Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

hg cnmmmmm bat ne onuda yazda lısteye yazayım

cnm sıkıldı kızcelerrrrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::111::111::111::92::92::92::92::92:

en ıyısı bı kahve ıcıyım ben:126::126::126::126:

elammmm bu topik hangi topik msa'nın açtığı topiği sen mi devreldın ismini değiştirerek yoksa sıfır kilometre topikmi

geçmiş olsun canım ya anlatsana biraz senin derdin ne benim kadar kilolu da değilsin olmadı mı bebiş yaş kaç?

çoookk kilo aldım canım ya pko luymusum yeni ögrendim basıma yıkıldı dünyam.
yumurtalık takibinde doktorum 2 aydır.klomen iciyorum salı gene gidicemm böyleee

Heyyy biz cinsiyetimizi ogrendik) oglumuz oluyormus. Gozumuze ssokar gibi gosterdi pasam )
ayyy canım benim gözünaydın oğluşun bende cuma günü gidecektim pazartesiye erteledim.. gelgörki bugün hastaneden arandım doktorumun 30 ocak'a kadar ameliyet günüymüş hasta kabul etmiyor..bu ay farklı bir doktora gideceltim yani bu doktora ilk kez gidecektim..ama işte şansımın içine eski uyuz doktoruma pazartesine randevu aldım bizde pazartesi öğrenicez bakalım yumurtadan ne çıkacak

Tesekkur ederim insallah sende hayrli haberlerle donersin. Cabucak buyuyolar yaa cok guzeldi bugun. 1ay sonra ayrintili icin gitcez. Testleri yaptirmadim yine.

çoookk kilo aldım canım ya pko luymusum yeni ögrendim basıma yıkıldı dünyam.
yumurtalık takibinde doktorum 2 aydır.klomen iciyorum salı gene gidicemm böyleee

pko yu dert etme sen kadınların %70 inde pko varmış geçen doktorum söyledi önemli olan adet görebilmekmiş bide eşinin sperm değerleri tabi benim ilk klomenim daha heralde 6 yıllık evli olunca doktor direk aşılama dedi yani olsa olurdu zaten dedi heralde bakalım ben kaç ay kullanıcam bu klomeni adam beni pazartesi çağırdı ama bence bu yumurtalar o güne kadar çatlar yahu kendiliğinden

bu topik yeni galiba elammmmmm hayırlı uğurlu olsun topiğin bol bebeiş getirsin kızlara,ahanda bukadar bebeiş olsun

eşimin spermler normal cnm.banada pko herkeste var korkulcak bisi degil dedi.
ama ben yinede ümitlerim kırılıyor

Tesekkur ederim insallah sende hayrli haberlerle donersin. Cabucak buyuyolar yaa cok guzeldi bugun. 1ay sonra ayrintili icin gitcez. Testleri yaptirmadim yine.
bu ayada test istememesi lazım ne testi istedi, bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyomusun ben bir haftadır hissediyorum ufak ufak, hele dün akşam hiç durmadı karnımda kayıp durdu

elaaaaaaam noldu bacım sen şimdi aşılama yaptırdın sonuç mu bekliyosun anlatsan biraz hikayeni
evet cnm 2. asılmamı oldum persembe gunu esmde de bnde de sorun yok hc ama bebek olmuyo asılma yapalım ddı ılkı tutmadı 2. inş tutar cnm
elammmm bu topik hangi topik msa'nın açtığı topiği sen mi devreldın ismini değiştirerek yoksa sıfır kilometre topikmi
bnm topıgım cnm oraya artk kmse grmyo dagldılar
bu topik yeni galiba elammmmmm hayırlı uğurlu olsun topiğin bol bebeiş getirsin kızlara,ahanda bukadar bebeiş olsun

saol hayatımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…