Seni istemiyorum diyen koca

Kocaniz sizi aldatmis sizde onu aldatmissiniz zaten boşanmak istiyorum evlilik denen illet falan da yazmissiniz e istediginiz olmus ayrilmisken neden daha barismaya calisiyosunuz?
Baskasıyla olması fikrine tahammul edemiyorum o benim sadece benim ve cocukların kalmalı diye hissediyorum

Yeni yolunu çizmiş herkes cok dogal karsılıyo ya

önceki yazdığın mesaj varmış sanırım çok ama çok sağlıksız bir ilişki içindeymissin zaten aldatilmissin adam seni sevmiyor istemediginide söylüyor başka ne yapmalı biraz onur gurur olsun.Insan hep aynı kalmazki kararlari hisleri degisebilir aşk sevgi hatta evliliklerin hepsinin bi ömrü vardir kisiden kişiye değişir zamani yillarca surenide var karakter yani bu...Bunun doğal birşey olduğunu neden kabullenemiyosun.

Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versemmi annesiyle baksın desem gerci uvey annede dahil olur bi sure sonra demek istediğim bi bedel odemedi giderken
evlen cocuk yap olmadı de defol git kadın napsın 3 cocukla dusunen yok

Ama boylede ben zor durumda kaldım ucuzlerimi ona versem annesiyle baksın desem hic bi bedel odemedi evlen cocuk yap olmadı de defol git kadın napsın 3 cocukla dusunen yok

Çocuk yaparken bir kadın bir ömür başımda koca olacak diye düşünerek yapmamalı bence.
Bunun vefatı var, kazası var, hastalığı var, ayrılığı var.
Her türlü senaryo içinde çocukları ile kendisini yaşatıp yapmalı.
Çocuklarınızı ona verseniz bedeli o mu ödeyecek?
Evlatlarınızın suçu ne?
Ya sizin ödeyeceğiniz bedel?
Evlat çok başka bir şey diyorlar hep..
Bana bu tarz düşünceler tuhaf geliyor ne bileyim..

Evet ben acı cekecem hemde çok 3 yavrumu kaybetmiş olacam ve hiç goremicem yavrularım annesiz kalacak ve asıl itilip kakılan onlar olacak

Sizi aldattığını kanıtlayıp dava açın işteee.
Ama sizin derdiniz hiçte çocuklar değil gibi.
Adamın başkasıyla olmasını sindirememek bu.
Ama bu ilk değil zaten kaç ceviz kırmış şimdiye kadar.

Evet ben acı cekecem hemde çok 3 yavrumu kaybetmiş olacam ve hiç goremicem yavrularım annesiz kalacak ve asıl itilip kakılan onlar olacak

Salak bir herif bedel ödesin diye değer mi tüm bunlara peki?
Üçünün kokusu yeter sana güç vermeye diye düşünüyorum.
Bir çocuğun gülüşü, öpüşü insanı ayakta tutar.
Başkasının çocuğu bile böyle hissettirebiliyor.
Kendi evladında nasıl olur kim bilir..

Evladı bedel olarak, yük olarak görmek de ayrı kafa. Çocuklar başına kalmasın diye aldatıldığın, sevilmediğin bir evliliğe devam etme isteği benim midemin almayacağı birşey.

O evlat için ben bırak bir evliliği, yedi sülalesini kurban ederim. Ayrıca kendine ve evladına saygısı olan kadın böylesi bir rezil ortama çocuklarını mahkum etmez.

Kadınların kararı hissi degismiyo ama o nasıl oluyo

Bu mesajindan anladigim şu :

Eşin senin onu aldattığını öğrenmiş.
Tlf kayıtları mesajlar bu konuda delil olur
"Çocukları hiç göremeyecegim " derken acini hissedebiliyorum.

Eşine artık yalvarmayı bırak
Onurlu bir davranış sergileyin.

Ne yazık ki bazı şeylerin geri dönüşü yoktur.

Hata yaparken gözü kara olursanız
Bir gün gelir kara kara düşünürsünüz...

Yine de Allah kaldiramayacagin dert vermesin.

Evlilik 2kisiyle oluyo biliyosunuz dimi?
Yani esiniz sizi istemiyorsa nasil olcak o is?

Evli değilim ama beni istemediğini söyleyen bir erkek için çabalamazdim, tabi eğer hata bende değilse.

Ben suçluysam, onun vazgeçmesine sebep olacak hatalar yapmışsam düzelmesi ve affetmesi için elimden geleni yaparım o ayrı ama benim hiçbir suçu yokken beni istemiyorsa kılımı kıpırdatmam o adam için.

Konuyu baştan sona okumadım ama şu son sayfada eşinizin sizin onu aldattığınızi öğrendiğine dair bir şey okudum, eğer böyle bir şey varsa kusura bakmayın ama o adam sizi istememekle sonuna kadar haklı. Yine söylüyorum eğer ortada böyle bir şey varsa çocuklarım için diye bir şey kabul edilir değil. Çocuklarınız aklınıza hatalar yapmadan once gelmeliydi

Çaba harcayacaksanız eskı esınız ıcın degık ucuzlerınızın gelecegı ıcın cabalayaın adamı gerıde bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…