Seni istemiyorum diyen koca

Cocukları bu çağa getirmek kolay mı oldu sanki onlar bu yasa gelene kadar bende yalnız mucadele ettim halada ortaya cıkmıs sayılmazlar onun iyi bir kariyeri donecek iyi bi işi var bunu kastetmiştim

İşte çocuğu büyütüp ortaya çıkarmak gibi o kolay olmayan hali, önündeki mücadele dolu uzun yılları yaşamayı göze alan bir anne ve ablaya sırf eğitimi ve kariyeri var diye sanki onun tuzu kuru gibi laf yetiştiriyorsunuz. Onun avantaj gördüğünüz kariyerine karşı sizin büyümüş çocuklarınız ve arkanızda sırtınızı yaslayabileceğiniz bir aileniz var ama nedense yine de en şanssız sizsiniz?
Hatice Hanım, kabullenmek istemeseniz de sizin durumuz şu; Adamın yaptığını hazmedemiyorsunuz, bu yüzden bir tutturma hali içindesiniz ama anlaşılan o ki bu tutturmalar bir işe yaramayacak... Ve sizi sevmese de eve ekmek getirmek zorunda olduğunu düşündüğünüz kaynağı kaybedip, kendi hayat mücadelenize başlamak istemiyorsunuz ama yine anlaşılan o ki bu ayak diremeler de bir sonuç vermeyecek...
Koca kadınsınız. 3 çocuğunuz var. Bi silkinip kendinize gelin artık bence...

En derin saygılarımla....

O zaman sizde çoçukları yetiştirme yurduna verin.. koca da koca yanında dursa zoraki daha mı mutlu olacaksın. Çoçuklarım diyorsun zerre evlatlarını düşündüğün Yok kusura bakma hem evliyken sevgilinle görüşmüşsün sende doğru değilsin eşinde.. sağlıksız bir evlilik dengesi bozulan çoçuklar yazık gğnah ya böylesine bencillik yapmayın.. belki bıraksanız herşey daha iyi olur insan umudunu kestiği anda mucizeler doğar.. bitmişse zorlayınca daha mı güzel olur.. daha çok çılkı çıkar acizin ezikim bilmem neyim yazana kadar otur aynaya bak ben bu evlatları hak ediyormuyum!!! Ben bu hayata ne kadar layık görüyorum kendimi ama nerde kocanın gözünde daha da silik bi kadın gibi görünmek istemiyorsan elini eteğini çek zaten ne olacaksa olur

Haklısınız ne deyim

iyide bütün bunlar hiçbirşeyi değiştirmiyor ki..
yani sizin evliliği devam ettirmek istemeniz sonucu değiştirmiyor .. adam sizi istemiyor..
siz aldatmaya da şiddete de vs vs de katlanayım deseniz de evliliğiniz sürmeyecek..
bu durumda yapmanız gereken ahlanıp vahlanmak değil çözüm üretmeye çalışmak.. nerede ne iş yapabileceğinize bakmak..

benim icin biten bitmistir tekrar barisalim demezdim dicek olsam bosanmazdim bi sekilde evliligimi kurtarmaya bakardim

Yurunecek bi yol kalmadı zaten yol belli icim yansada bitti
Sana da hak veriyorum adam 3 çoçukları seni ortada bıraksın sonra da başkasına gitsin hayatını yaşasın..sana kızdığım nokta eşinden gizli başka bir erkekle görüşmen o zaman seninde ondan kalır bir yanın olmuyor. Belki eşine olan kızgınlığından intikam almak amaçlı yaptın ama yalnış her zaman yalnıştır. Yanlıştan dönüp doğruyu bulmak önemlidir. Eğer ki sen bişeyleri düzeltmek istiyorsan önce geri çekilmeyi bileceksin kaçan kovalanır üstüne düşen değil

saygı duyar ve kesinlikle bitiriridim. herşeyden önemli olan insanın kendine olan saygısını yitirmemesidir bence.eşimle ciddi boşanma evresinde benimle görüşmeye gelmezsen mahkmede dahi yüzümü göremezsin dedim eşim yağmurda çamurda da olsa gelmişti.

Allah kimseyi o raddeye getirmesin bizde bi dönem yaşadık ama atlattık sorun her zaman oluyor gerekki insan sorumluluklarını bilsin

Haklılık payın var evet maddi güç çok önemli ama bunlar cesaretin tek sebebi değil. Sen zengin olsan da boşanmazdın.

Allah kimseyi o raddeye getirmesin bizde bi dönem yaşadık ama atlattık sorun her zaman oluyor gerekki insan sorumluluklarını bilsin

evet öyle gerçekten hep karşı taraftan adım beklemek bencillik..bazende bu sureci yaşamadan yanımzdakilerin kıymetini anlayamıyoruz.ders oluyo bazı şeyler. öldürsen adım atmaz bi kişilğim varken bianda karar verip adım attım hiç pişman olmadım çünkü o an onu yapmam gerekiyordu daha sonra pişmanlık duymamak için onu yaptım kimseyide dinlemedim..kişi en iyi kendini blir ve yaşadıklarını bilir bence hayat derslerle dolu

Ayrilirken barismak isteyip istemiyceginizi dusunmediniz mi acaba. Tabi ki gidip gel barisalim demezdim hadi dedim beni istemiyorsa yapicak hic bir sey yok susar otururdum

Ne demek tepkiniz ne olurdu? boşandığım adamın beni istemediğini söylemesinden doğal ne olabilir diye düşünürdüm sonuçta anlaşamadığınız için ayrılmadınız mı adam neden barışsın ki sizinle? ne yapacaksınız tepki olarak onu anlamadım? kendi yoluna bakın ve yeni bir hayata başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…