Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

ağzın bal yesin kız hepimizn ki tutsn inş çifter çifter

bişi sorcam sana hani ikinçi aşılamaya başlıyosun ya direk önce nereye gittin adetlimi gittin bna ayrıntılıca anlatrmısın öteki ay bnde yaptrcam da

anltyım abla drek 3. gunu adetn gttm yne kagt doldurdu ve ultrason ıcın asılma odasına gnderdı abla orda klomen yazyolr yne usg ye cagryolr aynı

anltyım abla drek 3. gunu adetn gttm yne kagt doldurdu ve ultrason ıcın asılma odasına gnderdı abla orda klomen yazyolr yne usg ye cagryolr aynı

bilginlerin saol bacım da anlamadıgım dr a mı cıkıyon yoksa direkmi o aşı odasına gidiyon

azapçiçeği canım sağol takibin için canım...çok sevindim inanki!!! takip etmene hımm takıldığın topiği özel mesaj olarak at bende bakınayım tatlımmm ......

bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosun

ayyyyyyy ablm senı grunce mutlu oluyorum bn ya evt dun asılma oldum abla dua et de bebegm tutunsun bna:93::93:

elamm her hafta ordayım ki artıkkk.yumurtalık takibi yapılıyor.alısamadım bi türlü utanccccccc :26::26:

elamm her hafta ordayım ki artıkkk.yumurtalık takibi yapılıyor.alısamadım bi türlü utanccccccc :26::26:

herkes ole bebegm bde erkek olursa yern dbıne gryorum doktor muayene ederken bn tavana bakyorum

herkes ole bebegm bde erkek olursa yern dbıne gryorum doktor muayene ederken bn tavana bakyorum

ben hekimim deneyimli diye erkek kadın olsada utanıorum.görüyo msuun diyo hayır utanmaktan bakamıorum diyorum. alıss artıkkk diyo bana :18::18::26::26::26::26:

ben hekimim deneyimli diye erkek kadın olsada utanıorum.görüyo msuun diyo hayır utanmaktan bakamıorum diyorum. alıss artıkkk diyo bana :18::18::26::26::26::26:

alışmaktan baskada caremz yok mecbur açıyoruz kukuyu

elaaa şuu listeyi yap artıkk kıı çok güzel olcak

elaaa şuu listeyi yap artıkk kıı çok güzel olcak
yapmyorum abla gıııııııııı neyse batları soleyın bakalım
benim üzüntüden kömür saclarım oldu bembeyaz

hep kndımıze edyoruz ama bz yne aglıyoruz faln ama esler bole dgl ıclerıne atyolar bnde buna cok uzulyorum uzulse ble solemyo bnmkı bnı tesellı edyo

aynennn al benden de o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…