Beraber yaşamıyormuşsunuz bu + görümcene bile sataşmış bak...boşver duyma hatta bence silikonlu kulak tıkayıcıları var ondan al ecz. den..Bazen eşimle dalaşıyoruz onun en büyük kurtarıcısıdır hemen takar ben konuşurum bakarım takmış yine silikonları susarım
Oğlunun hastası psikolojik sorunsa bu. Her gün ağlamış düğünden sonra öyle diyo kayınpederim. Hatta gittik anneniz iyi deil idare edin diye tembihledi. Oğluna aşık. Napacam ben. O laflardan sonra yüzünü görmek istemiyorum.
Bu kaynanalar hep mi boyle ya. Benimki de arkamdan boyle seyler soyleyip duruyor. Ben konusmuyorum simdi kusum esimin ailesiyle.
Esin annesini uyarmiyor mu. Hos benim ki uyariyor ama kafalarina girmiyor bu kaynana milletinin.
Aile bireylerine bu derece düşkünlük yaşayan insanlar
nedense bana ensest ilişkiyi çağrıştırıyor ve midem bulanıyor .
Normal karşılayamıyorum gelin adayını bizden oğlumuzu abimizi vesaire çaldı diye görüp cıngar çıkaran insanları .
Mutlaka psikolojik bir rahatsızlıktır bu .
Oğlun yani kocan değil elbet başka bir kadınla evlenip kendi yuvasını kurucaktı .
Hergün ağlamakta neyin nesi oluyor .
İnşAllah bizde haksız yere eleştirip öyle Annelerden olmayız Kayınvalide olduğumuz zaman .
"kaynanalık yapmazsa ölür" hastalığına yakalanmış...
vah teyzecim...
sinir krizi geçirecek kadar delirebiliyosa sen babanın evine gitme onu bi tımarhaneye kapatsınlar...
hem kendine hem çevresine zarar verir bu densiz...
zaten sinirlerim tepemde bi de bu kadını okudum tam oldu..
gıcık kadın...
hepsi aynı bunların...
Oğlunun hastası psikolojik sorunsa bu. Her gün ağlamış düğünden sonra öyle diyo kayınpederim. Hatta gittik anneniz iyi deil idare edin diye tembihledi. Oğluna aşık. Napacam ben. O laflardan sonra yüzünü görmek istemiyorum.
ya demek ki çok aşırı baqlı fakat işte bu normal deqil bu derece olması qerçektende evlendirmeseydi o zaman senin suçun ne burada ömür boyu onunla yaşamıycak ki sonuçta..bide bu kadar baqlıysa önceliqi oqlunun mutluluqu olmalıydı böyle krizlere qiricek kadar nasıl bir psikolojiye qirdi ki..inşallah düzelir canım dileqim bu..eşin,kayınpederin,qörümcen nasıl yorumluyor bu durumu?
ben olsam madem çok düşkündün oğluna evlendirmeseydin, madem evlendirdin ona göre davran.kaç yaşında kadınsın. bu saatten sonra yaptıgın iş mi derdim. ben de başkasının evladı değil miyim, üç günde evimi yuvamı yıkcan da eline ne geççek beddua mı istiyon, senin kızına böyle yapsalar ne yaparsın ona göre otur düşün taşın kaç yaşında kadınsın derdim.
Gitmeye yakın babası durdu annenin elini öp dedi öptüm. babası ılımlı konuşuyo sen yanlş anlamışsın tavır yapmıyomuş gelin diyo. kaynana da diyoki zamanla zamanla düzelir hadi diyo yirüyo gidiyo. Dedimki ben daha bi haftalık gelinim babasının evine gönderin dicek naptım suçumu söyle dedim. Şu konuşmalara bak diyo bilmem ne diyo ne var konuşmamda gayet düzgün bişe soruyorum dedim. Ben görevimi yapıyorm kaç kere davet ettim bi haftada samimiyetimi nası ölçüyosun dedim. Unutmucam böle git diye bağrdnızı dedim. Giiitt diyo hala bağırıyo git ozaman napıyım diyo. Gitmiyorum dedim. Çıktım evden evine geleni kovuyo terbiyesiz dedim kendi kendime. Duymuş 50 yaşında kadına terbiyesiz diyo diye çıldırdı boşatacam seni diye. Bende kendim istersem boşanırım dedim zor biraz bizim aramzda büyük bi bağ var dedim ee bende annesiyim diyo hala krizde. töbe estf.