- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Baskasıyla olması fikrine tahammul edemiyorum o benim sadece benim ve cocukların kalmalı diye hissediyorumKocaniz sizi aldatmis sizde onu aldatmissiniz zaten boşanmak istiyorum evlilik denen illet falan da yazmissiniz e istediginiz olmus ayrilmisken neden daha barismaya calisiyosunuz?
Yeni yolunu çizmiş herkes cok dogal karsılıyo ya
Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versemmi annesiyle baksın desem gerci uvey annede dahil olur bi sure sonra demek istediğim bi bedel odemedi giderkenO tarz fedakarlıkları kadın yapar.
Erkek bencildir.
Sevmediği kadına çocuk için tahammül etmez.
Ben inanmıyorum.
Haa hayatında biri yoktur.
İstediğimde hizmetim görülsün, gönlüm yapılsın diye uzatmaları oynar.
Ama başka bir kadına kaydığında üçüz değil beşiz bile tutamaz onları bence..
Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versem annesiyle baksın desem hic bi bedel odemedi evlen cocuk yap olmadı de defol git kadın napsın 3 cocukla dusunen yok
Evet ben acı cekecem hemde çok 3 yavrumu kaybetmiş olacam ve hiç goremicem yavrularım annesiz kalacak ve asıl itilip kakılan onlar olacakÇocuk yaparken bir kadın bir ömür başımda koca olacak diye düşünerek yapmamalı bence.
Bunun vefatı var, kazası var, hastalığı var, ayrılığı var.
Her türlü senaryo içinde çocukları ile kendisini yaşatıp yapmalı.
Çocuklarınızı ona verseniz bedeli o mu ödeyecek?
Evlatlarınızın suçu ne?
Ya sizin ödeyeceğiniz bedel?
Evlat çok başka bir şey diyorlar hep..
Bana bu tarz düşünceler tuhaf geliyor ne bileyim..
Sizi aldattığını kanıtlayıp dava açın işteee.Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versemmi annesiyle baksın desem gerci uvey annede dahil olur bi sure sonra demek istediğim bi bedel odemedi giderken
evlen cocuk yap olmadı de defol git kadın napsın 3 cocukla dusunen yok
hiç gidip kendimi düşürmezdim.Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
ben çabamı boşanmadan önce gösterirdim buna rağmen bittiyse içim rahat yoluma devam ederdim.O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Evet ben acı cekecem hemde çok 3 yavrumu kaybetmiş olacam ve hiç goremicem yavrularım annesiz kalacak ve asıl itilip kakılan onlar olacak
Bir ara tlfnda gorustum ama gorusmeyi kestim bu konuyu bulandırmayınSizin evlilik yalan rüzgarı olmuş.
Kocan seni aldatıyor sen eski sevgilinle gorusuyorsun.hatta konun bile var.
Kadınların kararı hissi degismiyo ama o nasıl oluyoönceki yazdığın mesaj varmış sanırım çok ama çok sağlıksız bir ilişki içindeymissin zaten aldatilmissin adam seni sevmiyor istemediginide söylüyor başka ne yapmalı biraz onur gurur olsun.Insan hep aynı kalmazki kararlari hisleri degisebilir aşk sevgi hatta evliliklerin hepsinin bi ömrü vardir kisiden kişiye değişir zamani yillarca surenide var karakter yani bu...Bunun doğal birşey olduğunu neden kabullenemiyosun.
Neden?Bir ara tlfnda gorustum ama gorusmeyi kestim bu konuyu bulandırmayın
Evet ben acı cekecem hemde çok 3 yavrumu kaybetmiş olacam ve hiç goremicem yavrularım annesiz kalacak ve asıl itilip kakılan onlar olacak
Sorununuz yada sorunlariniz neydi? Neden ayrıldıniz ?Dik durmak cok zor zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?