- 6 Ağustos 2018
- 91
- 56
- 18
- 29
- Konu Sahibi secretwoman
-
Yok değilValla bence sekstir bacim.
Asik degilse gitsin diyorum.
Yok değilCinsel çekimdir,söylemeye utanmıştır
Yok yürümekle alakası yok. Cidden arkadaşça yaklaşıyor farkındayım.Seni gizemli bulmuş sözde ,ordan yürüyor işte ..
Bende bunu düşündüm.. Ama neden ?
Bende bunu düşündüm.. Ama neden ?
Yanlış anlamayın yani zaten herkes aynı şeyi saydı o yüzden yok dedim..Ee siz de her şeye yok yok diyorsunuz bir şey yoksa bize ne diye soruyorsunuz aklımıza bunlar geldi işte.
Konuşmaları bana pek öyle hissettirmediYok yürümekle alakası yok. Cidden arkadaşça yaklaşıyor farkındayım.
Benim kafamı allak bullak etti biraz.. Çevrimiçi olsam neden çevrimiçisin diye soruyor.. benim hakkımda çok şey öğrenmek istiyor.. hayaller kuruyor ama sonunda arkadaşça yaklaşıyorum diyor. Uzun bir ilişkiden çıktı oluyor bayağı zor zamanlar geçirdi.. Belki de kafası karışık.Konuşmaları bana pek öyle hissettirmedi
bazı insanarın yanında relax olursunuz, dünyayla ilgili hiç bir sıkıntınız aklınıza gelmez..öyle bişimi acaba..Sabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)
Edit: Herkes cinsellik yazıyor. O da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?