Beni de ekler misin canım? 27 yaşındayım pkoluyum 3.5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı olmuyor bir türlü napacağımı da bilmiyorum açıkçası
lılım napyosun cnm bnnde tam cıkıyodum kocs gelır ymk hazrlayım dyodum senı grunce kaldım yas ve bat sole lısteye yazyım
2 ocaktı doktora gittim negatif çıktı şu an olmayı bekliyorum söktürücü kullanmak istemiyorum
cnm 5 ocak gectı subatın kacnda olcaksın adet tahmınen:26:
kısmet
bizde uğraşıyoruz ama olmuyo ! doktora henüz gitmedim ! ne olur ne derler bilmiyorum ama evlendiğimizden beri hiç korunmadığım halde hamile kalamadım ? çok kafama takmamaya çalışıyorum ama elde diğil işte
evet cnm 2. asılmamı oldum persembe gunu esmde de bnde de sorun yok hc ama bebek olmuyo asılma yapalım ddı ılkı tutmadı 2. inş tutar cnm
bnm topıgım cnm oraya artk kmse grmyo dagldılar
saol hayatımmmmmmmmmmmm
Ne kdar oldu denemeye baslyalı allahtan umut kesilmez
tabıkı aramza hsgldn cnm kıyamm ya ne cok sey yasdın ole allhm bda yasatmasn inş en yakın zmnda hepmz bebeklerımıze kavusuruz hep burda olcnm dertleselım konusalım muhbbet edelım bole knustukca ınsan gercekten yanlız olmadgnı anlıyo szn syenzdeTopigimiz hayirli olsun kizlar.benide araniza alirmisiniz.bende 3.5 yillik ewliyim we 3tane bebegimi kaybettim.drlarin dedgne gore rahim agzi yetmezlgm warmis.3.bebegmi 20gun once 15haftalik kaybettm.6ay hamilelik yasak.ins hepimz hayirlsyla bebeklermize kawuscgz
tamam bebegmşekercim beni 28 günde bir oluyo adetim nadiren 29 güne çıkar ozaman tahminlerime göre 3 şubat en geç 4 şubatta adet olmam lazım inşallah olmam müjde veririm size aşılama tutarsa tabi
kısmet
bizde uğraşıyoruz ama olmuyo ! doktora henüz gitmedim ! ne olur ne derler bilmiyorum ama evlendiğimizden beri hiç korunmadığım halde hamile kalamadım ? çok kafama takmamaya çalışıyorum ama elde diğil işte
elammmm tutacak bu sefer önce sen bağıracaksın burdan hamişim diye sonrada ben biliyorum olucak bu sefer
kızlar bende varım bende
Evet canım 16 gün geçti ve yaptığım gebelik testinde de sonuç ne yazıkki 0.100 yani negatifozmn beklemede yazıyım cnm bayada gecms ama gunn:26:
cnmsın benm ya suan ıcımı kıpır kıpır ettın allh razı olsun inş olcak kızlar
Sen hamile değil misin canım? Gebelik takvimin varda :44:Elaaam cnm benim ins enyakin zamanda guzel haberi werceksin bize.inaniyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?