Seni bekliyorum bebeğim.gel artık

Insallah canim. Ilk gun insan isyan ediyor uzuluyor ama 2, gun yeni umutlarla adetin bitmesini bekliyor Alistik artik umutlarimizin kirilip tekrar ayaga kalkmaya

Oyle canim. 9 aydir bendeki durum oyle. Seytan firsat kolluyo zaten. Isyan ettirmek ic vesaire. arkadasim daha dusunmezken ve korunurken hamile kaliyo.sen onca zaman ugras, ayaklarin tepede bekle filan yok :-D Rabbim buyuk

Oyle canim. 9 aydir bendeki durum oyle. Seytan firsat kolluyo zaten. Isyan ettirmek ic vesaire. arkadasim daha dusunmezken ve korunurken hamile kaliyo.sen onca zaman ugras, ayaklarin tepede bekle filan yok :-D Rabbim buyuk

Bende resmen amuda kalktim 10 dk oyle bekledim 30 dakika yasik kalcada yattim olmazsa olmuyor,

Hayirlisi canim. Beni silebilirsin tablodan. 3 gun gecmisti adetim.tam doktora gitcem yedim karti oyun dışı edildim. Halbuki ne kadarda umutlanmistim günüm gecince ((

canım silmeyeyim tablodan yapma böyle lütfen Rabbim'in gücüne gider.Yıllarca bekleyen insanlar var onların yanında biz neyiz ki lütfen canlarım umudunuzu yitirmeyin.Rabbim'den umut kesilmez.Bizimde sınavımız buymuş ne yapalım ki.Ben adetim bittikten sonra Allah izin verirse Meryem suresine başlamak istiyorum kızlar.Benimle başlamak isteyenler olursa çok sevinirim.Bu topiği neden açtım birbirimize destek olalım diye.Neden böyle yapıyorsunuz?

Tablodan sil derken canim bu ay olmadi manasinda demistim. Yoksa umut her daim var.onumuzdeki ayi bekleyeceğiz, belki sonraki, belki daha sonraki diye devam edecek :) Allah buyuk.hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah bende insallah okuyayim Meryem suresini. Bi sayisi car mi gunde su kadar filan diye ?

canım yeni adetin nezaman güncelleyeyim.Meryem suresi de 41 gun boyunca okunacak her gun 1 kere ama meryem suresının 58. ayetınden sonra tılavet secdesı yapman lazım canım sakın unutma ben temızlenemedım baslayamadım o yuzden.

Yeni âdet 24 mayis canim. Tamam insallah temizlenince baslayim bende :)

kızlarrrrrr nasılsınızzz?

yukarıda ismini belirttiğim arkadaşlar bat ınız geçti :) ne durumdasınız bir haber edinde güncelleme yapalım yahu :) çok boş kaldı topiğimiz çooooook.nerelerde herkesss

Canım ne zamandır giremedim topige ben adet oldum malesef hatta bu ay bi daha olucam..

Canım bat ını soylersennnn revize edeyim tarihi hayırlı olsun yeni döngün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım eşim 1 aydır şehir dışında yani bu ayda adet olacagım onun için adet olunca bi sonra ki ayın tarihini söyleyeyim.

1,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyoruz. BAT 5 Hazirannn benide ekleyin listeye kızlarrrrrrrrrrrrrr.

Aaa ne denir onu da bilmiyorum ama uzuldum ben bile. Rabbim hayırlısıni boyle nasip etmis demekki. Size saglik versin de sonra yine olur Allahin izniyle guzek bi bebisiniz. kalbi mi durmus?

tutunamamış nasip yani müdahele etmedi bile kendi düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…