ağzın bal yesin kız hepimizn ki tutsn inş çifter çifter
bişi sorcam sana hani ikinçi aşılamaya başlıyosun ya direk önce nereye gittin adetlimi gittin bna ayrıntılıca anlatrmısın öteki ay bnde yaptrcam da
anltyım abla drek 3. gunu adetn gttm yne kagt doldurdu ve ultrason ıcın asılma odasına gnderdı abla orda klomen yazyolr yne usg ye cagryolr aynı
bilginlerin saol bacım da anlamadıgım dr a mı cıkıyon yoksa direkmi o aşı odasına gidiyon
pişttt rosemm seni de takip ediyorum kııkonu acmışsın hayıt tohumu hakında onu gördüm bide tüp bebek konusu yaa demk takip ediyomuşum demi hazirnda tüp bebek düşünüyomuşsun hayırlısı olsun bacım inşşş gerk kalmz hemn bu ay hamiş olursun inşşş bacım inş bnde başka bi topik buldum cok sıcak insanlar seviyom zillileri havalı falan deiller şükür elamda dün acmış gelirim burayada senide kocamannn muçuks
elam nerde sıcaklık dostluk ordayız deil mi
yemin ederim bnde seni görünce mutlu oluyorum eskiden beri tanırım faydanı çok gördüm iyilik unutulmaz bebemm
sen bi ara girmiyodun ya hani hep dualarımdaydın yemn ederimm ohhh sefan olsun aşı yaptırdın inşş bebegin sıkı sıkı tutunur annesine inşşş bnde aşı olmuştum ya malesef tutmadıbu ay kendimz denicez tutmazsa önümüzdeki ay aşıya durmadn devam edecez nasip inşş balım nasip bu arada ben hayıt tohumuna başladım içmeye
bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosun
ayyyyyyy ablm senı grunce mutlu oluyorum bn ya evt dun asılma oldum abla dua et de bebegm tutunsun bna:93::93:
elam senmi diyon 2. aşıyı istiyorum diye :26:
elamm her hafta ordayım ki artıkkk.yumurtalık takibi yapılıyor.alısamadım bi türlü utanccccccc :26::26:
herkes ole bebegm bde erkek olursa yern dbıne gryorum doktor muayene ederken bn tavana bakyorum
ben hekimim deneyimli diye erkekkadın olsada utanıorum.görüyo msuun diyo hayır utanmaktan bakamıorum diyorum. alıss artıkkk diyo bana :18::18: :26::26::26::26:
alışmaktan baskada caremz yok mecbur açıyoruz kukuyu
maleseff:18::18::18::18:
bebeklerimiz gelse artıkk
evet cnm ya artk hamıle gorunce bole dalıp gdyorum
yapmyorum abla gıııııııııı neyse batları soleyın bakalımelaaa şuu listeyi yap artıkk kıı çok güzel olcak
benim üzüntüden kömür saclarım oldu bembeyaz
yapmyorum abla gıııııııııı neyse batları soleyın bakalım
hep kndımıze edyoruz ama bz yne aglıyoruz faln ama esler bole dgl ıclerıne atyolar bnde buna cok uzulyorum uzulse ble solemyo bnmkı bnı tesellı edyo
aynennn al benden de o kadarr
elaaa şuu listeyi yap artıkk kıı çok güzel olcak
benim üzüntüden kömür saclarım oldu bembeyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?