Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok kilişe sakın uzulme o bulmustur yeni biriniSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
hayatımda başka biri var demek yada ayrılmanın sen daha iyisine layıksın kısmılı öngirişiSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?