- Konu Sahibi pembesteteskop
Durust cocukmus. Bence deger veriyor ( yoksa bukadar ilgi gostermez size) ama hoslanma yok. Kim bilir ilerde olabilir daha bismillah iliskisi biteli 2 ay olmus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel olmayacaksa nasıl açıldınız anlatır mısınız? tepkisi ne oldu falan. çünkü merak ediyorum dün sorduğunda evet hoşlanıyorum deseydim o yine ben senden hoşlanmıyorum der miydi
kiz bacim bu cocuk hoslanmasa niye desip desip benden hoslaniyormusun desin. Bekledigi cevabi alamiyor uzerine basa basa sorup duruyoısrarla değil aslında. ilk sorduğunda daha yeni tanışmıştık. sevgilisinden yeni ayrıldığını biliyordum, aklımın ucundan bile geçmedi hoşlantı ondan hayır dedim, bozulduğumu belli ettim. konuyu uzunca bir süre kapattık.
ama dün gelmiş yine benden hoşlanıyosun di mi muhannetini yaptı, bana biraz beni denemek için diyor gibi geldi ondan hayır seni daha birkaç kez yüz yüze gördüm hemen nasıl hoşlanayım dedim. o ise benim cevabım net hoşlanmıyorum dedi![]()
ya gerçekten içime su serptiniz böyle düşünmekle. çünkü bazen benimle oynuyo-ego yapıyor boşver bu çocuğu diyorum. ama çoğu zaman da en azından dürüst işte, eski sevgiliyi asla kötülemedi, kendisi bitirmiş zaten sebebini de biliyorum. bir keresinde senden hoşlanıtım sanarım ama hoşlantı değildir şu an boşluktayım falan demişti. aradan 2 ay geçti bunu söylediğinden beri artık eski ilişki muhabbeti de yapmıyor. inş dediğiniz gibi olur çok teşekkürlerDurust cocukmus. Bence deger veriyor ( yoksa bukadar ilgi gostermez size) ama hoslanma yok. Kim bilir ilerde olabilir daha bismillah iliskisi biteli 2 ay olmus.
içimde kaldı keşke şey sorunca şey deseydim: 'senden hoşlanmamı istiyorsun di mi' deseydim. ya da 'diyelim ki hoşlanıyorum ne olacak?' falan mı deseydim :)kiz bacim bu cocuk hoslanmasa niye desip desip benden hoslaniyormusun desin. Bekledigi cevabi alamiyor uzerine basa basa sorup duruyo
hahaha çok tatlısınız ya ne güzel anlatmışsınızSorun degil anlatirim tabi :).
Aradan nerdeyse 4 sene gecti. Braz hafizami zorlarsam hatirlarim galiba.
Ornegin oda bana sendeki gibi " evlilik" " hoslanma" gibi seylerden bahsederdi.
Ben cevap vermezdim. Neutral kalirdim hep. Ufak ufak " gonlum var" havasi verirdim. Ama o zamanlar toydum tabi, aklimca o "gonlum var" havasini uzun bi " hahahahaa" ile iletmeye calisirdim, imali laflar nerdee. Bazende utangac yuz felan. O zmnlar messenger vardi tabi . Ama oda anlardi o gulmelerden felan. Bazen " senle evlenmek isteyen erkekler vardir dimi" gibi sorular yoneltirdi. Bende " hic biri ilgimi cekmiyor pek, daha aradgimi bulamadim beklemedeyim" cumlesni kurardim.
Ben nasil acildima geri donersek.
Galiba " senin yerin bende baska" gibi bi cumle kurmustu. O hep boyle zarflar atardi zatn benim cevabimi tartmak icin.
Bende " senin yerinde bende baska' demistm o an. O " nasil baska anlat :)" diye bi soru sormustu imali bi sekilde.
Bende " baskasin iste, oyle, utandirma beni" mi demistim ne hatirlayamadim tam. Asik oldum kelimesini kullanmistim onu biliyorm.
Ama sonra ne oldu diye sor.
Demezmi" Hmm, bende sana karsi biseyler hissediyorum, ama asik degilim dogrusunu soylemk gerekirse, ama benim icin cok ozelsin bunu bil " demisti.
Telefonu yatagin uzerine savurmustum " ellerim kirilsaydida yazmasaydim o cumleleri" diye( duvari yemedi).
Sonra beni araya araya bir etti ben mesaj yazmayinca. Bana " seni seviyorum ama asik cok buyuk bi soz" diye felsefe yapti.
Zamanla olurmus o.
Ben " o zmn bana askim deme', icinde ask kelimesi var demistm, ne zmn asik oldun o zmn askim kelimesini kullan demistim( bla bla, cocugum ergenlikler felan pff).
Bi ay felan sonra o kelimeyi kullandi. Ama o ilk acilma bana hep geri dondu. Saka yoluda olsa bana hep " ilk acilan sen oldun" derdi. Saka maka zamanla cidden rahatsiz etti.
