daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
Bak simdi bu septen degil demistiniz sogumasi, yani onun her istediginde olmuyor diye soguyorsa bu tabii ki hos degil, cinsellik cok önemli ama hersey degildir...
Kac yillik evlisin canim ? Severek mi evlendin ?daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
Keşke sen soğusaymışsın bu adamdan sana bunları yaptığında. ..daha önce telimi eline vaktinde vermedim diye.. gözüme yumruk atmıştı ki ben gözlük kullan biriyim.. gözüm kan içinde kalmıştı.. o halimde bile bana arkadan tekme atıp duvara yapıştırdı tamam dedim sakin ol dedim gözüm zonkluyordu elim kan olunca korkumdan göüm kanıyo dedim bana geberr demiştii
ben bu evlilikten çok yoruldum.. rabbim kaldıracağımız yükler versin.. herkese yardım etsin bana da hayırlısını nsip etsin inşallah..Bunlar hiç normal davranışlar değil, bildiğiniz darp etmiş sizi.
Çocuk fikrini bir süre erteleyin bence.
Aynı şeyi siz hamileyken de yapabilir, çocuğunuza zarar verebilir. Sonra da siz çocuğa bakamadı olursunuz.
Keşke sen soğusaymışsın bu adamdan sana bunları yaptığında. ..
2 yıl hayrr görucu usuluKac yillik evlisin canim ? Severek mi evlendin ?
ben bu evlilikten çok yoruldum.. rabbim kaldıracağımız yükler versin.. herkese yardım etsin bana da hayırlısını nsip etsin inşallah..
değil mi aynen.. ama ne yaparsa yapsın o benim bi surat yapmamla kırk lafı döküyor başımdan şöylesib böylesniKeşke sen soğusaymışsın bu adamdan sana bunları yaptığında. ..
Sabahlari cislerimi ne geliyo hep istekli tvalete gidince bitiyor.anlamadim ben.yaptığını rahatladığını .. çünkü davranışlarından çok açık bellidi..sabah aşırı istekliken akşamında öyle olması felan..
sessizsedasız oturdum yinee.. soğumayı bırak yani..Eh yuhhhh dayak yemissinizSiz sogumadiniz ondan...
Cok istedi olmadi anneme gittim geldigimde banyo yapti ve senden soguyorum dedi bi dusun bakalim acaba bu yuzden mi ben ve burdaki herkes oraya takildi ya derdini duzgun anlat karmasik yazmissin biz sen ne yazdiysan ona yorum yapiyoruz ve sen kabul etmesende esin de seni beklemek yerine banyoya gitmeyi tercih etmiskonum sekss değil yaa sürekli neden buraya takılıyosunuz benim eşimle seks konusunda bi problemm yok.. hastadım olmadı sorun bu değil yaa anlayın bi.. tavırlıdım benimle değilde basit bişile rahatlamasına birgün durabilirdi ki sorun bundan ziyade kırgınlığıma senden soğuyorum demesi iki gün üst üstee anlyınn
Madem size bu kadar bahane buluyor her fırsatta, üstelik eziyet de ediyor, boşayın kurtulun.değil mi aynen.. ama ne yaparsa yapsın o benim bi surat yapmamla kırk lafı döküyor başımdan şöylesib böylesni
boşanmayı o kavgada düşündüm ama ciddi boyutta kalmadı.. seviyor muyumm şuan bu soruya cevab vermeyecek kadar karışık hissediyorumBoşanmayı düşündünüz mü hiç?
Ya da şöyle sorayım eşinizi seviyor musunuz?
Varyaaaaaaa....cok komiksinizzzzzzz
Madem size bu kadar bahane buluyor her fırsatta, üstelik eziyet de ediyor, boşayın kurtulun.
Hazmedemedim bir insanın o şekilde darp edilmesini.
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.
SEn ona ne soz soyledin ve dile getirdigi eksik yonlerin neymis?canım sorun bakmış yapmış olması değil.. sorun ne biliyo musun yalanla gizlemeye çalışması aptal yerine koymaya çalışması ve ben ona söz söylediğimde benim eksi yönlerimi dile alıp hatasını bastırması vee senden soğuyorum gibi buyuk bi cümle kurması.. çok yersiz bir cümledi..
hastadım ben.. sende buraya dikkatli oku yüz kere aynı cümleyi kullandım ben burda.. dikkat edersen konu başlığım bile sendensoguyorum nedir yaa ki seks olsaydı onu yazardım koca başlıgaCok istedi olmadi anneme gittim geldigimde banyo yapti ve senden soguyorum dedi bi dusun bakalim acaba bu yuzden mi ben ve burdaki herkes oraya takildi ya derdini duzgun anlat karmasik yazmissin biz sen ne yazdiysan ona yorum yapiyoruz ve sen kabul etmesende esin de seni beklemek yerine banyoya gitmeyi tercih etmis
Bu uslubunu da lutfen esine kullanma boyleysen de soguyor olabilir
Diyecek bisey bulamiyorum... Allah yardimciniz olsun ama unutmayin ki bu Dünyaya birkere geliyoruz, evlilik kolay yikilmamali ama Aldatma ve Siddet bunlarda kabul edilmemeli, eger susup oturuyorsaniz diycek bisey kalmiyor, kendiniz secmis oluyorsunuz böyle yasamayi...sessizsedasız oturdum yinee.. soğumayı bırak yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?