Seni istemiyorum diyen koca

Seni anliyorum. Allah kolaylik versin. Ama kabullenip yoluna bakman lazım. En sonunda yanlız olan , ah alan , ve vicdan azabı duyaçak olan o olacak. Çocukları gün gelip sırtını ona dönünce çoook pişman olacak
Kendi mutlulugu icin kendi kurdugu ailesini bırakan biri o

Sen cocugunu evliligini dusunuyosun ama karsindaki dusunmuyor.
Sen elinden geleni yapmissin adimda atmissin adam geri cevirmis.
Ugrasma fazla ki sonra pisman olma.
Boyle durumlarin geri donusumu daha bi zor pismanlik oluyor.
Degmez ugrasma cok zordur eminim ama sonra yanmaktansa simdi bi zaman aci ceker uzulursun gecer.
Senin zorunla itip kakmanla baristigi zaman daha kotu.

senin derdin çocukların falan değil senin derdin adama bedel ödetmek. Bu nasıl bir düşünce?

Bosanınca cocugun mutlu olacagının garantisini ver bana?? Ozamanda buyurken keske bosanmasalardı deyip etrafındaki ailelere ozenirdin belki ne biliyosun

Olmayacağının garantisini sen ver bana?

Adam seni aldatıyo sen onu aldatiyosun mutsuz olduğunu da yazmışsın daha önceki konularda şiddet var mı, muhtemelen, çocuklar mutlu olacak demek abes değil mi sence de

O bana seni istemiyorum ,demeden önce ben seni istemiyorum der kapının önüne koyardım...

Lütfen...bu çocuklarım vah ne yaparız ,tüh
bıraktı gitti ,babasız büyüyecekler hayatım
kaydı ,beni kim alırlarlara çok sinirleniyorum...

Bir kere evde baba olmadan da aile olunur , çocuklarınız ve siz. Asıl ben kimseyi almak
İstemem hayatımıza ,bakalım gelen çocuklarımı hak ediyor mu ?

O kim ki erkek bozuntusu ,çocuklarım la kim alırmış mış ...

Biz Türk kadınları ,kocasız kalmaktan korktuğumuz kadar hiç bir şeyden korkmuyoruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…