- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyudugunde 15 yasina geldiginde keske calisaydin anne diyebilirSabah neseli, kucuk bir kiz cocugu "gunaydin annem" diye besiginden bana sesleniyor,iceri gidelim diyor 2 senelik duzene oyle cok alismiski hemen sofra bezini seriyor yumurta anne diyor ve sut diyor,,okadar benden eminki ,,,bensizligi hic dusunmuyor, bilmiyorki daha o duyguyu tatmadi ,nasilda guveniyordur bana simdi,,kahvaltidan sonra sofrayi toplamama yardim ediyor iismiz bitince oyuncaklarini getiriyor ve slk slk bana sariliyor opuyor tekrar oynuyor ve gunduz uyku saati geldiginde hikayesini kolunyn altina sikisyirip "anne eeeee eeee" diyor babasi gelince onu karsiliyor guler yuzuyle cunku bize okadar guveniyorki ,ama biz babasiyla oturup planlar yapiyoruz annen bakar sabah birakip gideriz!!!ama o .....peki ya o cok sevdigi duzeni......evimiz deyisi.....sanki ona ihanet edermiscesine bogazim dugumleniyor buaralar ...sanki biseyleri sezdi 24 saati benle gecirirken simdi sadece 2-3 saat ona yetecekmi sanki...sozde annesi para kazanacak ve ona en cok istedigi kürklü montu alicak.....dile gelse .mont istemem der o bensiz kalinca yeterki sen ol der hissedebiliyorum,,, sen incecik sacli narin kizim ,,,senin icin daha guzel bir gelecek icin senin biraz daha buyudune uzaktan tanik olmaya yuregim elvermiyor,,,ve ben seninle vitrinlere bakip sadece hayal kurmaya varim ,sen varmisin.....ve ben calisma hayatini mantigimdan cikardim cunku hayat cok kisa ve ben hep seninle olmaliyim ,,,,yapamiyorum seni birakip ekstra bir hayat sunmaya gidemiyorum ,saglik olsun ve kurban oldugum mis kokulu saclarin yeter bana karnimiz tok cok sukur ama sadece birazcik daha fazla hayal,,,,,, ilerde buyudugunde bana kizarmisin bilmem keske calissaydin da bana guzel bir gelecek verseydin diye....ama ben sana kendimi omrumu gencligimi veriyorum ,,sana sevgim yeter biliyorum
çalışan anneleri dürtenler var da o yüzden tatlım..Çalışan çalışmayan anne olayına niye geldi bu konu yahu
neyine takmışlar çalışan annelerin?çalışan anneleri dürtenler var da o yüzden tatlım..
ihtiyacı olsa neyseymiş ama ihtiyacı yokken ,bebeyi 3 aylık evde bırakıp gidenlere ne oluyormuş,bi dursaymışızı bebe ele avuca gelene kadar!!!!!!!!neyine takmışlar çalışan annelerin?
iyi anne olmuyor muymuş?
Aynen sezeryan yapan anneyi anneden saymadıkları gibi.
ya da emziremeyen anneyi anneden saymadıkları gibi..
bu hale getirenler utansın..Çalışan çalışmayan anne olayına niye geldi bu konu yahu
Bi de bu kadar perişan ama yazı stili yazı rengi bile ayarlamış. Vallahi tribünlere oynamaktan başka bişey değilAynen, olayı böyle dramatize etmeye, böyle arabesk bir hale getirmeye ne gerek var anlamadım. Anne değilim ama çevremde anne olan bir sürü insan var...
Bir de bu 2. Konusu aynı konuyu daha öncede açmıştı.
Niye milletin kararlarını asıp kesiyosunAh aynen...Ben işe gittiğim dönemde dinlenebiliyordum. Bu kadar net söylüyorum.. Evde çocuğun peşinde dolaşmaktan, dagıttıklarını toplamaktan, yemekten temizlikten bilmem neden, kendinize ayıracak zamanınız mı oluyor sanki?? Ve şunu da net söylüyorum ki, kimse kusura bakmasın, maddi durumu iyi olduğu halde, yani kısacası bir mecburiyeti olmadığı halde, 3 aylık bebeğini Evde bırakıp koşa koşa işe giden anneler de oraya kafaya dinlemeye gidiyor. İhtiyacı olana hiç bişey diyemem, amma ayy ben evde duramam deyip daha 3. Ayda işe giden annelerin yaptığı çok acımasızca... Bi dur yahu... Sakin yani. Az biraz ele gelsin beben, dönersin elbet işine. Ne bu acele!!!
İhtiyaç unsuru ve çıtası kişisel bir durum. Artık markete girip de 100 lira ile ne alınır dediğimiz zaman gerçekten sepet boş kalıyor ki kıymanın kilosu 35-40 TL arası. Şimdi kanserin bilmem neyin bu kadar hayatımıza girdiği bir dönemde yediklerimize dikkat etmemiz lazım.ihtiyacı olsa neyseymiş ama ihtiyacı yokken ,bebeyi 3 aylık evde bırakıp gidenlere ne oluyormuş,bi dursaymışızı bebe ele avuca gelene kadar!!!!!!!!
bir de arada çocuk 10-11 yaşına gelene kadar çalışmayın mümkünse,ben eksik kaldım diyen biri vardı..
hayatımızı verelim bebelerin eline ne zaman derlerse o zaman başlayalım işe en güzeli,yok istemezlerse oturalım kucak kucak..
aynen dediğin gibi ipek,çalışanları da anneden saymayanlar var cidden bak..
ben de mesajlar arasında gördümBen konuya göre yorum yaptım
Sorun kürk manto değilmiş demek
Yoğurt fatura zorunlu ihtiyaç
Yetmiyorsa çalışacaksın ki zorunlu giderlerinizi karşılayasın
Evet sabahın köründe yavrunu bırakıp burnunda tüte tüte birde trafik çekmez zordur, evde yoğurt yokken yatmak bence daha zor olmalı
çocuk 5.5 aylık doğuyorsa doktor ölüm riski var diyorsa napak yanineyine takmışlar çalışan annelerin?
iyi anne olmuyor muymuş?
Aynen sezeryan yapan anneyi anneden saymadıkları gibi.
ya da emziremeyen anneyi anneden saymadıkları gibi..
konu sahibinin çocuğu mu 5,5 aylık doğmuş ve ölüm riski varmış??çocuk 5.5 aylık doğuyorsa doktor ölüm riski var diyorsa napak yani
bunu da yeni duydum ha
yok yok benimki =))konu sahibinin çocuğu mu 5,5 aylık doğmuş ve ölüm riski varmış??
Eğer öyleyse farklı bir konuya gider.