Naber canimi en sacmasindan onu bari desin diye belirtmistim hal hatir sorsun anlaminda anlamak istedigi gibi anliyor herkezNaber canim mi desin
Esinize oglan cocugu gibi davraniyor demissinz ama asil cocuk gibi davranan sizsiniz..
Güle eğlene eve girmişsiniz adamdan nasıl bir ilgi bekliyorsunuz.beraber gelmişsiniz halinizi hatrınızı da biliyordur. Siz kendizi ortamdan soyutlamışsınız.içeride depresif moda geçip ilgi beklemişsiniz. Ev içinde her karşılaştığınızda selamünaleyküm aleykümselam mı yapacaksınız. Ben evde karşılaşınca " hi dude"(ahbap) diyorum benim adama. Kocanızda diyordur bi annemin evine kalmaya geldim onuda burnumdan getirdi diye. İlgiye muhtaçlığı abartmışsınız. Ve hadi buna triplendiniz diyelim,kabul edilecek gibi değil ama hadi oldu. ama saydığınız laflar sizi mağmaya indirmiş adamın gözünde. Ne demek peşimde gezdirdiğim koca falan.Ya arkadaslar anlamiyorsunuz galiba buraya gule eglene geldik iceri girdik adam selam vermiyo yaaa gorumcenin kocasinin yerde yayisindan rahatsiz oluyorum mutfakta tek basima otuuruorum bunu anlayiota yanima gelmiyo anlamiyomuusnuz yaa
Sakin canim sakinBi adam karisina sahip cikmayi bilmiyosa bu yaxdiklsrim az bile
Birde benim tarafimdan bakinAdamin tarafindan bakalim bir de.
Adam anasina babasina gidiyor, yaninda karisi somurtarak ofluyor pofluyor. Siz kocanizdan once, evine girdiginiz o insanlarin karsisinda dustugunuzun durumun farkinda misiniz acaba? Yaptiginiz seyin kabaliginin? Derdiniz ne ki, orada sorun cikartiyorsunuz? Adamla ayni evde yasiyorsunuz, cikmis gelmissiniz, Orada millete surat yapiyorsunuz. Niye sizin halinizi hatrinizi sorsun yahu? Adam sinirlense de ailesine hurmeten sorun yok gibi normal davranmis.
Siz bence kendi hareketlerinizi sorgulayin. 3 yasinda bebe degilsiniz, babasi misafirlige goturmus de sikilip eve gitmek isteyen huysuz bir cocuk gibi davranislariniz. Siz orada kocanizdan ilgi bekleyeceginize, yasinizin olgunluguna gelin, kendi hareketlerinize bir bakin. Rezil etmissiniz kendinizi.
İstemeyerek gittiğiniz için orada sizin gözünüzün içine bakmasını,iyiki geldik sağol karıcım kıvamında minnettar olmasını bunuda orada geçirilen süreyi de sizinle ilgilenerek geçirmesini beklemişsiniz siz. Ama adam ailesine gelmiş bırakın da onlarla sakin vakit geçirseydi. Bundan sonra sizinle gitmek isteyeceğini sanmam zaten.Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz ister
Enistenin yerde ki yatis vaziyetinden rahatsiz oluyorum mutfaga gidiyorum uzunca sure ordayim suratim asiliyor ve kocam icerde yerde yatan enisteden karisinin rahatsiz oldugunu anlamiuor anlayamaiyor sa bu laflar az bile siz kendi kocanizi dusunun enistesi yerde yatiyor siz de varsiniz o ortamda hic rahatsiz olmazmi kocanizGüle eğlene eve girmişsiniz adamdan nasıl bir ilgi bekliyorsunuz.beraber gelmişsiniz halinizi hatrınızı da biliyordur. Siz kendizi ortamdan soyutlamışsınız.içeride depresif moda geçip ilgi beklemişsiniz. Ev içinde her karşılaştığınızda selamünaleyküm aleykümselam mı yapacaksınız. Ben evde karşılaşınca " hi dude"(ahbap) diyorum benim adama. Kocanızda diyordur bi annemin evine kalmaya geldim onuda burnumdan getirdi diye. İlgiye muhtaçlığı abartmışsınız. Ve hadi buna triplendiniz diyelim,kabul edilecek gibi değil ama hadi oldu. ama saydığınız laflar sizi mağmaya indirmiş adamın gözünde. Ne demek peşimde gezdirdiğim koca falan.