Bak şöyle düşün ne zamana kadar ateşle barut yanyana duracak Allah aşkına biranda illaki olacak bişeyler ya tamamen kopar yada bir kıvılcım olur ben böyle düşünüyorum genelde etrafımda örneklerini gördüm bu durumun :)erkeklik gururu ama sonrasında da çok laf atmama rağmen geri adım atmadı. illa böyle iyiyiz arkadaş kalalım işte diyorbenim kaderim kanka olarak görülmek galiba
BencE de biraz dengesiz erkek sevse veya hoşlansa hemen söyler onlar bizim gibi değillerdir... K. Bakma ama bence seni 2. Plnda tutuyor heveslenme boşuna derimevet ben o konuyu açtıktan sonra uzak durmaya çalıştım zaten, o yazmadıkça yazmıyorum, ama karaktersiz değil bence sadece ne istediğini bilmiyor biraz dengesiz davranıyor. ve sanırım ben arkadaşça devam ederiz ilerde belki ilerletebiliriz diye düşündüm. çünkü gerçekten uzun süredir kafa yapıma uyan fizşksel olarak da beğendiğim biri çıkmamıştı karşıma ondan belki de.salak kafam işte.
teşekkür ederim paylaştığınız için :) her ihtimal olabilir tabi belli olmuyor bu işler. benim çocuk eski sevgilisine yazsa ya da konuşsalar gelip bana anlatır bence.Bu çocuk bana üniversitede yaşadığım bir olayı hatırlattı. Benim olayımdaki çocuk da sevgilisinden yeni ayrılmıştı aynı sınıftaydık daha önce hiç iki kelimeden fazla etmemiştik durduk yere bana faceden yazmıştı. Sonra uzun uzun konuşmuştuk aynı sizinki gibi konuşmaları uzatmıştı filan. Sonra birden tavır değiştirdi sevgili olmadık yani ben de konuşmadım bir daha. Bu arada eski sevgilisi de bizim sınıftaydı. Neyse bu sevgili olmaya yanaşmadı ama 2 buçuk yıl boyunca mezun olana kadar sürekli bana baktı ben konuşmadığım halde bana gelecek laflar filan söyledi. Hatta mezuniyet günü bile aynadan bana baktığını gördüm. Velhasıl kelam mezuniyet töreninden sonra konuşmak istedi söyleyecekleri varmış. O gün bana neden böyle yaptığını açıkladı neden durduk yere kaçtığını. Sebep de diğer kızla ilişkiye girmiş ve onu bu yüzden bırakamamış. Diğer kız biraz sorunluydu sürekli kapısına dayanıyormuş filan. Bunlar zaten o iki buçuk yılda bir iki kere birleşip ayrıldılar onun yanındayken bile bana bakmalar. Benden özür diledi kendisinin de cezasını çektiğini bir sürü psikolojik sorun yaşadığını mide kanaması geçirdiğini filan anlattı ama çok da acımadım. Burda olan diğer kıza oldu şimdi çocuk gitti başkasıyla evlendi kız halâ depresif takılıyorniye bu kadar uzun anlattıysam onu da bilmiyorum
![]()
inş ya dualarınızı beklerimBak şöyle düşün ne zamana kadar ateşle barut yanyana duracak Allah aşkına biranda illaki olacak bişeyler ya tamamen kopar yada bir kıvılcım olur ben böyle düşünüyorum genelde etrafımda örneklerini gördüm bu durumun :)
Allah gönlüne göre versin inşallahinş ya dualarınızı beklerim
ben de tam emin değilim ki, o bana ilgi göstermezse aklımın ucundan bile geçirmezdim böyle bir şeyi. şimdi de denesek acaba nasıl olurdu diyorum, tipi hoş geliyor bazı hareketleri gıcık etse de karakter olarak uyumluyuz bir çok konuda bu yüzden umutlandım galiba.Sen adamdan hoşlanıyorsan açıkça söyle eğer gönlü yoksa da uzak dur. Hayat boyu böyle kare bulmaca olmaktan iyidir. Ben de böyle şeyleri hiç anlamıyorum net ol gerisini o bilir.
ben de tam emin değilim ki, o bana ilgi göstermezse aklımın ucundan bile geçirmezdim böyle bir şeyi. şimdi de denesek acaba nasıl olurdu diyorum, tipi hoş geliyor bazı hareketleri gıcık etse de karakter olarak uyumluyuz bir çok konuda bu yüzden umutlandım galiba.Sen adamdan hoşlanıyorsan açıkça söyle eğer gönlü yoksa da uzak dur. Hayat boyu böyle kare bulmaca olmaktan iyidir. Ben de böyle şeyleri hiç anlamıyorum net ol gerisini o bilir.
Ben senden hoşlanıyorum de. Topu onu at. Ya bir ilişki başlar ya tamamen biter. Oturup onun aşklarını mi dinleyeceksin kanka modunda.. Hadi kolay gelsin :)ben de tam emin değilim ki, o bana ilgi göstermezse aklımın ucundan bile geçirmezdim böyle bir şeyi. şimdi de denesek acaba nasıl olurdu diyorum, tipi hoş geliyor bazı hareketleri gıcık etse de karakter olarak uyumluyuz bir çok konuda bu yüzden umutlandım galiba.
açıkça söylemek istesem nasıl yaklaşmalıyım onu da bilmiyorum :)
kendime süre verdim bir ay sonra önemli bir sınavı var, sınavdan sonra duygularımdan emin olursam yüz yüzeyken söyleyeceğim. mesajla kanıt bırakmak istemiyorumBen senden hoşlanıyorum de. Topu onu at. Ya bir ilişki başlar ya tamamen biter. Oturup onun aşklarını mi dinleyeceksin kanka modunda.. Hadi kolay gelsin :)
hahaha çok tatlısınız ya ne güzel anlatmışsınız
aşık olmak abartı olmuş tabi ama en azından hakikatli çocukmuş hemen ben de sana aşığım olaylarına girmemiş :)
ben bir de şunu farkettim: öyle hareketler yapıyolar ki bazen erkekler, isteyince onlar arkadaşçaydı benim yapım böyle oluyor. isteyince e işte senden hoşlandığımı belli ettim, sen karşılık vermedin de diyebilecekleri etkiye sahip![]()