hosgeldin cnm kac kilosun?[/QUO
hoş bulduk şekerim 97 kiloyum 168 de boyum var dışardan anlaşılmıyo pek her gören 85 var mısın diyo doktorumda 88 tahmin etti ama gerçeği 97 yani
merhabalar şekerler ben geldimmmmmmmm evet bende klomenliyim yumurta büyütmeye çalışıyorum büyürse benimde aşılama tarihi 21 ocak olacak hadi bakalım hayırlısı bu kardeşiniz de dualarınıza katın bu arada yaş 30 ,6 yıllıkta evliyim ha bide şişmanım bide sigara içiyorum bide pko luyum daha ne olsun
hosgeldin cnm kac kilosun?[/QUO
hoş bulduk şekerim 97 kiloyum 168 de boyum var dışardan anlaşılmıyo pek her gören 85 var mısın diyo doktorumda 88 tahmin etti ama gerçeği 97 yani
amanınnnnn naptın kıs sen
amanınnnnn naptın kıs sen
sorma canım sorma daha iyi ben yaklaşık 4 yıldır bu kilodayım herkes böyle alıştı bana şimdi diyet yapıyorum ne kadar başarabilirsem tabi aksi gibi şimdi aşılama olursa sigarayı bırakıcam en son bıraktığımda 12 kilo almıştım geri başladım şimdi ne halt yiycem onu düşünüyorum
en ıyısı bı kahve ıcıyım ben:126::126::126::126:
hg cnmmmmm bat ne onuda yazda lısteye yazayım
bat 5 ocak tatlım hadi bakalım listen uğur getirsin bize
elammmm bu topik hangi topik msa'nın açtığı topiği sen mi devreldın ismini değiştirerek yoksa sıfır kilometre topikmi
ben evleneli 20 kilo aldım suanda 77 kiloyum
geçmiş olsun canım ya anlatsana biraz senin derdin ne benim kadar kilolu da değilsin olmadı mı bebiş yaş kaç?
ayyy canım benim gözünaydın oğluşunHeyyy biz cinsiyetimizi ogrendik) oglumuz oluyormus. Gozumuze ssokar gibi gosterdi pasam )
ayyy canım benim gözünaydın oğluşunbende cuma günü gidecektim pazartesiye erteledim.. gelgörki bugün hastaneden arandım doktorumun 30 ocak'a kadar ameliyet günüymüş hasta kabul etmiyor..bu ay farklı bir doktora gideceltim yani bu doktora ilk kez gidecektim..ama işte şansımın içine eski uyuz doktoruma pazartesine randevu aldım bizde pazartesi öğrenicez bakalım yumurtadan ne çıkacak
çoookk kilo aldım canım ya pko luymusum yeni ögrendim basıma yıkıldı dünyam.
yumurtalık takibinde doktorum 2 aydır.klomen iciyorum salı gene gidicemm böyleee
pko yu dert etme sen kadınların %70 inde pko varmış geçen doktorum söyledi önemli olan adet görebilmekmiş bide eşinin sperm değerleri tabi benim ilk klomenim daha heralde 6 yıllık evli olunca doktor direk aşılama dedi yani olsa olurdu zaten dedi heralde bakalım ben kaç ay kullanıcam bu klomeni adam beni pazartesi çağırdı ama bence bu yumurtalar o güne kadar çatlar yahu kendiliğinden
bu ayada test istememesi lazım ne testi istedi, bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyomusun ben bir haftadır hissediyorum ufak ufak, hele dün akşam hiç durmadı karnımda kayıp durduTesekkur ederiminsallah sende hayrli haberlerle donersin. Cabucak buyuyolar yaa cok guzeldi bugun. 1ay sonra ayrintili icin gitcez. Testleri yaptirmadim yine.
evet cnm 2. asılmamı oldum persembe gunu esmde de bnde de sorun yok hc ama bebek olmuyo asılma yapalım ddı ılkı tutmadı 2. inş tutar cnmelaaaaaaam noldu bacım sen şimdi aşılama yaptırdın sonuç mu bekliyosun anlatsan biraz hikayeni
bnm topıgım cnm oraya artk kmse grmyo dagldılarelammmm bu topik hangi topik msa'nın açtığı topiği sen mi devreldın ismini değiştirerek yoksa sıfır kilometre topikmi
bu topik yeni galiba elammmmmm hayırlı uğurlu olsun topiğin bol bebeiş getirsin kızlara,ahanda bukadar bebeiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?