Seni istemiyorum diyen koca

Kocasız kalmaktan korkmuyorum cocukların babasız buyumesi korkum zaten kolay kokay evlenemem oz baba bunu yapıyosa elin adamına nasıl guvencem

Kocasız kalmaktan korkmuyorum cocukların babasız buyumesi korkum zaten kolay kokay evlenemem oz baba bunu yapıyosa elin adamına nasıl guvencem

Babaları yanında iken daha mutsuz olacaklarının garantisini verebilirim size...
Sizin göreviniz çocuklarınıza ,mutlu huzurlu bir ortam sürmek...

Babasız çok sağlıklı mutlu büyüyen tonla çocuk var...kendi hayatı için çocuklarını düşünmeyen adamdan mı medet umuyorsunuz...herkes anne babasıyla büyüyemiyor maalesef...çocuklarınıza acımayı bırakıp onlar için nasıl faydalı olur, onları nasıl sağlıklı ve mutlu yetiştirirsiniz onun derdine düşün bence....adamın peşini bırakın

Cocugu kocayı elde tutmak icin yapmadım ama cocugu olan bir babanında ailesini bırakıp baska kadına gitmesi ne kadar normal?
Aldatmada var evliliğimde diyorsunuz ve hala barışma planları yapıyorsunuz ilginç davayı sizin açmanız gerekirdi bu durumda.

Ayrıca çocukları öne süren de sizsiniz kusura bakmayın yanlış anladığım bi durum yok siz duygularınızda dürüst değilsiniz, boşverin burda kimin ne yazdığını-düşündüğünü hayat sizin ama biraz makul olun ha Yok yapamıyorum çok yıprandım doğrusu nedir bu işin bilemiyorum diyorsanız terapiler bu günler için var.

Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

Karnımda bebekle, ilk aldatmada boşanıyorum. Üstelik yanımda ilkokul çağında anne babasız bir kardeşim de var. Hiçbir şeyden korkmuyorum Allah' ın izniyle, bir tek Allah yeter yardıma ihtiyacım olduğunda.
Kendi pasifliğinize çocuklarınızı alet etmeyin.

25 sayfa olmuş hala evli adam nasıl evini terk eder evli adam nasıl çocuklarını bırakır muhabbeti.bu kadar olmaz.

Bu adam zaten seni aldatmış hem de iki defa,sen de eski sevgilinle telefonda aylarca muhabbet etmiş onu aldatmissin.

Yani sizin evlilik sevginin saygının olduğu bir evlilik değil bu neyin şaşkınlığı 25 sayfadir?

Çocuklar kim bilir böyle dengesiz bir ailede neler yaşıyordu en azından şimdi sadace bir tane dengesiz ebeveynleri olacak.

Adam bırakmış istemiyorum diyor hala nasıl istemez istemiyor işte ötesi var mı?

Sizin gibi güçlü ve ne istediğini bilen çocuğunu kendi hırsına ezikliğine alet etmeyen kadınlar hep var olsun insallah.

Umarim çok mutlu olursunuz.

Cocugu kocayı elde tutmak icin yapmadım ama cocugu olan bir babanında ailesini bırakıp baska kadına gitmesi ne kadar normal?
Adamı ateşe mi verelim??? Olan olmuş artık neden önüne bakmayı düşünmüyorsun? Hayatını planlamayı çocuklarına elinden geleni vermeyi düşünmüyorsun? Senin umursadığın çocukların değil çünkü. Hırsın yüzünden onları bile feda edebilirsin sen
Çok yazık

Lisans mezunusunuz iyi bir kurumda işiniz kazancınız var ustelik tek bir bebeginiz olacak henuz anne degilsiniz hamilesiniz ben 37 yasımdayım ilkpkul cagında 3 cocugum var lise mezunuyum ve iş arasam bulamayabilirim bulsamda 4 kisiyi gecindirmeye yetmeyecektir. Cesaretiniz maasınızdan isinizden dolayı olmasın

Peki ne yapacaksınız. Çocuk, maaş, geçim sizin için bahane. Bakın violetto Allah bana yeter diye ne güzel demiş. Etrafımda ilkokul mezunu olup temizlik yaparak evini gecindiren kadınlar var. Siz kocanizdan ayrilmamayi çocuk için değil kendiniz için istiyorsunuz. Sizi istemeyen adamın hala peşinde koşuyorsunuz.

Size destek olup çocuklara bakacak, bu sayede çalışma imkanı bulacağınız bir aileniz var. Çocuklarınız büyüyüp ilkokul çağına gelmiş. Sevmiyorsunuz, sevilmiyorsunuz.
Bir yukarıdaki mesajda laf yetiştirdiğiniz V violetto daha doğuracak, bakacak, büyütecek, ortaya çıkartacak. Üstelik eteğinde annesiz babasız ilkokul çağındaki kardeşinin sorumluluğuna rağmen. Üstelik en az aylarca çalışamayacak...
İkinizin durumunu ve aranızdaki duruş farkını bir zahmet bir daha düşünün...

Bu ilk once cesaret isi. Ailemde lisans mezunu cok iyi iste calistigi halde dayak yiyen aldatilan ve hala bosanmayan kadinlar var. Cocuk vs bahane. Ayrica bir bebekle bosanmak ilkokul caginda 3 cocukla bosanmaktan daha kolay degil

Cocukları bu çağa getirmek kolay mı oldu sanki onlar bu yasa gelene kadar bende yalnız mucadele ettim halada ortaya cıkmıs sayılmazlar onun iyi bir kariyeri donecek iyi bi işi var bunu kastetmiştim

sizin durum iyi ben 3 engelli hemde ağır engelli evladını anneye bırakıp kaçan adam bilirim anne hem çalıştı hem onlara baktı biişekilde 2 evladı vefaat etti 25 yşları na getirdi taşıdı ehliyet aldı gezdrdi hayatta sağlık varsa herşeyin üstünden gelirsin babaları hiç ortada yoktu

evlatların sağlıklı sen çalışıp bakarsın o istemezse senn varsın büyürler onlarda sana bakar yada önüne biri çıkar huzur önemli dönmezse sen varsın Allah onu cezaalandırır sen belki daha ii yerde olursun bilemezsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…