seni daha cok uzmekten korktum ne demek?

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?

Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
evet çok kilişe sakın uzulme o bulmustur yeni birini

Diğer konuda da yazmışlardı.Kızı buldu ayarladı demek senden ayrıldı.Geçmiş olsun başkası illa çıkar karşınıza. Yedekleyen erkekten zarar gelir zaten.

Allah beni alsın demek klasik erkeklerdenim demek gözüm dışarda demek ben bir tur atıp geliyim olmazsa seni ararım demek. Hızla uzaklaşınız :KK31:

seni sevmiyorum şimdi bitsin bitmez ise aldatabilirim daha çok üzülürsün bukez..demek bence

hayatımda başka biri var demek yada ayrılmanın sen daha iyisine layıksın kısmılı öngirişi

Back
X