Senden vazgeçerim, ordan vazgeçmem dedi...

Belki bir gün... ama bu gün değil malesef. Dün çok ağladım. Kalbim paramparça oldu dedim. Neden dedi, biraz da olsa sevdiğini düşünüyodum dedim. Sevmediğimi soylemedim ki diyor. Naptığı ne dediği ne hissettiği belli değil. En kötüsü ben ondan gittikçe soğuyorum ve birgün beni iyice kendinden soğuturda sevgim biterse şartlarım da daha iyi olursa bu adama katlanmayacağım

O tip insanlar asla çuvaldizi kendine batirmaz kesinlikle korun ve 2. Çocuk yapma ve munkunse gir bir ise bebeğin buyuyunce calis..Allah yardimcin olsun

sizi hic evden kovdu mu?
Igrendirdin dediginde ben bir sey yapmıyorum igrendiysen git ananin evine diyin hatta gitmezse ertesi gun valizini hazırlayıp kapinin önüne koyun, kilidi de değiştirin bitti gitti üstüne dava acar bosarsiniz nafaka da talep edersiniz. Ama sizde o istek yok susup cekmeyi sevgi zannediyorsunuz maalesef

Normal değilsin diyorum. Olabilir ben böyleyim değişmem bana göre hareket edeceksin diyor

Sizin icin degismek istemeyen size ve kücük cocuga hakaret eden adamdan sakın bosanmayin. Bu adamdan bir cacik olmayacagini sizde biliyorsunuz. Cekip duracaksiniz iste böyle. Profesyonel destek almak gek care ama bu adam sizin icin oraya gitmez. Cekeceksiniz o zaman

Kovmadı. Ben çok dedim git onlarla yaşa diye.

Boşan demeyelim de çıkar yolun o ama...

Çürürsünüz yanında hem bedenen hem ruhen
Ailenizin yanında işe girersiniz çocugunuz kreşe gider biraz toparlayınca ayrı eve çıkarsınız

Ailenle mutlu olursanız beraber büyük eve de çıkabilirsiniz insana evlat yük gelmez ki bugun gitsem değil 1+1 ev tek odada bile beraber yaşarlar

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Eşiniz zor bir insan belli ki.Evlilik sabır işidir,tahammül işidir.Ben böyleyim değişemem demek geçinmeye gönlüm yok demektir.Bence hiç ustelemeyin,yemeğinizi yapın,temizliğinizi yapın.İster yesin ister giysin.Siz her tartışmada böyle karşısında ağlarsanız sizi aciz,güçsüz ve zavallı bir insanmışsınız gibi görmesine sebep olur.Amacta bu zaten olur olmaz seye bahane bulup özguveninizi kırmak.Bu kozu onun eline vermeyin.Birakin o sizi kaybetmekten korksun.Eger sizi ve yavrusunu seviyorsa zaten kaybetmek istemeyecektir.Biraz da o evliliginiz için çaba sarfetsin.Annesi ve ailesiyle ilgili tartışmalara asla girmeyin.Surekli arayıp neredesin,gelecek misin demeyin.Belki de başka bir şeyle ilgili sıkıntısı vardir.O da siz de biraz nefes alın,sakinlesin.Soru sorarsa cevap verin.iki tarafta öfkeliyken tartışmaya girmeyin.Birakin sizdeki bu değişikliği farkedip kendisi sorsun.O zamanda sizi üzen,kıran,evliliginizde yolunda gitmeyen sorun neyse sakince oturup konuşursunuz.

