Seneler sonra içim bir tuhaf

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmama arasında kaldım fakat içimde tarif edemediğim bir şey var.

Üniversitede yakın olduğum bir çocuk vardı. Okula birlikte gidiyorduk, beni eve kadar bırakıyordu. Zamanım onunla bulutların üstündeydi sanki. Ailesiyle tanıştırdı, herkes bana "gelin" gözüyle bakıyordu. Ben de kendimi o kadar evleneceğiz diye alıştırmışım ki bu sırada eşimle sadece ortamlarda olan arkadaşım olarak takılıyoruz. Ondan başkasını o sıra gözüm görmüyordu çünkü.

Bir süre sonra ailesininde evlenin vs baskısı onu benden uzaklaştırdı. Bir akşam aradı beni ve sadece telefonda ayrıldı benden. Yapamayacağım ağır geliyor dedi ve ayrıldık.

Daha sonra ben eşimi farkettim onunla konuşmaya başladık. Flört falan derken evlilik kararı aldık. Diğer çocuk kına gecemde arkadaşlarımı arayıp engel olun çok pişmanım vs demiş ama iş işten çoktan geçti.

Geçen gün annemlere giderken yolda onu gördüm, kalbim neredeyse fırlayacaktı kafamı çevirdim. Yanıma geldi Büüjüü!!! diye gülerek seslendi. Gülümsedim. Nasılsın neler yapıyorsun diye üstü kapalı konuştuk. Geçiştirdim. Geçmişi açmasından korktum. 3 senedir onu görmüyordum. Yüzüne bakamadım. Oysaki nefret ediyordum, meğerse etmiyormuşum.

Ahhh az da olsa buraya yazıp rahatlamak istedim. Eşimi evet çok çok çok seviyorum. Ama onu görmek beni tabiri caizse mahvetti..

Bu duygulardan hemen kurtul.
Hiçbir kadına yakıştıramıyorum böyle şeyleri

Bir şey hissetmiyorum kesinlikle.
Bir gecede 3 sene öncesine döndüm. Bana yaşattıklarına gittim.
Belkide fazlasıyla kırgınım o yüzden.
Yoksa dediğin gibi Allah o duruma kimseyi düşürmesin..

Karşılaşmamız o kadar ama o kadar imkansız gibi bir şeydi ki.
Ben istanbulun çıkışında o diğer çıkışında oturuyor, düşünün..
keşke konuşmasaydınız
sonuçta telefonda terk eden bir hödükmüş.
kafanızla selam verip geçseniz de olurmuş.

Kafada Birseyleri bitirmeden badkasina giderseniz,evlenseniz bile ilk firsatta duygular su ustune cikar

sana sahip cikmamis, sevgisine sahip cikmamis, ayrilisi bile deger vermemiscesine olmus..

gecmiste yasadiklarin canlanmistir, o kisiye asik olsan zaten gormesen de aklina gelirdi.. afallamissindir birden gorunce.. cok ustune gitme bu dusuncelerin..

sana sahip cikmamis, sevgisine sahip cikmamis, ayrilisi bile deger vermemiscesine olmus..

gecmiste yasadiklarin canlanmistir, o kisiye asik olsan zaten gormesen de aklina gelirdi.. afallamissindir birden gorunce.. cok ustune gitme bu dusuncelerin..

Yo yoo kesinlikle üstüne gitmiyorum düşüncelerimin.
Geçti gitti işte..

Yıllar sonra karşılaşan iki insasınız işte. Merhaba merhaba bitti gitti. Cevap vermeden yürüyüp gitseydiniz baya komik olurmuş bence. Başlıkta içim tuhaf oldu yazınca sanki eski hisler depreşmiş gibi bir izlenim veriyor, ondan genelde o yönde yorum almışsınız.

Yani bir de öyle iki gün görüşüp ayrılığınız biri değil, içinizde kalan bi kırgınlık elbet vardır, o çıkmıştır. İyi olmuş, bence esas şimdi tam olarak kapanmış konu

Kina gecende gercekten de ayrilsaydiniz o adam yine sana donmezdi. Seni kaybettigini anlayinca egolarina yenik dusmus sadece ondan engel olun demis arkadaslarina. Ayrilsan keyfi yerine gelir baska kizlarla gununu gun ederdi. Ayrilirken hesaba katicakti baskasiyla evlenebilecegini

Dimi? Gerçekten onu gördüm ve aslında hiçbir şey hissetmediğimi anladım ve bitti.

Kesinlikle, doğru diyorsun.. Egosuna bir anlık yenik düştü sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…