- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Belki bir gün... ama bu gün değil malesef. Dün çok ağladım. Kalbim paramparça oldu dedim. Neden dedi, biraz da olsa sevdiğini düşünüyodum dedim. Sevmediğimi soylemedim ki diyor. Naptığı ne dediği ne hissettiği belli değil. En kötüsü ben ondan gittikçe soğuyorum ve birgün beni iyice kendinden soğuturda sevgim biterse şartlarım da daha iyi olursa bu adama katlanmayacağımDelidivane, o vazgeçmesin sen vazgeç artık yahu.
Bu adamın başka hususlardaki kırıcı tavırlarını da çok iyi biliyorum ben. Yazık değil mi sana? Hakettiğin muamele bu mu senin? Sana bunu yapmalarına müsade etme. Aen basıver buna tekmeyi. Neye uğradığını şaşırsın.
İmkanların müsait olmayabilir anlıyorum. İş bulmaya çalışsan. Bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde durmanın bir yolunu bulman lazım. Senin de sevilmeye hakkın yok mu? Bu adam seni sevmiyor. Hizmetçisi olarak görüyor.
O tip insanlar asla çuvaldizi kendine batirmaz kesinlikle korun ve 2. Çocuk yapma ve munkunse gir bir ise bebeğin buyuyunce calis..Allah yardimcin olsunBugün bunu düşündüm. Zengin olsaydım evim barkım olsaydı çeker giderdim bu düşüncesiz bencil insana katlanmazdım sevgi tek taraflı bir işe yaramıyor. Tabiri caizse saçımı süpürge ediyorum temizlikten bihaber insan bana pasaklı diyip duruyor . Her şeyde beni suçluyor. En kötüsüde artık irrite olması . Neyine katlanayım ki bunun elimde fırsatım olsa. En çok da canım kızıma üzülüyorum gün içinde yarım saat -1 saat belki anca görüyor babasını. Artık babasına yaklaşmak bile istemiyor daha 1 yaşında. Oysa ben çok iyi bi baba kız olsunlar istemiştim. Kendi elleriyle tuğlaları ördü aramıza. Ama o tuğlaları da benim ördüğümü söyledi her zamanki gibi suçlu benim :)
sizi hic evden kovdu mu?Belki bir gün... ama bu gün değil malesef. Dün çok ağladım. Kalbim paramparça oldu dedim. Neden dedi, biraz da olsa sevdiğini düşünüyodum dedim. Sevmediğimi soylemedim ki diyor. Naptığı ne dediği ne hissettiği belli değil. En kötüsü ben ondan gittikçe soğuyorum ve birgün beni iyice kendinden soğuturda sevgim biterse şartlarım da daha iyi olursa bu adama katlanmayacağım
Normal değilsin diyorum. Olabilir ben böyleyim değişmem bana göre hareket edeceksin diyor
Kovmadı. Ben çok dedim git onlarla yaşa diye.sizi hic evden kovdu mu?
Igrendirdin dediginde ben bir sey yapmıyorum igrendiysen git ananin evine diyin hatta gitmezse ertesi gun valizini hazırlayıp kapinin önüne koyun, kilidi de değiştirin bitti gitti üstüne dava acar bosarsiniz nafaka da talep edersiniz. Ama sizde o istek yok susup cekmeyi sevgi zannediyorsunuz maalesef
Boşan demeyelim de çıkar yolun o ama...Merhabalar herkese
3 buçuk senelik evliyim bir bebeğimiz var. Haftasonunu eşimde ben de kendi ailelerimizin yanında geçirdik. Herşey iyi gidiyordu. Haftabaşı eve döndüğümüzden beri bana kötü davrandı. Bana karşı kinle dolmuş gibiydi. (Annesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ). Herşeye söylenmeye başladı , en son kızıma , minicik bebeğime de kızınca dayanamadım tartışmaya başladım. Sabahtan akşama kadar evde her işi yapıyorum bir türlü beğenilmiyor. Sürekli bana pasaklısın bu kız da sana çekti , falan filan söylenip durdu . Sofrada yemek yiyorduk kızım ekmekleri yere attı diye . En son sabır sabır artık dayanamadım ufak bi kriz geçirdim ağlamaktan helak oldum. Ertesi akşam konuştuk alakasız bi şekilde onun istediği gibi davranmadığımı, hareketlerimin onu iğrendirdiğini, annesinin yüzüne bakmadığımı filan söyledi. Annen