• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanmıyorum dedi.

bunu ben de dün söyledim. çok kızdı asla öyle bir niyeti olmadığını söyledi. beni böyle tanıman çok üzücü falan dedi. ben seni tanımak arkadaş olmak istemiştim dedi. özür diledi falan. inanın o yazmadıkça ben yazmıyorum, sevgilisi olsa asla böyle konuşmam zaten. benim sevgilim olsa da konuşmam
İnkar etmesi çok normal.en iyisini yapıyorsunuz ama bence bundan sonra bazı mesajlarına cevap da vermeyin her canı sıkıldığında Siri'yle konuşur gibi konuşmasına müsade etmeyin sizinle..

kırk yılda bir beğendiğim biri çıktı bu sefer de o beni beğenmedi. tam bir ismail yk durumu. biraz üzgün ve kırgınım şu an, pek de güzel heyecan olamadı maalesef :)
yok yok ilerisi güzel olacak bence insan sadece değer veriyorum diye bu kadar ilgilenmez bence sadece senin hoşlanmıyorum demene karşılık o öyle demiş erkeklik gururu işte :)

Ona ilgi duydugunuzu fena halde belli etmişsiniz bu ilgide hosuna gitmis.. Bundan dolayi size yanasmis gibi geldi.. Her mesajina cevap vermeyin kacan kovalanir sizi bu kadar cantada keklik sanmasin.. Seviyorsa zaten pesinize duser sevmiyorsada yolu açik olsun:KK55:

yok yok ilerisi güzel olacak bence insan sadece değer veriyorum diye bu kadar ilgilenmez bence sadece senin hoşlanmıyorum demene karşılık o öyle demiş erkeklik gururu işte :)
erkeklik gururu ama sonrasında da çok laf atmama rağmen geri adım atmadı. illa böyle iyiyiz arkadaş kalalım işte diyor :( benim kaderim kanka olarak görülmek galiba

Ona ilgi duydugunuzu fena halde belli etmişsiniz bu ilgide hosuna gitmis.. Bundan dolayi size yanasmis gibi geldi.. Her mesajina cevap vermeyin kacan kovalanir sizi bu kadar cantada keklik sanmasin.. Seviyorsa zaten pesinize duser sevmiyorsada yolu açik olsun:KK55:
aslında bence tam tersi, o bana ilgisini belli etti bu da benim hoşuma gitti açıkçası, o yüzden ben de ilgi duymaya başladım hafiften. normalde hoşlansa da belli edebilen bir yapım yok, kendisiyse tam tersi kızlarla rahat konuşabilen biri. belki de hepten yanlış anladım olayı, gelin güvey oldum

Israrla hayır demissiniz adam tabiki senden hoşlanmıyorum diyecek
ısrarla değil aslında. ilk sorduğunda daha yeni tanışmıştık. sevgilisinden yeni ayrıldığını biliyordum, aklımın ucundan bile geçmedi hoşlantı ondan hayır dedim, bozulduğumu belli ettim. konuyu uzunca bir süre kapattık.
ama dün gelmiş yine benden hoşlanıyosun di mi muhannetini yaptı, bana biraz beni denemek için diyor gibi geldi ondan hayır seni daha birkaç kez yüz yüze gördüm hemen nasıl hoşlanayım dedim. o ise benim cevabım net hoşlanmıyorum dedi :(

neler söylemişti mesela? :)
Valla hatırlamıyorum şimdi ama böyle kaçak oynamamisti. Eski ilişkisini ortaya surmemisti veya ben yoruldum ugrasamam triplerine girmemişti. Efendi efendi flört etmişti. En sonunda ben sevgilim mi olmak istiyorsun diye sorduğumda evet demişti çok net. Düzdür benim adam.

Ilgiyi herkes sever. Ilgi gormek istemistir, o yuzden size ilgi vermistir belki?

Onun dusuncesini bilemeyiz, onun dusuncesi ve hislerinden ziyade senin davranislarin onemli.
Bi cek bakalim kendini geri plana. Erkek avcidir, kovalamak ister. Cok fazla el altinda olma. Ondan sonra izle ve gor hoslaniyormu hoslanmiyormu. Hoslanmayan adama bile cazip gelir kacan kadin, kovalamaya baslar.
+1

Valla hatırlamıyorum şimdi ama böyle kaçak oynamamisti. Eski ilişkisini ortaya surmemisti veya ben yoruldum ugrasamam triplerine girmemişti. Efendi efendi flört etmişti. En sonunda ben sevgilim mi olmak istiyorsun diye sorduğumda evet demişti çok net. Düzdür benim adam.
ben de düz bir insanım işte, taktikten anlamıyorum, lafı dolandırmadan içimden geçeni söylüyorum. keşke benim beyefendi de öyle olsaydı :(

O kişi okudugum kadarıyla çekingen biri olsa ki okuduklarımdan hiç benzemiyor öyle bir tipe sizimle bu denlki konusmazdı hoşlanan kişi söyler zaten benc eego tatmini yapıyor bu arkadaş uzak durun bir müddek bakalım

kendi kendime gelin güvey olmuyorum di mi? saydığım maddeleri hangi kıza yapsa benim gibi düşünmez mi?

Ben olsam senin yerinde bende " hoslaniyor" derdim.
Ki oyle oldu.
Zamaninda eski sevgilimde ayni sorularla benim nabzimi olctu.
Ben aptallik edip ilk once ben acildim.
Sen acilma.
Eger cok seviyosa o acilsin.

Ben olsam senin yerinde bende " hoslaniyor" derdim.
Ki oyle oldu.
Zamaninda eski sevgilimde ayni sorularla benim nabzimi olctu.
Ben aptallik edip ilk once ben acildim.
Sen acilma.
Eger cok seviyosa o acilsin.
özel olmayacaksa nasıl açıldınız anlatır mısınız? tepkisi ne oldu falan. çünkü merak ediyorum dün sorduğunda evet hoşlanıyorum deseydim o yine ben senden hoşlanmıyorum der miydi

Back
X