Heyyy biz cinsiyetimizi ogrendik) oglumuz oluyormus. Gozumuze ssokar gibi gosterdi pasam )
bat 5 ocak tatlım hadi bakalım listen uğur getirsin bize
ohhhhhhhhhh gozun aydın bebegmmmmmm pasamız gelıyo yanı
darısı basımıza elammmm
inş cnm inş hamıle oldugumu ogrendgm gun gdp kndme hamıle kıyafetı alcm br suru
varya bn btun kızları ayaga kaldrrm heraldebende anons etcem buralara hoparlörleeee insallah yaaa
inşşş elam inşşş bi hamiş olda ilk hafta giy hamimlegi kıı
varya bn btun kızları ayaga kaldrrm heralde
doldurcam abla evı cok ozenyorum alşvrş merkezlerne gttgmde hamıle goruyorumnasl gzel gynms kocasnn elınden de tutmus tin tin gdyolar hep bn aynen bole arkalrından bakıp kalıyorum
Bu hafta 3lu taramalarin haftasi ya dusunuyo musun dedi hayir dedimbu ayada test istememesi lazım ne testi istedi, bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyomusun ben bir haftadır hissediyorum ufak ufak, hele dün akşam hiç durmadı karnımda kayıp durdu
Tesekkurler canim. Eveet bi pasa daha geliyo teyzeleriohhhhhhhhhh gozun aydın bebegmmmmmm pasamız gelıyo yanı
elammm aynı seyleri hissediyoruzzvarya bn btun kızları ayaga kaldrrm heralde
doldurcam abla evı cok ozenyorum alşvrş merkezlerne gttgmde hamıle goruyorumnasl gzel gynms kocasnn elınden de tutmus tin tin gdyolar hep bn aynen bole arkalrından bakıp kalıyorum
Bu hafta 3lu taramalarin haftasi ya dusunuyo musun dedi hayir dedimhareketleri de cok nadir hissediyorum:) senin ikinci ya daha net hissedebilirsin
Tesekkurler canim. Eveet bi pasa daha geliyo teyzeleri
elammm aynı seyleri hissediyoruzz
MAŞALLAH gözün aydın bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşşş
AYYY DÜSÜNCESİ BİLEM COK GÖZELLLLL UTANDIM,ÜMİTLERİM SIZLADI İÇİMMMM
18 yasnda kuzenm var kucuk yasta evlendı bnm dgunumden snra ve dun dogum yapmş hm sevndm hem uzuldum
aslinda bende bu turlu duyqular his ederim,UZULME elaaaam INSALLAH SENINDE HOS HABERLERINI ESIDIRIZ
elacım üzülme elbet bizimde olacak rabbimin izniyle üzülme sakın tamam mı?
pozitif olmak yolun yarıısıdır unutma!!!
listeye benide ekler misin? hazirana tüp bebek sabırsızlıkla bekliyor yazarsan sevinirim elacım....
elacım üzülme elbet bizimde olacak rabbimin izniyle üzülme sakın tamam mı?
pozitif olmak yolun yarıısıdır unutma!!!
listeye benide ekler misin? hazirana tüp bebek sabırsızlıkla bekliyor yazarsan sevinirim elacım....
Nabersinizzzz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?