Acaba anasi o kadarmi titizmis bsn bu erkekleride anlayamiyorum butun gun ev supur temizle pisur tasir gunun gecer kendine bi dk bile ayiramazsin ama sonuc husran.kaynananizin doldurdugu her halinden belli belki kaynananin oglu icin dusundugu baska biri vardir ne bileyim

Agzinizla kus tutsaniz siz hep seytan kv ise melek gelecektir esinizin gozune. Cunku halen ailesi olarak muhtemelen once annesini goruyor. Simdilik belki dayaniyorsunuz lakin gun gelir siz de 1 yerden sonra gemileri yakarsiniz.

orada'dan kastı annesinin evi, bunun ayırdına varın ilk adım olarak. boşanmayacaksanız onu umursamamayı ve kızınızla hayatınıza sağlıklı bir şekilde devam etmeyi öğrenmeniz lazım.
sizi gerçekten seven, ergenliği bitmiş bir insanın başkasının dolduruşuna gelerek sizi incitmesi aslında normal değil. problem eşinizde yani.
onun kendini değiştirip geliştirmesi lazım.

Deliidivane, kocana anakuzusu demişler ama ben anakuzusu bir adam göremedim. Yarın cesaret edip boşanırsan anasının evine uğramaz gibime geliyor. Seni sevmiyor bu adam, sana dayanamıyor ; semtindeki sigara, çorap, koltuk altı kokulu kahvehane bile içinde senin olduğun evden yeğ gibi sanki şu an ona. Başka konularda tavırlarını da biliyorum, bu adamın senin hiçbir derdini çekesi yok, onu da bırak yüzünü göresi yok. Ne ara bu hale geldiniz onu da bilmiyorum. Senin olmadığın her yerde mutlu, çünkü seni sevmiyor. Annesinin yanına o semte yerleş bari, ailesinin çevresinin ayaklarına seril diyeceğim de o ne kadar etki eder bu durumda, kestiremiyorum. Bu adama ne yapsan yaranamayacaksın, onu biliyorum sadece.

Ailemin evi küçük sığamayız babam hasta üzülsünler de istemiyorum. Boşansam şimdiki durumumdan daha iyi olmayacağım diye düşünüyorum. En iyisi sus otur evinde diyorum kendi kendime
Evlenmeden önce o evde değil miydiniz?
Varsın küçük olsun. Bir süre idare edersiniz. Bu arada işe girer çalışır, kendinize bir ev tutarsınız.

Bu zor bir seçenek gibi görünebilir. Ama en azından psikolojik şiddetin olmayacağı, huzurlu bir seçenek.

Kendi çocuğuna merhameti, ilgisi olmayan bir adamdan kocalık da beklememek lazım sanırım. Adamı görmezden gelip, dediklerini kafaya takmayıp kızınızla yaşayıp gideceksiniz

Kendi çocuğuna merhameti, ilgisi olmayan bir adamdan kocalık da beklememek lazım sanırım. Adamı görmezden gelip, dediklerini kafaya takmayıp kızınızla yaşayıp gideceksiniz
Adamın çocuğa tahammülsüz olmasının sebebi, konu sahibine benzeyen bir şeye tahammülsüz olmasından ileri geliyor. Adam kadını sevmiyor. Senden iğreniyorum demiş. Ne yapılabilir ki bu evliliğe

Adamın çocuğa tahammülsüz olmasının sebebi, konu sahibine benzeyen bir şeye tahammülsüz olmasından ileri geliyor. Adam kadını sevmiyor. Senden iğreniyorum demiş. Ne yapılabilir ki bu evliliğe
Evet, anakuzusu değil bu adam; anasının suçu yok. Karısının olmadığı her yerde mutlu, acı ama gerçek.

Bu sabah İşe giderken de sarılıp öptü , sarılırken de özlemiş gibi sarıldı. Gerçekten anlam veremiyorum bu dengesizliğe. Bence onun derdi kendiyle, benim yerimde kim olsa ona da bu şekilde davranır bu adam.

Tavrımı koyduğum an beni dışlıyor . Uzaklaşıyor kendi kabuğuna çekiliyor. Yalnız kalmak istiyor ayrı odada. Kensimden İğrendirdiğimi söylüyor
Psikolojik şiddet uyguluyor size
Annesinin de dolduruşuna geliyor belli ki.
Siz de soğumuş gibi davranın, sessiz kalın bir süre. Ne tavır alın ne de sıcaklık gösterin. Belki sizi kaybettiğini hissedip düzelir biraz.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…