ne alaka konumuzla ne ilgisi var dedim. Bunlar beni zamanla irrite etti işte dedi. Ben de haftasonuna kadar iyiydik haftasonu noldu da böyle değiştin annenle ne konuştun dedim. Sinirlendi annemle bişey konuşmadım kadının günahını alıp durma dedi. Zerre kadar inanmıyorum. Neyse canımı en çok acıtan lafı da senden vazgeçerim ordan vazgeçmem dedi. Ordan dediğim yer doğduğu semt. Şuanda orda yasağı ailesiyle geçiriyo kızımla beni evde bıraktı gitti. Şimdi benim size sorum ben bu adama nasıl davranayım arkadaşlar artık çok yoruldum tam iyiyiz birbirimize karşı sevgimizi belli ediyoruz bu annesi hep bi araya girip dolduruyor oğlunu. Sonra bana cephe alınıyor. Ben napayım artık lütfen bana eviliğimi iyileştirecek tavsiyelerde bulunur musunuz boşanmak istemiyorum boşan demeyin
Çürürsünüz yanında hem bedenen hem ruhenBelki bir gün... ama bu gün değil malesef. Dün çok ağladım. Kalbim paramparça oldu dedim. Neden dedi, biraz da olsa sevdiğini düşünüyodum dedim. Sevmediğimi soylemedim ki diyor. Naptığı ne dediği ne hissettiği belli değil. En kötüsü ben ondan gittikçe soğuyorum ve birgün beni iyice kendinden soğuturda sevgim biterse şartlarım da daha iyi olursa bu adama katlanmayacağım
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Eşiniz zor bir insan belli ki.Evlilik sabır işidir,tahammül işidir.Ben böyleyim değişemem demek geçinmeye gönlüm yok demektir.Bence hiç ustelemeyin,yemeğinizi yapın,temizliğinizi yapın.İster yesin ister giysin.Siz her tartışmada böyle karşısında ağlarsanız sizi aciz,güçsüz ve zavallı bir insanmışsınız gibi görmesine sebep olur.Amacta bu zaten olur olmaz seye bahane bulup özguveninizi kırmak.Bu kozu onun eline vermeyin.Birakin o sizi kaybetmekten korksun.Eger sizi ve yavrusunu seviyorsa zaten kaybetmek istemeyecektir.Biraz da o evliliginiz için çaba sarfetsin.Annesi ve ailesiyle ilgili tartışmalara asla girmeyin.Surekli arayıp neredesin,gelecek misin demeyin.Belki de başka bir şeyle ilgili sıkıntısı vardir.O da siz de biraz nefes alın,sakinlesin.Soru sorarsa cevap verin.iki tarafta öfkeliyken tartışmaya girmeyin.Birakin sizdeki bu değişikliği farkedip kendisi sorsun.O zamanda sizi üzen,kıran,evliliginizde yolunda gitmeyen sorun neyse sakince oturup konuşursunuz.Merhabalar herkese
3 buçuk senelik evliyim bir bebeğimiz var. Haftasonunu eşimde ben de kendi ailelerimizin yanında geçirdik. Herşey iyi gidiyordu. Haftabaşı eve döndüğümüzden beri bana kötü davrandı. Bana karşı kinle dolmuş gibiydi. (Annesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ). Herşeye söylenmeye başladı , en son kızıma , minicik bebeğime de kızınca dayanamadım tartışmaya başladım. Sabahtan akşama kadar evde her işi yapıyorum bir türlü beğenilmiyor. Sürekli bana pasaklısın bu kız da sana çekti , falan filan söylenip durdu . Sofrada yemek yiyorduk kızım ekmekleri yere attı diye . En son sabır sabır artık dayanamadım ufak bi kriz geçirdim ağlamaktan helak oldum. Ertesi akşam konuştuk alakasız bi şekilde onun istediği gibi davranmadığımı, hareketlerimin onu iğrendirdiğini, annesinin yüzüne bakmadığımı filan söyledi. Annen ne alaka konumuzla ne ilgisi var dedim. Bunlar beni zamanla irrite etti işte dedi. Ben de haftasonuna kadar iyiydik haftasonu noldu da böyle değiştin annenle ne konuştun dedim. Sinirlendi annemle bişey konuşmadım kadının günahını alıp durma dedi. Zerre kadar inanmıyorum. Neyse canımı en çok acıtan lafı da senden vazgeçerim ordan vazgeçmem dedi. Ordan dediğim yer doğduğu semt. Şuanda orda yasağı ailesiyle geçiriyo kızımla beni evde bıraktı gitti. Şimdi benim size sorum ben bu adama nasıl davranayım arkadaşlar artık çok yoruldum tam iyiyiz birbirimize karşı sevgimizi belli ediyoruz bu annesi hep bi araya girip dolduruyor oğlunu. Sonra bana cephe alınıyor. Ben napayım artık lütfen bana eviliğimi iyileştirecek tavsiyelerde bulunur musunuz boşanmak istemiyorum boşan demeyin
