Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

inşşş elam inşşş bi hamiş olda ilk hafta giy hamimlegi kıı

bende anons etcem buralara hoparlörleeee insallah yaaa
varya bn btun kızları ayaga kaldrrm heralde
inşşş elam inşşş bi hamiş olda ilk hafta giy hamimlegi kıı

doldurcam abla evı cok ozenyorum alşvrş merkezlerne gttgmde hamıle goruyorum nasl gzel gynms kocasnn elınden de tutmus tin tin gdyolar hep bn aynen bole arkalrından bakıp kalıyorum

AYYY DÜSÜNCESİ BİLEM COK GÖZELLLLL UTANDIM,ÜMİTLERİM SIZLADI İÇİMMMM

bu ayada test istememesi lazım ne testi istedi, bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyomusun ben bir haftadır hissediyorum ufak ufak, hele dün akşam hiç durmadı karnımda kayıp durdu
Bu hafta 3lu taramalarin haftasi ya dusunuyo musun dedi hayir dedim hareketleri de cok nadir hissediyorum:) senin ikinci ya daha net hissedebilirsin
ohhhhhhhhhh gozun aydın bebegmmmmmm pasamız gelıyo yanı
Tesekkurler canim. Eveet bi pasa daha geliyo teyzeleri

elammm aynı seyleri hissediyoruzz
Bu hafta 3lu taramalarin haftasi ya dusunuyo musun dedi hayir dedim hareketleri de cok nadir hissediyorum:) senin ikinci ya daha net hissedebilirsin

Tesekkurler canim. Eveet bi pasa daha geliyo teyzeleri

MAŞALLAH gözün aydın bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşşş

AYYY DÜSÜNCESİ BİLEM COK GÖZELLLLL UTANDIM,ÜMİTLERİM SIZLADI İÇİMMMM

18 yasnda kuzenm var kucuk yasta evlendı bnm dgunumden snra ve dun dogum yapmş hm sevndm hem uzuldum

elacım üzülme elbet bizimde olacak rabbimin izniyle üzülme sakın tamam mı?
pozitif olmak yolun yarıısıdır unutma!!!

listeye benide ekler misin? hazirana tüp bebek sabırsızlıkla bekliyor yazarsan sevinirim elacım....

aslinda bende bu turlu duyqular his ederim,UZULME elaaaam INSALLAH SENINDE HOS HABERLERINI ESIDIRIZ

ıykı varsnz kıslar szı coooook sevyorum kaydettm rosem tmm

bebegm sen 23 yasındaydın dmı yaslarıda yazıyorum

nyse kızceler bn smdı ckayım kocş gelır ymek hazrlaym arkadslar tekrar soleyım lısteye adını yazdrmk ısteyen yaşını ve bat tarıhını yazablır mı

Beni de ekler misin canım? 27 yaşındayım pkoluyum 3.5 yıllık evliyim denemediğim şey kalmadı olmuyor bir türlü napacağımı da bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…