- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Kocasız kalmaktan korkmuyorum cocukların babasız buyumesi korkum zaten kolay kokay evlenemem oz baba bunu yapıyosa elin adamına nasıl guvencemO bana seni istemiyorum ,demeden önce ben seni istemiyorum der kapının önüne koyardım...
Lütfen...bu çocuklarım vah ne yaparız ,tüh
bıraktı gitti ,babasız büyüyecekler hayatım
kaydı ,beni kim alırlarlara çok sinirleniyorum...
Bir kere evde baba olmadan da aile olunur , çocuklarınız ve siz. Asıl ben kimseyi almak
İstemem hayatımıza ,bakalım gelen çocuklarımı hak ediyor mu ?
O kim ki erkek bozuntusu ,çocuklarım la kim alırmış mış ...
Biz Türk kadınları ,kocasız kalmaktan korktuğumuz kadar hiç bir şeyden korkmuyoruz ....
Cocugu kocayı elde tutmak icin yapmadım ama cocugu olan bir babanında ailesini bırakıp baska kadına gitmesi ne kadar normal?Çocukla kocayı elde tutma mantığı bitmedi mi?
Çağ atladık geçti o kara günler sanıyordum.
Dik durun biraz.
Kocasız kalmaktan korkmuyorum cocukların babasız buyumesi korkum zaten kolay kokay evlenemem oz baba bunu yapıyosa elin adamına nasıl guvencem
Babasız çok sağlıklı mutlu büyüyen tonla çocuk var...kendi hayatı için çocuklarını düşünmeyen adamdan mı medet umuyorsunuz...herkes anne babasıyla büyüyemiyor maalesef...çocuklarınıza acımayı bırakıp onlar için nasıl faydalı olur, onları nasıl sağlıklı ve mutlu yetiştirirsiniz onun derdine düşün bence....adamın peşini bırakınKocasız kalmaktan korkmuyorum cocukların babasız buyumesi korkum zaten kolay kokay evlenemem oz baba bunu yapıyosa elin adamına nasıl guvencem
Aldatmada var evliliğimde diyorsunuz ve hala barışma planları yapıyorsunuz ilginç davayı sizin açmanız gerekirdi bu durumda.Cocugu kocayı elde tutmak icin yapmadım ama cocugu olan bir babanında ailesini bırakıp baska kadına gitmesi ne kadar normal?
Sizin gibi güçlü ve ne istediğini bilen çocuğunu kendi hırsına ezikliğine alet etmeyen kadınlar hep var olsun insallah.Karnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin.
Adamı ateşe mi verelim??? Olan olmuş artık neden önüne bakmayı düşünmüyorsun? Hayatını planlamayı çocuklarına elinden geleni vermeyi düşünmüyorsun? Senin umursadığın çocukların değil çünkü. Hırsın yüzünden onları bile feda edebilirsin senCocugu kocayı elde tutmak icin yapmadım ama cocugu olan bir babanında ailesini bırakıp baska kadına gitmesi ne kadar normal?
Lisans mezunusunuz iyi bir kurumda işiniz kazancınız var ustelik tek bir bebeginiz olacak henuz anne degilsiniz hamilesiniz ben 37 yasımdayım ilkpkul cagında 3 cocugum var lise mezunuyum ve iş arasam bulamayabilirim bulsamda 4 kisiyi gecindirmeye yetmeyecektir. Cesaretiniz maasınızdan isinizden dolayı olmasınKarnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin.
Peki ne yapacaksınız. Çocuk, maaş, geçim sizin için bahane. Bakın violetto Allah bana yeter diye ne güzel demiş. Etrafımda ilkokul mezunu olup temizlik yaparak evini gecindiren kadınlar var. Siz kocanizdan ayrilmamayi çocuk için değil kendiniz için istiyorsunuz. Sizi istemeyen adamın hala peşinde koşuyorsunuz.Lisans mezunusunuz iyi bir kurumda işiniz kazancınız var ustelik tek bir bebeginiz olacak henuz anne degilsiniz hamilesiniz ben 37 yasımdayım ilkpkul cagında 3 cocugum var lise mezunuyum ve iş arasam bulamayabilirim bulsamda 4 kisiyi gecindirmeye yetmeyecektir. Cesaretiniz maasınızdan isinizden dolayı olmasın
Cocukları bu çağa getirmek kolay mı oldu sanki onlar bu yasa gelene kadar bende yalnız mucadele ettim halada ortaya cıkmıs sayılmazlar onun iyi bir kariyeri donecek iyi bi işi var bunu kastetmiştimSize destek olup çocuklara bakacak, bu sayede çalışma imkanı bulacağınız bir aileniz var. Çocuklarınız büyüyüp ilkokul çağına gelmiş. Sevmiyorsunuz, sevilmiyorsunuz.
Bir yukarıdaki mesajda laf yetiştirdiğiniz V violetto daha doğuracak, bakacak, büyütecek, ortaya çıkartacak. Üstelik eteğinde annesiz babasız ilkokul çağındaki kardeşinin sorumluluğuna rağmen. Üstelik en az aylarca çalışamayacak...
İkinizin durumunu ve aranızdaki duruş farkını bir zahmet bir daha düşünün...
Evet korkagım cesur degilim oldumuBu ilk once cesaret isi. Ailemde lisans mezunu cok iyi iste calistigi halde dayak yiyen aldatilan ve hala bosanmayan kadinlar var. Cocuk vs bahane. Ayrica bir bebekle bosanmak ilkokul caginda 3 cocukla bosanmaktan daha kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?