senden soguyorum demek nedir ya???

Bunlar hiç normal davranışlar değil, bildiğiniz darp etmiş sizi.
Çocuk fikrini bir süre erteleyin bence.
Aynı şeyi siz hamileyken de yapabilir, çocuğunuza zarar verebilir. Sonra da siz çocuğa bakamadı olursunuz.

Kac yillik evlisin canim ? Severek mi evlendin ?

Keşke sen soğusaymışsın bu adamdan sana bunları yaptığında. ..

ben bu evlilikten çok yoruldum.. rabbim kaldıracağımız yükler versin.. herkese yardım etsin bana da hayırlısını nsip etsin inşallah..

ben bu evlilikten çok yoruldum.. rabbim kaldıracağımız yükler versin.. herkese yardım etsin bana da hayırlısını nsip etsin inşallah..

Boşanmayı düşündünüz mü hiç?
Ya da şöyle sorayım eşinizi seviyor musunuz?

yaptığını rahatladığını .. çünkü davranışlarından çok açık bellidi..sabah aşırı istekliken akşamında öyle olması felan..
Sabahlari cislerimi ne geliyo hep istekli tvalete gidince bitiyor.anlamadim ben.

Cok istedi olmadi anneme gittim geldigimde banyo yapti ve senden soguyorum dedi bi dusun bakalim acaba bu yuzden mi ben ve burdaki herkes oraya takildi ya derdini duzgun anlat karmasik yazmissin biz sen ne yazdiysan ona yorum yapiyoruz ve sen kabul etmesende esin de seni beklemek yerine banyoya gitmeyi tercih etmis
Bu uslubunu da lutfen esine kullanma boyleysen de soguyor olabilir

değil mi aynen.. ama ne yaparsa yapsın o benim bi surat yapmamla kırk lafı döküyor başımdan şöylesib böylesni
Madem size bu kadar bahane buluyor her fırsatta, üstelik eziyet de ediyor, boşayın kurtulun.
Hazmedemedim bir insanın o şekilde darp edilmesini.
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.

Boşanmayı düşündünüz mü hiç?
Ya da şöyle sorayım eşinizi seviyor musunuz?
boşanmayı o kavgada düşündüm ama ciddi boyutta kalmadı.. seviyor muyumm şuan bu soruya cevab vermeyecek kadar karışık hissediyorum

SEn ona ne soz soyledin ve dile getirdigi eksik yonlerin neymis?

hastadım ben.. sende buraya dikkatli oku yüz kere aynı cümleyi kullandım ben burda.. dikkat edersen konu başlığım bile sendensoguyorum nedir yaa ki seks olsaydı onu yazardım koca başlıga

sessizsedasız oturdum yinee.. soğumayı bırak yani..
Diyecek bisey bulamiyorum... Allah yardimciniz olsun ama unutmayin ki bu Dünyaya birkere geliyoruz, evlilik kolay yikilmamali ama Aldatma ve Siddet bunlarda kabul edilmemeli, eger susup oturuyorsaniz diycek bisey kalmiyor, kendiniz secmis oluyorsunuz böyle yasamayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…