- Konu Sahibi MERVEDUMAN
-
miniğim geliyorrrrr :) ben burdayım dedi sonunda duydu sesimi allah herkese nasip etsin pozitif yarın kaç haftalık olduğunu öğrencem :)
Olleeeyyyy ilk bebis hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alasın. Bu bebis ugurlu gelsinn hepimize hamiş arkadaşım bizlerede dua et olur mu guzel bir hamielik gecirip yavrucugunu sagliklica kucagina alman dilegiyle.
Bende varım benide yazın bat 30 nisan bu ay çatlatma iğnesi oldum 4 yıllık evliyim inş rabbim yüzümüzü güldürsün
gul_cann ve 0nil0 canım her ikinizi de ekledim :) hayırlı uğurlu olsun inşallah.
miniğim geliyorrrrr :) ben burdayım dedi sonunda duydu sesimi allah herkese nasip etsin pozitif yarın kaç haftalık olduğunu öğrencem :)
gul_cann ve 0nil0 canım her ikinizi de ekledim :) hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Sağol canım senin belirtin falan var mı
saol canım teşekkür ederim sen ne zaman öğrendin ?hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla önce kalp atışlarını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallahbu arada beni de ekler misiniz listeye beklenen bat 18 nisandı haftasını tam olarak bilmemekle birlikte gebelik kesinleşti çok şükür
Mrb kizlar iyi haftasonlari dilerim, ben bugun full yatiyorum, sabah esimi gonderdim ise, tekrar yattim 11 de uyandim guzel bir kahvalti yaptim, 2 saattir hem tv hem nette takiliyorum, cok miskinim bu gun, bu arada hafta ici calistigim icin sabah uykusuna hasretim, ustumde oyle bir yorgunluk varki sanki omzumda biri oturuyor kalkma yerinden diyor, benim bat 6 si, son 10 gun kaldi artik bekleme donemine girdim, bu ay 5 gun calistik akintimin oldugu gunlerde simdi akintim azaldi insallah hayirlisiysa guzel haberler veririm , Allah gonulden isteyen herkesi evlat sahibi yapsin, kimsenin cocuklarina bakipta imrendirmesin, benim gibi su aralar oyle bir psikolojim var cocuklu ve hamile kadinlara baktigimda dalip gidiyorum Rabbim bize de nasip etsin anneligi hayirlisiyla
Amiiinn insallahayni bende bebek reklamlarina bile imreniyorum
Aynen hayatim bebek reklamlari mama reklamlari offfff
Mrb kizlar iyi haftasonlari dilerim, ben bugun full yatiyorum, sabah esimi gonderdim ise, tekrar yattim 11 de uyandim guzel bir kahvalti yaptim, 2 saattir hem tv hem nette takiliyorum, cok miskinim bu gun, bu arada hafta ici calistigim icin sabah uykusuna hasretim, ustumde oyle bir yorgunluk varki sanki omzumda biri oturuyor kalkma yerinden diyor, benim bat 6 si, son 10 gun kaldi artik bekleme donemine girdim, bu ay 5 gun calistik akintimin oldugu gunlerde simdi akintim azaldi insallah hayirlisiysa guzel haberler veririm , Allah gonulden isteyen herkesi evlat sahibi yapsin, kimsenin cocuklarina bakipta imrendirmesin, benim gibi su aralar oyle bir psikolojim var cocuklu ve hamile kadinlara baktigimda dalip gidiyorum Rabbim bize de nasip etsin anneligi hayirlisiyla
mrb canım ,
biraz sıkılabilirsin yazdıklarımdan ama oku çünkü aynı benim gibisin :) ben geçen ay senin gibi hafta sonu evde kaldım bi gün yaklaşıkta 7 gün vardı bat a adetim geciksin diye bekledim ama geldi malesef sonra anladım ki o kadar çok istemişim ki kendimi hamile gibi hissetmişim göğsüm sanki şiş sanki karnım şiş sanki miğdem bulanıyo ama hiç yokmuş. sonra dedim kidemekki çok takıyorum sonra koy verdim gitti 25 nisanda hastalanmam gerekiyodu bu ay ama ben 23 nisanda kendimde bi gariplik hissettim sonra gittim test aldım 24 nisan sabahı yaptım hatta buraya yazdım 2. çizgi silikti ve şimdi ne mutlu bana ki 5 haftalık hamişim yani demek istediğim düşünme bekle içini ferah tut bekleyince oluyo rabbim herkese nasip etsin inşallah
ben bugun adet olmam gerekiyodu hâlâ olmadım. sitresteyim bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?