farkınaa varıyorum ama herşey tekrar kapanıyo yeniden devam ediyo kırgınlık benimle kalıyo sorsan hiçbişi yok o haklı hep... herşey gayet normalGüzelim şiddet vardı bi dönem diyosun,bana karşı hep duyarsızdı diyorsun, iki yıllık değil yirmi yıllık sorunlar var diyosun..herşeyi diyosun, diyosun ama farkına varabiliyomusun?
aynen bende çooooooooooooook kırıldımmeşim bana bu lafı dese inanki çok kırılırım
gerçekten gönülden bunu diyorsa farklı düşünceler gelir aklıma
konum sekss değil yaa sürekli neden buraya takılıyosunuz benim eşimle seks konusunda bi problemm yok.. hastadım olmadı sorun bu değil yaa anlayın bi.. tavırlıdım benimle değilde basit bişile rahatlamasına birgün durabilirdi ki sorun bundan ziyade kırgınlığıma senden soğuyorum demesi iki gün üst üstee anlyınnistediğini alamamış öyle demiş bence sex önemli evlılıgın %90ı yatak odası ama mutlu çiftler gerı kalan yuzde onda anlaşabılıorsa mutlular tartışmadan ziyade kızdıgınız zaman konuşmamamyı susmayı tercıh edın
canımm.. tamam dediklerin doğru amaa bu şekilde yanaşmaa yanlış.. anlıyo musun.. hastaken ben olmayacak bişi.. işin seks boyutundan ziyade tartışma esnasında gönül almak yerine beni rencide etmesi ve son nokta senden sogyorum demesi. ki sinirle diyelim bugün kullanması... allah aşkına iş seks boyutunda değilim ben bi anlayın ya
ilk cümlelerin evet doğru haklısın.. onun davrandığı gibi davranma konusuna gelince evet.. denedim onu ama güzel bi sonuçtan ziyade daha çok tartışma oluBiraz anladım galiba adam tartışmalardan sonra karısının gönlünü almıyor ilgilenmiyor ama iş cinselliğe gelince yanaşıyor yani sadece işine gelince. Hanımefendi de buna bozuluyor... mu acaba ??
Yani ne yapılır bilemedim adama bağımlı gibi olmamak lazım kendini daha üstün görmemesi için. Belki de onun davrandığı gibi davranmak lazım.
şüphe değil o cümleye inanıyorum.. soguyorum demesine.. inandığım için kaldıramıyorum..Canım o kısmı anladım zaten, senin oraya takıldığın hakkında bir ifade kullanmadım. Eşinin kendince tepkisini defalarca aynı şekilde dile getirebilecek olmasından bahsettim.
Bazı insanlar güzellikle anlatmaz, eşinin tavrını haklı bulmuyorum tabii ki sonuna kadar haksız. Önceki mesajlarımda belirttim, özel günlerde ilişkiye girmek bilimsel olarak da sakıncalı bir hadisedir ve kanıtlanmıştır. Frengi hastalığının bu şekilde ortaya çıkması mümkün oluyor.
Ben diyorum ki evet sen 'senden soğuyorum' cümlesini iki kez duyduğun için böyle hissediyorsun ama eşin muhtemelen sivri bir dille tepkisini ortaya koyuyor.
Yalnız anlıyorum ki sen bu cümleyi söylemesinin altında farklı birşeyler arıyorsun?
Bir şüphen var mı eşinden? Yoksa ben ifadelerinden yanlış yorum mu çıkardım?
Çocuk yapmayı planladığınızımı okudum sanki önceki sayfalarda..ama böyle sorunlar varken iyi düşün canım ya..eğer iki yıldır eşin böyleyse,üstelik önceden şiddet vardı diyosun..ooy oy..ne diyeyim Allah yardım etsin sana..hem düzeltmek için bişey yapmıyo diyosun hemde olanları zaman geçince unutuyorum diyosun..nasıl başarabiliyosun bunu..farkınaa varıyorum ama herşey tekrar kapanıyo yeniden devam ediyo kırgınlık benimle kalıyo sorsan hiçbişi yok o haklı hep... herşey gayet normal
adı başrmaksa evet.. uunutuyorum değil.. alışıyorum her defasında daha çok kırılarak evet çocuk için çok yazı paylaştım felan bir sürü macera.. bilmiyorum.. bilmiyorummÇocuk yapmayı planladığınızımı okudum sanki önceki sayfalarda..ama böyle sorunlar varken iyi düşün canım ya..eğer iki yıldır eşin böyleyse,üstelik önceden şiddet vardı diyosun..ooy oy..ne diyeyim Allah yardım etsin sana..hem düzeltmek için bişey yapmıyo diyosun hemde olanları zaman geçince unutuyorum diyosun..nasıl başarabiliyosun bunu..
