Seneler sonra içim bir tuhaf

Dimi? Gerçekten onu gördüm ve aslında hiçbir şey hissetmediğimi anladım ve bitti.

E yani. İçten içe ay niye heyecanlandım diye vicdan azabı yapıyorsan hiç yapma. Ben 3 yıldır küs olduğum normal bir arkadaşımı bile görsem bi heyecanlanırım. Hep de şansıma saç baş dağınık bakkala giderken falan karşılaştırım ahahhaha. Bir kere şöyle fıstık gibi "kaybettiğin sevgiliye/arkadaşa dön de bir bak istedim" diyemedim

Küllenen ateş biraz sarsmış sizi.. Boşver takılmayın eşinize sarılın :)

hahahha belki de onu dememen için öyle karşılaşmıyorsundur

Aklınızı saatlerce doldurmadıkça problem olmaz bu sadece vicdan şu anda eşinizi düşünüyorsunuz ama şöyle düşünün biriyle tartışsanız yıllarca görmeyip bi gün karşınıza çıksa onada heyecanlanırsınız bence canınızı sıkmayın tabiri caizse sallayın gitsin

eski sevgiliyle konuşmak neyin nesidir

Eşini sevsen kalbin yerinden cıkcack gibi nasıl oluyo anlamadım. Esin de aynısını yasasa napıcaksın ? Çok tuhaf geldi bana

Çok teşekkür ederim :) çok haklısın

Takılmayın saçma sapan yorumlara. Burda konuşan çok olur. Hissettikleriniz normal bence ona olan kırgınlığınız o an onu görmenizle tekrar gün yüzüne çıkmış. Yaşanması mümkünken yaşayamadıklarınızı hatırlayıp içinizin burkulması çok normal. Kocamı seviyorum diyorsunuz burdaki saçma sapan yorumlara bakmadan onu gördüğünüzü unutmaya çalışıp hayatınıza geri dönün :)

Kötü ve beklenmedik şekilde bitmesindendir canım. Kafana takma, vicdan da yapma. Düşünki o zaten pişmanlığını yaşamış. Yaşattıklarının karşılığını almış. Sense mutlusun, ohhhh missss!!

Allah korusun.Olayi yazmaktan bile utanirdim ben.Dusunmemeye calisip unutmamak icin ugrasacaginiza ne yapiyosunuz.Gunlerce buna yorumlar yapilacak konusulacak ve siz unutamayacaksiniz.Hos degil.

Allah korusun.Olayi yazmaktan bile utanirdim ben.Dusunmemeye calisip unutmamak icin ugrasacaginiza ne yapiyosunuz.Gunlerce buna yorumlar yapilacak konusulacak ve siz unutamayacaksiniz.Hos degil.
Yahu ne kadar abartmışsınız utanılacak ne var sanki ortada ben eski bir arkadaşımıda görsem kalbim çarpar bunda ne var Allah aşkına? ( Çok çirkin bir benzetme olacak özür dilerim konu sahibi ama) Sanki kadın bir şeyler yaşadıda adamla buraya yazmaya utanılacak birşey diyorsunuz adam seslenmiş arkasından merhaba nasılsın ayak üstü bir sohbet yapmayın lütfen konu sahibinin kendini kötü hissetmesini sağlayacaksınız böyle yorumlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…