Seni çeken bir şey var, aşk değil duygusal bir şey değil ama ne ?

Erkekler nettir, biz kadinlar olaylara her boyuttan bakarız.
Ama erkekler ya ilgileniyor ya umursamiyor ya asık ya değil vs ortası pek yoktur.
Gizem yaratmaya çalışanlar genelde bir plan içindedir.
Çok fazla genelleme oldu ama arkadaşınız bana dürüst görünmedi

Sanal bir yazışmaysa insan bazen kaptırıp gidebiliyor. Yazılanları ve karşı tarafın sesini kendi iç sesinizle yorumluyorsunuz. Hele ki iki tarafında ağzı iyi laf yapıyorsa. Sadece konuşmalarla görmek ve hayal etmek istediğiniz gibi yaşıyorsunuz. Yüzyüze gelince pek o kadar da heyecan verici olmuyor.

yedeğe almış seni:)

Adam sana asılıyor bu bir önceki aşama ne olacak başka.

Ilgi... Birinden samimi bir sekilde ilgi gormek o kadar nadir ki, millet kicini yirtiyor daha ilginc ne fotograf paylasabilirim, daha cok nasil ilgi cekebilirim diye. O samimi ilgiyi verdiniz herhalde. Bence arkadaslik olsun, sevgililik olsun, her iliskinin sevgiden bile once sarti ilgi gosterebilmek ve alabilmek.

aşk değil sevgi değil zıtlık değil cinsellik te değil ,kedidir o kedidir
edit:son şık en yüksek ihtimal

İnsan her duygusunun kelime olarak karşılığını bulamayabilir. Bence bunlara takılmayın. O sizle görüşmekten mutlu, onun dedikleri üzerine bu kadar kafa yorduğunuza göre belli ki siz de güzel şeyler hissediyorsunuz. Düşünerek çözebileceğiniz bir şey değil bu, su akar yolunu bulur. Benim hissiyatım bu işin sonunda aşk olacağı yönünde...

Başak Burcu mu önce senin acilmani bekliyor da olabilir

Arkadasim yaslar kac?

Adam gizemli ayagina sizin akliniza girmeye calisiyor, bak %70 becermis bile. Onu dusunuyor, onun icin vakit harciyorsunuz. Sizi kendine boyle boyle baglayacak, iliskimsi bisey yasayacaksiniz, cani sikilinca da ben sana hic bir soz vermedim, sen arkadasligimizi bu boyuta tasidin, ciao diyecek...

Hayatında kimse yok ve telefonda karşı cinsten biriyle konuşmak, mesajlaşmak kısacası yalnız olmaktansa konuşacak birinin olmasının hiç yoktan iyi olması durumu gibi geldi bana

Bir ilişkinin sorumluluğu altına girmek istemeyen erkeklerin yeni taktiği de bu heralde:) Üzerine bu kadar kafa yormanıza gerek yok bence çünkü dürüstlük yok bu işin içinde..

Şimdilik ilişkiye hazır değil, oyalama çabası içerisinde. Bir süre sonra ilişkiye son verebilir veya bu ilişkinin adı olsun diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…