- 31 Ekim 2016
- 4.770
- 20.543
- 308
- 35
- Konu Sahibi secretwoman
-
Evet bu da geldi aklımaArkadaşça dese de, yaklaşsa da hoşlanıyor, beğeniyor demek ki fakat bu hislerine isim yükleyememiş.
yedeğe almış seni:)Sabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)
Edit: Herkes cinsellik yazıyor. O da değil
Adam sana asılıyor bu bir önceki aşama ne olacak başka.Sabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)
Başak Burcu mu önce senin acilmani bekliyor da olabilirSabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)
Balık BurcuBaşak Burcu mu önce senin acilmani bekliyor da olabilir
Onunla konuşmak çok iyi geliyor benimle ilgilenmesi çok güzel, ama çok farklı yaşamlarımız var.. hafiften o mesaj atınca onunla konuşunca böyle kalbim de bir cız oluyor.. ama çok yoğun değil duygularım şuanlıkSiz ona karşı ne hissediyorsunuz?
Arkadasim yaslar kac?Benim kafamı allak bullak etti biraz.. Çevrimiçi olsam neden çevrimiçisin diye soruyor.. benim hakkımda çok şey öğrenmek istiyor.. hayaller kuruyor ama sonunda arkadaşça yaklaşıyorum diyor. Uzun bir ilişkiden çıktı oluyor bayağı zor zamanlar geçirdi.. Belki de kafası karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?