dua edeyim bari. okul da yok biraz boşluktan bu tavırlarım :)Siz yine tedbiri elden bırakmayın... Hırs da yapmayın başka adam mı yok ? Üzülürsünüz...
hoslandigin erkegin elbette senden hoslanmasini isteyeceksin bu normal. iliskilerde strateji olmaz diyenlere inanma, biraz stratejik davran madem istiyosun:))
hayirlisi olsun. lakin su sozede cok inanirim; mutlu edemeyen mesgulde etmeyecek. seni bosyere mesgul etmeye kalkarsa bunada izin verme, baska potansiyellerinde onune gecmis oluyor cunku.
O kadar ayrıntılı düşünen bir tip değil gibi. Erkekler genelde bu kadar ayrıntılı düşünmüyor. Bu cümlen sanki kendini avutmak için söylenmiş bir cümle gibi daha çok.
Eğer senin dediğin gibiyse de dediği gibi olay kısasa kısas olabilir.
Anlamak için önce tüm ilginizi ona verin sonra birden o ilgiyi alakayı kesin. Tepkisini ölçün.
gurur yapmıştır.
Yok işte beni yarabandı gibi mi kullanıyorsun gibi.. sorma bunu ona ne diyecek öyleyse bile evet mi diyecek seni kullanıyorum mu diyecek. Bir erkek her zaman dürüst olmaz sizi elde etmek için kırk takla atar ve yalanlar söyler. Boşuna içinizden gelenleri sormayın. Serinkanllı olunne gibi şeyler mesela? çünkü doğru yere parmak bastınız ben hep dobracılık yapıp söylüyorum açık açık.
artık çok sinirlendim senden hoşlanmıyorsun diyince ondan dedim yarabandı olayını. üzüldü sanki baya. cool olmaya çalışıcam artık selam sabah normal muhabbetler konuşalım madem.Yok işte beni yarabandı gibi mi kullanıyorsun gibi.. sorma bunu ona ne diyecek öyleyse bile evet mi diyecek seni kullanıyorum mu diyecek. Bir erkek her zaman dürüst olmaz sizi elde etmek için kırk takla atar ve yalanlar söyler. Boşuna içinizden gelenleri sormayın. Serinkanllı olun
Ya ben birinden gerçekten çok hoşlanıyorsam ama baya baya hoşlanıyorsam açık açık söylerim. Hayat saklayacak bekleyecek kadar uzun değil. Hem o zaman karşı tarafında hislerini öğrenirim. Hemde eğer gerçekten bir duygu yoksa arada kendimi o kişiden uzaklaştırırım iyice bağlanmadan.
artık çok sinirlendim senden hoşlanmıyorsun diyince ondan dedim yarabandı olayını. üzüldü sanki baya. cool olmaya çalışıcam artık selam sabah normal muhabbetler konuşalım madem.
Çocuk eski sevgilisinin etkisinden çıkamamış hala ona karşı boş değil.
Seninle de kafa dağıtmak için ilgilenmiş, daha rahat atlatmasını sağlamışsın.
Seni beğeniyor ama sevgili olacak kadar değil.
Aradığı ya eski sevgilisi yada çok daha güzeli veya daha açık görüşlü bir sevgili.
Çıksanız bile kısa sürer, kırılırsın haberin olsun.
Yanılırsam ne olayım :)
İstersen dene ve gör sonra bana yaz :)
vuhu ne iddialı bir yorum :) teşekkür ederim öncelikle.
bence de kızı unutmamış olabilir, kafa dağıtmak için yazmadım, öyle biri değilim dedi ne kadar doğru tartışılır. bana verecek bir sevgisi yok bence, sadece fiziksel olarak beğendi, ya da şu an kimseyi uğraşmaya değer bulmuyor. inş sonunda üzülen ben olmam ya. şimdi bir kaç ay sonra gidecek bulacak başka bir kız, mutlu mesut olacaklar ben kahrolucam gibi hissediyorum
bence akisina birakin. Guzel rol yapiyo . Ben sana soylim senden bekliyor ilk adimi ama sen hic bozuntuya verme ki o ilk adimi atacak bak gorbir keresinde de ben artık hiç bir şey yapamam, yapacaksa kızlar gelsin buyursun bana karşı ne yapacaklarsa yapsın demişti. olaya bak ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?