Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

2 ocaktı doktora gittim negatif çıktı şu an olmayı bekliyorum söktürücü kullanmak istemiyorum

kısmet

bizde uğraşıyoruz ama olmuyo ! doktora henüz gitmedim ! ne olur ne derler bilmiyorum ama evlendiğimizden beri hiç korunmadığım halde hamile kalamadım ? çok kafama takmamaya çalışıyorum ama elde diğil işte

cnm 5 ocak gectı subatın kacnda olcaksın adet tahmınen:26:

şekercim beni 28 günde bir oluyo adetim nadiren 29 güne çıkar ozaman tahminlerime göre 3 şubat en geç 4 şubatta adet olmam lazım inşallah olmam müjde veririm size aşılama tutarsa tabi

Topigimiz hayirli olsun kizlar.benide araniza alirmisiniz.bende 3.5 yillik ewliyim we 3tane bebegimi kaybettim.drlarin dedgne gore rahim agzi yetmezlgm warmis.3.bebegmi 20gun once 15haftalik kaybettm.6ay hamilelik yasak.ins hepimz hayirlsyla bebeklermize kawuscgz

Ne kdar oldu denemeye baslyalı allahtan umut kesilmez

elammmm tutacak bu sefer önce sen bağıracaksın burdan hamişim diye sonrada ben biliyorum olucak bu sefer

tabıkı aramza hsgldn cnm kıyamm ya ne cok sey yasdın ole allhm bda yasatmasn inş en yakın zmnda hepmz bebeklerımıze kavusuruz hep burda olcnm dertleselım konusalım muhbbet edelım bole knustukca ınsan gercekten yanlız olmadgnı anlıyo szn syenzde
şekercim beni 28 günde bir oluyo adetim nadiren 29 güne çıkar ozaman tahminlerime göre 3 şubat en geç 4 şubatta adet olmam lazım inşallah olmam müjde veririm size aşılama tutarsa tabi
tamam bebegm

kafaya takmıyoruz dyoruz ama blnc altımıza kazınms resmen ama bak bu topk herkese ugur getrcek ınş bebeklerımızın gelmesını brlıkte bekleyelım tekrar hoşgeldn cnmmmmm

kafaya takmıyoruz dyoruz ama blnc altımıza kazınms resmen ama bak bu topk herkese ugur getrcek ınş bebeklerımızın gelmesını brlıkte bekleyelım tekrar hoşgeldn cnmmmmm

hoşbulduk :)

elammmm tutacak bu sefer önce sen bağıracaksın burdan hamişim diye sonrada ben biliyorum olucak bu sefer

cnmsın benm ya suan ıcımı kıpır kıpır ettın allh razı olsun inş olcak kızlar

cnmsın benm ya suan ıcımı kıpır kıpır ettın allh razı olsun inş olcak kızlar

tabi ya gülücez mutlu olucaz her gecenin bir sabahı varmış er yada geç Rabbim bizimde kucağımız doldurucak bebişlerle aaaaaa bak bebiş dedim belki de ikiz filan tutar tek nefeste kurtuluruz daha da uğraşmayız senin bat ne zaman tatlım az kalmış olmalı o zaman tahminen bu pazartesi değil önümüzdeki pazartesi gebelik testinde çıkar senin ki heyecan ve duayla bekliyorum

Elaaam cnm benim ins enyakin zamanda guzel haberi werceksin bize.inaniyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…