Yahu artık sıkışmıştır neyine sorsun hergun aynı yüz ifadesindenBirde benim tarafimdan bakin
Kendinizi yerime koyun mesela
Eve geliyoruz gayet guzel gulumsuyorum muhabbet ediyorum ama bazibseylerden rahatsiz olup yuzum dusuyor esimde sormuyor neden yuzun dustu diye ilk basta gulerek guzelbguzel muhabbet eden insanin birden yuzu dusunce ben kimbolursa olsun sorarim noldu hastamisin caninmi sikkin ...kimse oralinolmuyor oburlerini gectim esim sormuuor ben sus pus oturunca da hepten unutuyor varligimi bumu sizce kadina verilen deger boylemi olmali
Sizi rahatsız eden ne peki? Yüz neden düşüyor ? Görümcenin sarılarak film izlemesi mi,kocasının yerde yayılması mı? Kocanızın anne babasıyla dizi izleyip muhabbet etmesi mi,size ilgi göstermemesi mi? Ben çözemedim.Birde benim tarafimdan bakin
Kendinizi yerime koyun mesela
Eve geliyoruz gayet guzel gulumsuyorum muhabbet ediyorum ama bazibseylerden rahatsiz olup yuzum dusuyor esimde sormuyor neden yuzun dustu diye ilk basta gulerek guzelbguzel muhabbet eden insanin birden yuzu dusunce ben kimbolursa olsun sorarim noldu hastamisin caninmi sikkin ...kimse oralinolmuyor oburlerini gectim esim sormuuor ben sus pus oturunca da hepten unutuyor varligimi bumu sizce kadina verilen deger boylemi olmali
İste demek istediklerimBen seni anlıyorum arkadaşım. Insan en cok ta eşinin ailesinin yaninda eşi tarafından değer verildiğini görmek istiyor. Çünkü kocan sana karşı nasılsa kocanın aileside öyle davranıyor. Mesela bi kere kv deydik. Kv eşime oğlum sofraya turşu da çıkarayimmi dedi esimde anne buse ye sor isterse çıkar dedi. Dışardan bakınca basit bir olay gibi görünüyor ama bu beni okadar çok mutlu etmistiki. Orada annesinin dikkatini çekmek istedi benim de orda olduğumu hatırlattı ona. Ama sen sabah kahvaltıda bişey belli etme evinize gidince eşinle beklentilerini uzuldugun şeyleri sakince Paylaş. Inan benim esimde seninkiyle aynıydı zamanla konuşa konusa kıvama geldi. Ama güzel konusacaksin
Suan okadar sinirliyim ki bugece kaynanamlarda kaliyoruz allahtan birgeceline ..geldigimiz saatten beri esim olacak salak yuzume bile bkamiyir birakti beni bunlarin icine suratimin asikligini oflamalarimi goruyor yanima bile gelmiyor geldigimizden beri ayi gibi yatiyor yiyor iciyor birkere bile halimi hatrimi sormadi goruncemle kocasida vardi sarilip film izliyorlar ben de kenarda kul kedis gibi otuuryorum esim olacak adamda saf saf film izliyo anasi ve babasinin ortasinda ve benim asla sevmedigim bir diziyi kenisininde takip etmedigi diziyi oyle icten izliyorki guya ayak uyduryor onlara...yahu ben kimim ne sifatla ordayim kimin karisiyim ya bana sahip cikmiyor bu sahis ben bunun soyadini ne diye tasiyorum yaa herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil bi erkek bukadar saftirik olmamali ya bi saflik var bunda resmen saf kocam var iste rezil oldum herkeze suanda bosan deseler gozumu bile kirpmam..cok iyidir ama fazla iyidir iste bu sekilde savunmamasiz anaci babcainin teki keske hic evlenmeseydim onla anasiyla yasamaya layik o es edinmeye baba olmaya degil...her annesigile geldigimizde bole davraniyo daha once cok tartistim bunu iki guzelbdavransa benimde yuzum gulecek burada...o bana bole degersiz davrandigi icin kaynanamlarda degersiz goruyo halbuki sinartsa sakaykada