seni arkadaş olarak seviyorum dedi

agucubugucu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
38
14
13
31
Kızlar merhabalar. . 2buçuk yıllık bi ilişkim vardı hep saçma sapan nedenlerle yıprattık ilişkimizi ilk zamanlar bana karşi cok ilgiliydi gelme desem bile hergün gelirdi arardı sorardi derken gecen yil farkli ortamlara farkli arkadaslarla takilmaya aramiz acilmaya basladi ben hicbir erkekle görusmezken o kiz arkadaslariyla gezmeye basladi hep bahaneler uydurdu yok arkadaslari gidiyomus mecbur kaliyomus kavgalarimiz hep benim onu kiskanmamdan dolayi cikti yani yine ben suclu oldum hep arayan soran mesaj atan ben olmaya basladim o benden cok arkadaslariyla ilgilenmeye basladi derken defalarca bu sebeple ayrilip barismamiza ragmen yine birgün benden habersiz bir kizin doģumgunune gitmiş bende ofkeyle sinirlendim ozur diledi ama uzerine gittim derken ayrilalim dedi ayrildik anlasamadigimizi soyluyodu surekli son zamanlarda ama bi caba gostermiyodu yine barisiriz derken görustugumuzde beni sevgili olarak sevmedigini arkadas olarak sevdigini söyledi ama emin olarak soylemedi bence ve uzerime gelme dusunucem dedi uzun bi sure gitmedim ustune ben hala onu seviyorum ve iliskimiz duzelsin istiyorum napabilirim yardim edermisiniz sanirim sıkıldı benden ve ilgimden bunaldi özgur birakmadigim icinde boyle oldu. Uzun oldu Hakkinizi helal edin

Niyeyse birden böyle soylemesi bana o bulundugu ortamlarda baska bir kızdan hoşlanıyor hissi uyandırdı. Öyle veya böyle seni arkadas olarak seviyorum dedikten sonra devam ettirmeye calısmamalısınız bence. Evet seviyorsunuz anlıyorum ama tek tarafın isteğiyle bir ilişki yurumezki.

Öncelikle cevabiniz icin cok tesekkür ederim..ben daha öncesinde çok kez bitirmek istedim fakat bana engel oldu heryerden engellememe ragmen gelip beni buldu dürüst bi insan ve kesinlikle beni aldatacagini dusunmuyorum ama hoslanti degilde şoyle diyebiliriz kizlarin cogunun ilgisini cektiginin bende farkindaydim cunku ordaki erkeklere gore cok yakisikliydi danstaki kizlar surekli konusmaya calisiyordu o ise baslarda tersliyomus bi arkadasim soylemisti ordaki sonradan biraz acilmis ilgileri hosuna gidiyordu cok belliydi ve bunun simarikligini yasiyordu bende onu kiskandigim icin fazla sıktım ve ters tepti baska birisi olup olmadiginida sordum yok dedi ailesiyle bile tanistim yani ciddiydi iliskimiz ama son zamanlarda kendime bakmadim herseyi sorun ettim uzerine gittim oda bunaldi arkadaslariylada ilestisim icindeyim onlarda aynisini soyluyorlar yani sorun onun simarmasi baska yonlere yonelmesi elimde tutamadm sanirim ama onu sıkmayacagima dair soz verdim son karari verecegiz bulusup napabilirim acaba.. yinede elimden gelen herseyi yapip icim rahat olsun istiyorum sonuc ne olsada

canım bı sakın ol oncelıkle. bellı kı kafası karısmıs. bırak gezsın kız arkadaslarıyla arkadas sonucta. sende gez erkek arkadaslarınla. bızım hatamız cok sıkbogaz edıyoruz. maalesef beyfendıler sıkbogaz olmaya gelemıyorlar. ama sana arkadas olarak sevuyorum demekle gercekten saçmalamış kusura bakma.. bi süre ustune gıtme. sonra da al karşına kouş.

