- 10 Ağustos 2009
- 93
- 179
- 628
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cocukları bu çağa getirmek kolay mı oldu sanki onlar bu yasa gelene kadar bende yalnız mucadele ettim halada ortaya cıkmıs sayılmazlar onun iyi bir kariyeri donecek iyi bi işi var bunu kastetmiştim
Karnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin.
Haklısınız ne deyimO zaman sizde çoçukları yetiştirme yurduna verin.. koca da koca yanında dursa zoraki daha mı mutlu olacaksın. Çoçuklarım diyorsun zerre evlatlarını düşündüğün Yok kusura bakma hem evliyken sevgilinle görüşmüşsün sende doğru değilsin eşinde.. sağlıksız bir evlilik dengesi bozulan çoçuklar yazık gğnah ya böylesine bencillik yapmayın.. belki bıraksanız herşey daha iyi olur insan umudunu kestiği anda mucizeler doğar.. bitmişse zorlayınca daha mı güzel olur.. daha çok çılkı çıkar acizin ezikim bilmem neyim yazana kadar otur aynaya bak ben bu evlatları hak ediyormuyum!!! Ben bu hayata ne kadar layık görüyorum kendimi ama nerde kocanın gözünde daha da silik bi kadın gibi görünmek istemiyorsan elini eteğini çek zaten ne olacaksa olur
Yurunecek bi yol kalmadı zaten yol belli icim yansada bittiBana akıl değil para verin der babam. Lise mezunu olun, ucuzunuz olsun ondan sonra insanlari yargilayin. Herkesin sartlari bir degildir. Sana en mantikli gelen yolda yuru sen en iyisi.
Lisans mezunusunuz iyi bir kurumda işiniz kazancınız var ustelik tek bir bebeginiz olacak henuz anne degilsiniz hamilesiniz ben 37 yasımdayım ilkpkul cagında 3 cocugum var lise mezunuyum ve iş arasam bulamayabilirim bulsamda 4 kisiyi gecindirmeye yetmeyecektir. Cesaretiniz maasınızdan isinizden dolayı olmasın
ısrarcı olmazdımKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Sana da hak veriyorum adam 3 çoçukları seni ortada bıraksın sonra da başkasına gitsin hayatını yaşasın..sana kızdığım nokta eşinden gizli başka bir erkekle görüşmen o zaman seninde ondan kalır bir yanın olmuyor. Belki eşine olan kızgınlığından intikam almak amaçlı yaptın ama yalnış her zaman yalnıştır. Yanlıştan dönüp doğruyu bulmak önemlidir. Eğer ki sen bişeyleri düzeltmek istiyorsan önce geri çekilmeyi bileceksin kaçan kovalanır üstüne düşen değilYurunecek bi yol kalmadı zaten yol belli icim yansada bitti
Allah kimseyi o raddeye getirmesinsaygı duyar ve kesinlikle bitiriridim. herşeyden önemli olan insanın kendine olan saygısını yitirmemesidir bence.eşimle ciddi boşanma evresinde benimle görüşmeye gelmezsen mahkmede dahi yüzümü göremezsin dedim eşim yağmurda çamurda da olsa gelmişti.
Haklılık payın var evet maddi güç çok önemli ama bunlar cesaretin tek sebebi değil. Sen zengin olsan da boşanmazdın.Lisans mezunusunuz iyi bir kurumda işiniz kazancınız var ustelik tek bir bebeginiz olacak henuz anne degilsiniz hamilesiniz ben 37 yasımdayım ilkpkul cagında 3 cocugum var lise mezunuyum ve iş arasam bulamayabilirim bulsamda 4 kisiyi gecindirmeye yetmeyecektir. Cesaretiniz maasınızdan isinizden dolayı olmasın
Allah kimseyi o raddeye getirmesinbizde bi dönem yaşadık ama atlattık sorun her zaman oluyor gerekki insan sorumluluklarını bilsin
Vallahi pes!O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?