daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
Evliyim.sen evlimisin?
o olay geçtii üstünden kaçççç zaman geçti gitti boşanmak kolay bişi değil düzeltmenin yolundayım.. yine büyük bi olay olursa çocuk yokken boşanırım ama şuan olamayacak bişi yoluna girmesine ugraşıyorumMadem size bu kadar bahane buluyor her fırsatta, üstelik eziyet de ediyor, boşayın kurtulun.
Hazmedemedim bir insanın o şekilde darp edilmesini.
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.
Ama canim ben 12 sayfa mesaji nasil okuyum direk ilk konuya cevap verdim o mesajda oyle gorunuyo ama su yumruk olayini okudum yha bosanmayi dusunmuyosun sanirim ama bisekilde bunu ona odet konusma yhaa sogursa sogusun pis ay cok kizdim o mesajini okuyunca lutfen kusura bakmahastadım ben.. sende buraya dikkatli oku yüz kere aynı cümleyi kullandım ben burda.. dikkat edersen konu başlığım bile sendensoguyorum nedir yaa ki seks olsaydı onu yazardım koca başlıga
yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam
yapmaz değilmi.. inanıyorum bu yüzden bu sözüne soğuyorum demesine çünkü bi insan bi çiviyi çakma için defalarca vurur.. oda bu lafa inanma için üst üste söyleyecekti..bırakın soğusun.
bu adam sizden soğuyacak diye mi üzülüyorsunuz?
zaten seven insan sevdiğine bunları yapmaz ki.
senden soğuyorum diyor ve bu aşkın koruyacak tarafını bulamıyorum ortada aşk var mı.. orasıda karışıkBazan okadar çok yüz ğöz oluyorz ki. Mecburi gibi oluyo böyle yasamak. Aşkı koruyamıyoruz.. aynı durum.
Tavır yapmana gerek yok normal yani dısarı gitmesinden iyidir.
o olay geçtii üstünden kaçççç zaman geçti gitti boşanmak kolay bişi değil düzeltmenin yolundayım.. yine büyük bi olay olursa çocuk yokken boşanırım ama şuan olamayacak bişi yoluna girmesine ugraşıyorum
Evliyim.
önemli değil kardeşim.. yardımcı olman yeter saolAma canim ben 12 sayfa mesaji nasil okuyum direk ilk konuya cevap verdim o mesajda oyle gorunuyo ama su yumruk olayini okudum yha bosanmayi dusunmuyosun sanirim ama bisekilde bunu ona odet konusma yhaa sogursa sogusun pis ay cok kizdim o mesajini okuyunca lutfen kusura bakma
umarım ccanım zamana bırakıyorum ama yine ben dayanamıyorum..Yalnız konuşmadan düzeltmeniz biraz zor.
Her insanın bir eşref vakti muhakkak vardır. O anı yakalayarak konuşmanızı tavsiye ederim.
Davranışlarla birşey ifade edilebilmesi yahut ifade edilse de anlaşılabilmesi düşük bir ihtimal.
Tez zamanda çözümleyebilirsiniz umarım...
%90 falan yanlisistediğini alamamış öyle demiş bence sex önemli evlılıgın %90ı yatak odası ama mutlu çiftler gerı kalan yuzde onda anlaşabılıorsa mutlular tartışmadan ziyade kızdıgınız zaman konuşmamamyı susmayı tercıh edın
anlattigina bak yaptigina bak dusundugune bakdaha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
Ne denir bilmiomki o durumda ben naparim gecistirirmiyim hic basima gelmedi dayak ama kocamda cok sinirlidir o kizdigi zaman konusmam ben ama sonrasinda acisini cikaririm gunlerce konusmam bende dayak cok ayri bisey yhaa bi kere yeltendiyse yine yapabilme olasiligi yuksek allah seni korusun ondan kadin emanettir yha Allah in emanetidir vurulur mu hicönemli değil kardeşim.. yardımcı olman yeter saol
Allah sonunuzu hayir etsin, ne deyecegimi bilemedim.2 yıl hayrr görucu usulu
yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam
canımm.. tamam dediklerin doğru amaa bu şekilde yanaşmaa yanlış.. anlıyo musun.. hastaken ben olmayacak bişi.. işin seks boyutundan ziyade tartışma esnasında gönül almak yerine beni rencide etmesi ve son nokta senden sogyorum demesi. ki sinirle diyelim bugün kullanması... allah aşkına iş seks boyutunda değilim ben bi anlayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?