Hmmm tamam ama yinede fazla tavirli olmasaydiniz, hani bigün tutabilir diyorsunuz ya iste bazen bu cok zor oluyor erkeklgr icin, onlarda bizlerdeki gibi islemiyor rahatlamalari gerekebiliyor, o yüzden bana ters gelmedi olay, tabii herkesin kendi bilecegi sey, genel olarak bi sogumadan bahsediyorsa hic hos degil tabii ki, oturup acik acik konusun bence...yanlış anlamışşsın konuyu canım.. baştaki dediklerin doğru söyle bi virgül koyum ben.. adetlidim.. o yüzden olmadı.. artı evet banyo yaptığını görünce kavga çıkarmadım saatler olsun kocacım hayırdır ne banyosu dedim. lafı dolandırınca ve sabah ki isteğinin gitmiş olması bu soru işaretlerimi cevablandırdı. böyle olunca haklıdım ki zaten dün banyo yapmıştım kendini birgün tutabilirdi her neysedün gecede bana gelip yanaşınca dedim kırgınlığımı hayır gönlümü almasını beklerkenn o daha çok kırdı şimdi anladınız mı.. sorun sekse bağlı soğuma değil..
şüphe değil o cümleye inanıyorum.. soguyorum demesine.. inandığım için kaldıramıyorum..
sorun yapması değil.. erkeklerin bu konudaki hassasiyetlerinide biliyorum. fazla tavırlı olma diyosunda işte orası kolay değil.. tamam bağırma çağırma olmadı o kadar değil ama o tavrıda koymazsan erkek hiçbir zaman yapmaktan çekinmez.. ikinci planda kalırsın.. daima ses çıkarmıyoo diye.. benim yapımda yok.. yapacaksa ben.. ben yoksam. ne yparsa yapsın ama bu sebebe bağlısa senden soğuyorum sence kaldırır mıydınHmmm tamam ama yinede fazla tavirli olmasaydiniz, hani bigün tutabilir diyorsunuz ya iste bazen bu cok zor oluyor erkeklgr icin, onlarda bizlerdeki gibi islemiyor rahatlamalari gerekebiliyor, o yüzden bana ters gelmedi olay, tabii herkesin kendi bilecegi sey, genel olarak bi sogumadan bahsediyorsa hic hos degil tabii ki, oturup acik acik konusun bence...
sanırım öyle basit kapanacak. kii yine benim adımımla olacak asla adım atmaz... şuan bile salonda bakk hiç umrunda mı kkırıldı mı bu sözüme felandiyee hiç incityor mu kendiniVe belkide, bu çok kırıldığın sözüde iki gün sonra unutacaksın..
bizde kökünden çözülmiyo eşim ortada ne var sen abartıyosun deyip kendi kabuğuna çekiliyo ben yalnız konuşuncada bir sonuç oluşmuyor.. ki zaten ben konuşurkende suss tamam.. diyorO zaman burada vakit harcamamalısın.
Geç eşinin karşısına ve evliliğinizin kritiğini yapın bir.
Problemleri nedir, evlilikten beklentileri, buldukları, bulamadıkları nedir etraflıca konuşun.
Yalnız üsluplarınıza dikkat edin, kırmadan kırılmadan konuşun ki bir hâl çaresine bakabilesiniz sorunlarınızın.
Evlilikte iki tarafında farkında olduğu bir problem varsa çözüm daha kısa sürede olabilir, üstünü örtmeyin, problemi kökünden çözün.
Bi dakik yaa anlamadim ben. Vuruyor mu sana sinirlenince ?sinirleendiğimzde söylenen sözlerin farkında olmuyoruz evet.. ama onun sinirlendiği anlarda yaptığını biliyorum.. öfkesinden kırıcı olduğu kadar elinin sertlğini de kullanır
daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştiiBi dakik yaa anlamadim ben. Vuruyor mu sana sinirlenince ?
bizde kökünden çözülmiyo eşim ortada ne var sen abartıyosun deyip kendi kabuğuna çekiliyo ben yalnız konuşuncada bir sonuç oluşmuyor.. ki zaten ben konuşurkende suss tamam.. diyor
bilmiyorum.. ben konuşarak çözmeyi severim o susarak kapatarak hiçbirşy yok gibi davranarak denicemm yinedeBir yolunu bulup konuşmalısınız o halde.
Kırgınlığınızı geçirecek tek şey eşinizden duyacaklarınız, biz ne desek boş.
Kafanızın da rahatlamaya ihtiyacı var, inanılmaz gerginsiniz çünkü haklı olarak.
Eşinizin en hoş anlarını fırsat bilebilirsiniz veya 'senden soğuyorum' derken üstelik iki kere söylerken ciddi miydin diyin, konu yürür gider diye düşünüyorum sonrasında.
Bak simdi bu septen degil demistiniz sogumasi, yani onun her istediginde olmuyor diye soguyorsa bu tabii ki hos degil, cinsellik cok önemli ama hersey degildir...sorun yapması değil.. erkeklerin bu konudaki hassasiyetlerinide biliyorum. fazla tavırlı olma diyosunda işte orası kolay değil.. tamam bağırma çağırma olmadı o kadar değil ama o tavrıda koymazsan erkek hiçbir zaman yapmaktan çekinmez.. ikinci planda kalırsın.. daima ses çıkarmıyoo diye.. benim yapımda yok.. yapacaksa ben.. ben yoksam. ne yparsa yapsın ama bu sebebe bağlısa senden soğuyorum sence kaldırır mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?