Seni çeken bir şey var, aşk değil duygusal bir şey değil ama ne ?

Uzun bir ilişkiden çıktı ise , eski sevgilisini unutmasına iyi geliyorsunuzdur , hissettiği budur.

Cok net seks
Nerden biliyor da yok yok diyorsunuz ki
Ya da seks olmadigini biliyorsaniz neyi kast ettigini de biliyorsunuzdur
Almakn istediginiz cevap nedir bilemiyorum lakin seksten baska bisey değil

Valla kimseyi yemesin o arkadas.
Bal gibi de cinsel cekim.

Bence sevgili olmak istemiyor güçlü duyguları yok ama zaman geçiriyor işte

Erkekler nettir. Eger bir iliski yasamak istiyorsa kivirmaz. Eger bunun ne oldugunu bilmiyorum diye kendi de birsey soyleyemiyorsa net birsey hissetmiyordur sadece yedekte bekletiyordur. Kesinlikle bir duygusu yok. Bunun altinda da baska birsey aramaya gerek yok. Vakit kaybi.

Bence muhabbet. O çok farklı bir şeydir herkeste olmaz ve duygusallıkla ya da cinsellikle atbaşı gitmesi gerekmez.açıklamak da bir o kadar zor. Hani bazı insanlar vardır, sabaha kadar muhabbet edebilirsiniz onlarla. Kah geçmişe giderler, kah bir şiir patlatırlar, kah konuyla alakalı bir filmden bahsederler. Laf lafı açar... bazen zeka yarıştırırsınız, bazen saçma sapan şeylere gülersiniz. Böyle bir erkekle evlenmek isterdim nasip olmadı.

Kendi vermeli cevabini kendisi biliyor ama size kendinizi özel hissettirmek icin ve merak uyandirmaya calisiyor.

Net cinsel çekimidir ya da evlidir sende beni çeken bir şey var deyip kendini bilmediği bir şey nedeniyle yaptığını inandırarak vicdanını rahatlatıyordur

Zıtlık. Her ne kadar değil dese de zıtlık. Sanıldığından daha fazla çekim gücüdür zıtlık

arkadaşlık işte
bazen kız arkadaşınla da sabaha dek konuşmak istersin kafa denginse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…