- Konu Sahibi MERVEDUMAN
-
Desene buyuk gun, belirti var mi hic
Belirti yok hic. Belki de umutlanmamak icin gormezden geliyorumdur. Bi sanki adetmisim fibi islaklik hissi oluyo, iste oldum diyorum yok bisi. 9 aydır bekliyorum da ben.hayirlisi Rabbim ol derse olur
Insallah guzel haberlerverirsincanim, gebelik testi yapacakmisin
Insallah canim insallah.bi yanim yap diyo test digeri yapma. Onceki aylarda yapiyordum olumsuzsonucla karsilasmak kotu oluyordu.yarina kadar olmazsam yarin bi idrar testi yaparim
Haklisin enzoruda testtekisonucuogrenmek, ben bir kere omutlulugu yasadim ama kucagi a almak nasipolmadi, adetimden 2 gunsonra cift cizgi cikmisti 15 dk sonra kendimi hastanede kan verirken buldum, cok guzel bir duyguydu insallah saglikkibebislerimiz bizi ledir ve bize siki siki tutunurlar kirmizilar gelene kadar umut hep var unutma
Amiiin insallah Rabbim nasip eder. Dayanamadim test yaptim sonuc negatif
2 gun sonra tekrar yap istersen benim2 ci gun cikmisti, umutsuzluga kapilma hayirlisiysa Allah nasip eder
Bakalim adet olmazsam yarina tekrar yaparim yine. Insallah hayirlisiyla olur.ne diiim
Hayirlisi olsun senin icin,
Hayirlisi olsun senin icin,
Bisey takildi aklima.tamamen tek cizgi cikti.silik milik ikinci cizgi yok hic. Yine de degisebilir mi daha sonra :-S
Canim bir kac saat sonra ikinci cizgi belirende oluyormus ama en iyisi 2 gun sonra tekrarla beta hcg 2 gunde katlaniyor, birde gec dollenme ise 1 hafta sonra beta hcg artiyor,
Canim bir kac saat sonra ikinci cizgi belirende oluyormus ama en iyisi 2 gun sonra tekrarla beta hcg 2 gunde katlaniyor, birde gec dollenme ise 1 hafta sonra beta hcg artiyor,
Ben daha adet olmadim :-S
Gelmesin hic aman gelmesinbebis gelsin
kızlar ben pazar gunu 36,7 ile adet oldum :) bu ay da vademız degılmıs ama napalım elbet bırgun bızımde yuzumuz gulecek yeni hamıslerımız var mı sızler nasılsınız canlarım?
adeti geçenler var amann ve 0nil0 kızlar durum nedir tabloda hüncelleme yapayım?
Hayirlisi canim. Beni silebilirsin tablodan. 3 gun gecmisti adetim.tam doktora gitcem yedim karti oyun dışı edildim. Halbuki ne kadarda umutlanmistim günüm gecince((
Hayirlisi obur aya insallah, bende de hic belirti falan yok benimde bu ay tutmadi gibi son 7 gun kaldi umutlanmayacagim hic agri belirti yok
Güya bende hic umutlanmayacaktim filan ama iki gun gecince ve ilk kez gecikince omrumde kendimi hamile sandim.tabi yikimida bi okadar aci oldu. Rabbim hediyesinden bizlere de verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?