olsa karima laf yok falan dese birazcik guzel soz silese yanlarinda mutlunolucam evde ole degil bambaska evde ama bunlarin yaninda olu gibi asikkkkk resmen ana babaya asik gozlerinin iicne bakiyo onlarla konusmaktan beni unutuyo ya cok doluyum bana biseyler deyin nolurr yarin kahvaltida kaynanmlar anlicak gece kavga ettimizi kesin cunku sinirden ölüyorum....ben sunu anladim adam dedigin biraz sert olucak tavrii koymayi bilecek karisna sahip cikacak ,kilibik adamlardan nefret ediyodum basima geldi
Keske istemese kopek gibi pesinden getiriyor beni buraya halbuki burda ne kotu anilarim var daha taze ama beyfendinin egosu tatmin olsun diye geliyorum kulkedisi oluo donuyorimİstemeyerek gittiğiniz için orada sizin gözünüzün içine bakmasını,iyiki geldik sağol karıcım kıvamında minnettar olmasını bunuda orada geçirilen süreyi de sizinle ilgilenerek geçirmesini beklemişsiniz siz. Ama adam ailesine gelmiş bırakın da onlarla sakin vakit geçirseydi. Bundan sonra sizinle gitmek isteyeceğini sanmam zaten.
Bence o beklentilere sahip olmak için adamı yerin dibine sokmadan, ya ben yalnız kalıyorum enişte yerde yayılıyor sen annenlerlesin diyerek güzelce konuşmalıydınız.( sizde zevk almasanız bile idare etme amaçlı dizi izleyebilir eşinizin olduğu ortamda takılabilirdiniz o ayrı). Şuan size verilen tepkinin sebebi çok basit ve gereksiz bir konuda verdiğiniz büyük tepkiler.İste demek istediklerimbeklentilerim
Ya niye anlamak istemiyorsunuz ben bu enisteyle zaten kavgaliyim neyse zoraki bole ortamlara giiryoruz onun oldugi ortamdan nasil bir psikolojiye sahip oldugimu esim.cok iyi biliyor ben oyuzden diyorum beni orda yanlniz birakma diye ama eniste yerde yayilip yatyigi icin ben utaniyorum sahsen rahatsiz oluyorum birak kavgali olmamizi yerde yatmasindanrahatsiz.oldum mutfaha gittim ozaman basladi benim.sinirim ve esim in de rahatsiz olmasinlazim o adamin o tavirlarindan ve yanimda oldugunu hissettimrsinlazim ama adam yanimdan gecerken tepki bile vermiyor daha nasil.anlatayim.yaaSizi rahatsız eden ne peki? Yüz neden düşüyor ? Görümcenin sarılarak film izlemesi mi,kocasının yerde yayılması mı? Kocanızın anne babasıyla dizi izleyip muhabbet etmesi mi,size ilgi göstermemesi mi? Ben çözemedim.
İstemeyerek gitmişsiniz. Mutfakta herkesten izole somurtarak oturup bir de kocanızu yanınıza istiyorsunuz? Başka? Kabul edin, arıza çıkaran sizsiniz. Adam oraya ailesini görmeye gitmiş. Kardeşi de almış eşini gelmiş. Oturuyorlar birlikte. Millet sizle mi uğraşaın? Ne hali varsa görsün demişler haklı olarak.Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz ister
Gitme zorla mı götürüyor seniKeske istemese kopek gibi pesinden getiriyor beni buraya halbuki burda ne kotu anilarim var daha taze ama beyfendinin egosu tatmin olsun diye geliyorum kulkedisi oluo donuyorim
Zaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diyeBence o beklentilere sahip olmak için adamı yerin dibine sokmadan, ya ben yalnız kalıyorum enişte yerde yayılıyor sen annenlerlesin diyerek güzelce konuşmalıydınız.( sizde zevk almasanız bile idare etme amaçlı dizi izleyebilir eşinizin olduğu ortamda takılabilirdiniz o ayrı). Şuan size verilen tepkinin sebebi çok basit ve gereksiz bir konuda verdiğiniz büyük tepkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?