Acaba anasi o kadarmi titizmis bsn bu erkekleride anlayamiyorum butun gun ev supur temizle pisur tasir gunun gecer kendine bi dk bile ayiramazsin ama sonuc husran.kaynananizin doldurdugu her halinden belli belki kaynananin oglu icin dusundugu baska biri vardir ne bileyimMerhabalar herkese
Agzinizla kus tutsaniz siz hep seytan kv ise melek gelecektir esinizin gozune. Cunku halen ailesi olarak muhtemelen once annesini goruyor. Simdilik belki dayaniyorsunuz lakin gun gelir siz de 1 yerden sonra gemileri yakarsiniz.Dolduruşa getirende o iyilik meleği olan da o kadın. Kanser tedavisi gördü ve beni dün gece annesini hasta etmekle itham da etti. Oysa ben annesine hiç birşey yapmadım. Neymiş bizim huzursuzluğumuzu hissediyormuşda ondan stres yapıyormuş ondan hasta olmuş...
Evlenmeden önce o evde değil miydiniz?Ailemin evi küçük sığamayız babam hasta üzülsünler de istemiyorum. Boşansam şimdiki durumumdan daha iyi olmayacağım diye düşünüyorum. En iyisi sus otur evinde diyorum kendi kendime
Kendi çocuğuna merhameti, ilgisi olmayan bir adamdan kocalık da beklememek lazım sanırım. Adamı görmezden gelip, dediklerini kafaya takmayıp kızınızla yaşayıp gideceksinizBugün bunu düşündüm. Zengin olsaydım evim barkım olsaydı çeker giderdim bu düşüncesiz bencil insana katlanmazdım sevgi tek taraflı bir işe yaramıyor. Tabiri caizse saçımı süpürge ediyorum temizlikten bihaber insan bana pasaklı diyip duruyor . Her şeyde beni suçluyor. En kötüsüde artık irrite olması . Neyine katlanayım ki bunun elimde fırsatım olsa. En çok da canım kızıma üzülüyorum gün içinde yarım saat -1 saat belki anca görüyor babasını. Artık babasına yaklaşmak bile istemiyor daha 1 yaşında. Oysa ben çok iyi bi baba kız olsunlar istemiştim. Kendi elleriyle tuğlaları ördü aramıza. Ama o tuğlaları da benim ördüğümü söyledi her zamanki gibi suçlu benim :)
Adamın çocuğa tahammülsüz olmasının sebebi, konu sahibine benzeyen bir şeye tahammülsüz olmasından ileri geliyor. Adam kadını sevmiyor. Senden iğreniyorum demiş. Ne yapılabilir ki bu evliliğeKendi çocuğuna merhameti, ilgisi olmayan bir adamdan kocalık da beklememek lazım sanırım. Adamı görmezden gelip, dediklerini kafaya takmayıp kızınızla yaşayıp gideceksiniz
Evet, anakuzusu değil bu adam; anasının suçu yok. Karısının olmadığı her yerde mutlu, acı ama gerçek.Adamın çocuğa tahammülsüz olmasının sebebi, konu sahibine benzeyen bir şeye tahammülsüz olmasından ileri geliyor. Adam kadını sevmiyor. Senden iğreniyorum demiş. Ne yapılabilir ki bu evliliğe
Bu sabah İşe giderken de sarılıp öptü , sarılırken de özlemiş gibi sarıldı. Gerçekten anlam veremiyorum bu dengesizliğe. Bence onun derdi kendiyle, benim yerimde kim olsa ona da bu şekilde davranır bu adam.Adamın çocuğa tahammülsüz olmasının sebebi, konu sahibine benzeyen bir şeye tahammülsüz olmasından ileri geliyor. Adam kadını sevmiyor. Senden iğreniyorum demiş. Ne yapılabilir ki bu evliliğe
Psikolojik şiddet uyguluyor sizeTavrımı koyduğum an beni dışlıyor . Uzaklaşıyor kendi kabuğuna çekiliyor. Yalnız kalmak istiyor ayrı odada. Kensimden İğrendirdiğimi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?