- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
bosanma olmadı ayrıldıAdam beni istemediğini, bosanarak resmi bir şekilde beyan etmiş zaten. Daha ne tepkisi?
farkımdayım da icim acıyo kendime soz geciremiyorumsz elinZden Glni yapmissinz geri donsun dye bu.dn sonra hayatiniza dvm edn yapack bosey yok
Kendi mutlulugu icin kendi kurdugu ailesini bırakan biri oSeni anliyorum. Allah kolaylik versin. Ama kabullenip yoluna bakman lazım. En sonunda yanlız olan , ah alan , ve vicdan azabı duyaçak olan o olacak. Çocukları gün gelip sırtını ona dönünce çoook pişman olacak
Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versemmi annesiyle baksın desem gerci uvey annede dahil olur bi sure sonra demek istediğim bi bedel odemedi giderken
evlen cocuk yap olmadı de defol git kadın napsın 3 cocukla dusunen yok
Bosanınca cocugun mutlu olacagının garantisini ver bana?? Ozamanda buyurken keske bosanmasalardı deyip etrafındaki ailelere ozenirdin belki ne biliyosun
Babasız cocukları buyutmek kolaymı sanıyosunuz
Cesareti gec dusunecek birsuru sebep var
Çocukla kocayı elde tutma mantığı bitmedi mi?Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
Ayrıldıktan sonra çabalamak garip ....çabalayacak olsam ayrılmazdım....adamın peşini bırakıp kendi hayatıma bakardım artıkBenim basimda
Evlilik bu neticede uzun yıllar emek verdim üçüzlerim de var
Kendi mutlulugu icin kendi kurdugu ailesini bırakan biri o
Bende cok ugrastım
Evet ugrasıma degmedi hiçDemek ki ugraslarinizi hak etmemis.
Kendinize yeni bir hayat kurmayi neden geciktiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?