• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanmıyorum dedi.

:KK43: kendimi cok kotu hissettirdi ama ciddiyim.
Evet tamda o yuzden, erkekler dengesiz.
Oda tamda oyle yapti, ben kendimi " kart zampara/ kendi kendine gelin guvey olmusum" gibi hissettim.
Sen sakince bekle.
Acilmiyorsa daha aski sevgi depresmemistir demekki. Seven erkek soyler.
O vakti bekle.
içimden bir ses artık açılacağı varsa da açılmaz diyor. şimdi eski mesajlaşmalarımıza baktım, bir daha hoşlanma mevzusunu açma neden sürekli sorup duruyosun falan demişim. o da tamam bir daha açmiycam, arkadaşça konuşucaz istediğin gibi demiş :(

Egosunun şişirilmeye ihtiyacı var. Sen kendiliğinden arayıp sorma, o mesaj atarsa sıradan davran, hani trip de atma çok aşırı samimi de yaklaşma ve tabii ki büyük beklentiler içine girme, etrafında başka insanlar varsa onlara şans ver. Eğer niyeti varsa açıkça gelsin, yoksa da arkadaşlık ayaklarına girip kafa bulandırmaksa niyeti kapıyı göster, gitsin.
şu aralar aklım hep onda maalesef :( neden hoşlanmadı benden diyorum, o kadar çirkin miyim diyorum, hani beni güzel buluyodu iltifat ediyodu, yalan mıyfı hepsi diyorum :( takmadan duramıyorum maalesef.

içimden bir ses artık açılacağı varsa da açılmaz diyor. şimdi eski mesajlaşmalarımıza baktım, bir daha hoşlanma mevzusunu açma neden sürekli sorup duruyosun falan demişim. o da tamam bir daha açmiycam, arkadaşça konuşucaz istediğin gibi demiş :KK43:

Ooo, resmen tum kapilari kapatmissin sende ama. Neden boyle bisey yptin? Oysaki hoslandim felan diyodun her acidan. Cok kotu etmissin. Nasil toparlanir simdi bilemedim.

Ooo, resmen tum kapilari kapatmissin sende ama. Neden boyle bisey yptin? Oysaki hoslandim felan diyodun her acidan. Cok kotu etmissin. Nasil toparlanir simdi bilemedim.
2 kere sordu. ilkinde net olarak hayır demiştim. o bana belki ilerde olur şu an ben de ne hissettiğimi bilemem falan demişti.(ilişkisi yeni bitti diye)
ikincisinde sordu ben net olmasa da hayır dedim, ama hemen ardından o ben senden hoşlanmıyorum diyince gururum kırıldı, sinirlendim. arkadaş olarak görüyorsan böyle şeyler sormayacaksın dedim. özür dilerim takılıyorum sadece, sıkma canını dedi. baya kötü oldu durum evet, artık bu konuları ben istesem de açmaz. :(

Bana göre sizi cepte tutuyor,tipik erkek davranışı.Kanka gibi davransaydı zaten baştan öyle bir elektrik almazdınız.Sürekli kardeşim kardeşim desin demiyorum ama benim de erkek dostlar,arkadaşlar oldu.
Yokluyor sizi ara ara,size de yazıyor,başkalarına da,bence konuşmayın

Ben olsam ilişkimiz tuhaf bir hal aldı, arkadaş mıyız sevgilimiyiz diyerek fazla yüz göz olduk diye düşünür kendimi geri çekerim. Sorarsa neden böyle diye açık açık derim tuhaf bir şekil aldı ilişkimiz biraz normalleşmeye ihtiyacımız var diye.

ay okurken içim kıyıldı
böyle mıy mıy adamlarla ne isiniz var,belliki zaman geçiriyor,oyalanıyor.Hoslanan adam bunca muhabbetten sonra açılırdı saçma sapan numaralar senin agzından laf almaya çalişmalar çocukca diyeceğim ama zaten yaşlariniz da küçük ne diyeyim Allah kolaylık versin

teşekkürler yoprumlar için. evet saçma sapan bir hal aldı, ben de olayı tam net anlamadan kestirip atmak, bir daha konuşmamazlık yapmak istemiyorum. biraz da gurur, hırs yaptım sanırım. ama bu saatten sonra asla o yazmadan yazmayacağım, yazarsa da normal arkadaşça kısa keseceğim.

Bana göre sizi cepte tutuyor,tipik erkek davranışı.Kanka gibi davransaydı zaten baştan öyle bir elektrik almazdınız.Sürekli kardeşim kardeşim desin demiyorum ama benim de erkek dostlar,arkadaşlar oldu.
Yokluyor sizi ara ara,size de yazıyor,başkalarına da,bence konuşmayın

Ben olsam ilişkimiz tuhaf bir hal aldı, arkadaş mıyız sevgilimiyiz diyerek fazla yüz göz olduk diye düşünür kendimi geri çekerim. Sorarsa neden böyle diye açık açık derim tuhaf bir şekil aldı ilişkimiz biraz normalleşmeye ihtiyacımız var diye.

ay okurken içim kıyıldı
böyle mıy mıy adamlarla ne isiniz var,belliki zaman geçiriyor,oyalanıyor.Hoslanan adam bunca muhabbetten sonra açılırdı saçma sapan numaralar senin agzından laf almaya çalişmalar çocukca diyeceğim ama zaten yaşlariniz da küçük ne diyeyim Allah kolaylık versin

sizi peşinden koşturmak için, kısacası hayatını biraz eğlenceli hale getirmek için sizi kendisine bağlamaya çalıştığını düşündüm.
onun istediği gibi karşılık verirseniz size sırtını dönecektir, görün bakın.

Back
X