[QUOTE="tatlibikiz, post: 39084540, member: 607477"diyeceğinisakın ol oncelıkle. bellı kı kafası karısmıs. bırak gezsın kız arkadaslarıyla arkadas sonucta. sende gez erkek arkadaslarınla. bızım hatamız cok sıkbogaz edıyoruz. maalesef beyfendıler sıkbogaz olmaya gelemıyorlar. ama sana arkadas olarak sevuyorum demekle gercekten saçmalamış kusura bakma.. bi süre ustune gıtme. sonra da al karşına kouş.[/QUOTE]
Tamam canım sakinim.. evet bencede saçmaladı ve ne diyecegini napacagini bilmiyor ordaki kizlarin ilgisi hosuna gitmis belliki serbest takilmak istiyor bense bunlara gelemiyorum ama kendimi tutucam ve onun benle ilgilenmesini sagliycam umursamaz olabilsek keske ahh ahh ama insan sevince kiskaniyor iste.. herseyi tersine cevirmem lazim onu yeniden etkilemem lazim tesekkur ederim canım bekliyorum dedigin gbi

uff peşinden koşa koşa bir tarafını kaldırmışsın biz kadınlar neden değerli olan taraf olamıyoruz anlamıyorum bırak ne hali varsa görsün yaa başka adam mı yok şu karaktersize takılıp kalmışsın sen peşini bırak onu hayatından tamamen çıkar arkadaş olarak bile sevmedğini göster bak nasıl mal olacak ööyle kalacak ortada gerizekalı.

O yeni kadınlarla tanışıyor, onlarla bir şeyler yapıyorken, sen kimseyle konuşmuyorsun ve hiçbir şey yapmıyorsun. Şayet sen de yeni insanlara açık olsan, yeni ortamlara girsen. Bu ilişki biterdi ve herkes yoluna bakardı.

Bu kızlar neden bu adamlara bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyor ya. kendilerini bir şey sanıyorlar. Bence boşver zaten sürekli ayrılıp barışılan ilişkiden hayır gelmiyor. Arkadaş olarak seviyorum nedir ya. Ne saçma bir söz "dünya ahiret bacımsın" deseydi bari...
n

bırak canım istediği yere gitsin.seni arkadaş olarak seviyorum dediyse farklı duydular beslediği biri vardır mutlaka,kendini üzdüğünle kalırsın,,ve hiçbir erkek boşyere bu cümleyi söylemez aklında mutlaka bir başkası vardır..tüm göstergeler bu yönde

Bence siz ona onu sıkmayacaginiza dair soz verin o da sizi gittigi her yere götürsün. Yaninda olun sevgilinizin ya o nedir oyle, danslar kizlar filan ve siz yoksunuz.benkmki olsa inanin o pistte ölü bulunurdu o sabah. Ne demek ya kizlar dans ve erkek arkadas. Yani sunu surda kabul etmek lazim siz olsaniz, arkadaslarla oyle bi ortamda olsaniz, yakışıklı bi cocugun bariz ilgisini hissetseniz ne kadar karsi koycaksiniz. Malesef yani herkesin bi nefsi var, ya o oyle ortamlara gitmeyecek ya da beraber gideceksiniz ki ortami boş birakmayasiniz.

Arkadaş gibi seviyorum dediyse aklı fikri başka yerlere kaymış ayrılmak istiyor ama kavga gürültü hesap verme olsun da istemiyor sana değer önem veriyorum ama ayrılalım muhabbeti yani. Bu başka yere çekilmez. Üstüne düşme kaçan kovalanır. Buluşacaksınız madem süslen püslen kendine güvenli dur apışıp kalsın bi düşünsün. Napalim erkeklerin dili bu. Sen ayrılmayalım diye peşine düşsen hepten soğuyacak. Yapacak bişi yok kendine güvenini hissettir ve oturup konuşun anlaşın ama baktın ki gidici kendini küçük düşürme gitme etme moduna girme derim.

Cok doģru aslinda bende en son cagre onu yapacagim artik haketmedigi degeri veremem ona.. tavrimi net bi sekilde koyduktan sonra aynen dedigin gibi kalacak. Tesekkur ederim

Kezban detected. Her şey bir yana, birisi size böyle konuşabiliyorsa bırakın gitsin. Sonuçta medyum değiliz ki dönecek mi dönmeyecek mi bilelim. Durmak yok, yola devam edin.

Dogru soyluyosun canım. Bende ona ugrasiyorum apisip kalsin aynen şu saatten sonra o kaybeder ..tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…