Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Ya arkadaslar anlamiyorsunuz galiba buraya gule eglene geldik iceri girdik adam selam vermiyo yaaa gorumcenin kocasinin yerde yayisindan rahatsiz oluyorum mutfakta tek basima otuuruorum bunu anlayiota yanima gelmiyo anlamiyomuusnuz yaa
Güle eğlene eve girmişsiniz adamdan nasıl bir ilgi bekliyorsunuz.beraber gelmişsiniz halinizi hatrınızı da biliyordur. Siz kendizi ortamdan soyutlamışsınız.içeride depresif moda geçip ilgi beklemişsiniz. Ev içinde her karşılaştığınızda selamünaleyküm aleykümselam mı yapacaksınız. Ben evde karşılaşınca " hi dude"(ahbap) diyorum benim adama. Kocanızda diyordur bi annemin evine kalmaya geldim onuda burnumdan getirdi diye. İlgiye muhtaçlığı abartmışsınız. Ve hadi buna triplendiniz diyelim,kabul edilecek gibi değil ama hadi oldu. ama saydığınız laflar sizi mağmaya indirmiş adamın gözünde. Ne demek peşimde gezdirdiğim koca falan.

Birde benim tarafimdan bakin
Kendinizi yerime koyun mesela
Eve geliyoruz gayet guzel gulumsuyorum muhabbet ediyorum ama bazibseylerden rahatsiz olup yuzum dusuyor esimde sormuyor neden yuzun dustu diye ilk basta gulerek guzelbguzel muhabbet eden insanin birden yuzu dusunce ben kimbolursa olsun sorarim noldu hastamisin caninmi sikkin ...kimse oralinolmuyor oburlerini gectim esim sormuuor ben sus pus oturunca da hepten unutuyor varligimi bumu sizce kadina verilen deger boylemi olmali

Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz ister
İstemeyerek gittiğiniz için orada sizin gözünüzün içine bakmasını,iyiki geldik sağol karıcım kıvamında minnettar olmasını bunuda orada geçirilen süreyi de sizinle ilgilenerek geçirmesini beklemişsiniz siz. Ama adam ailesine gelmiş bırakın da onlarla sakin vakit geçirseydi. Bundan sonra sizinle gitmek isteyeceğini sanmam zaten.

Ben seni anlıyorum arkadaşım. Insan en cok ta eşinin ailesinin yaninda eşi tarafından değer verildiğini görmek istiyor. Çünkü kocan sana karşı nasılsa kocanın aileside öyle davranıyor. Mesela bi kere kv deydik. Kv eşime oğlum sofraya turşu da çıkarayimmi dedi esimde anne buse ye sor isterse çıkar dedi. Dışardan bakınca basit bir olay gibi görünüyor ama bu beni okadar çok mutlu etmistiki. Orada annesinin dikkatini çekmek istedi benim de orda olduğumu hatırlattı ona. Ama sen sabah kahvaltıda bişey belli etme evinize gidince eşinle beklentilerini uzuldugun şeyleri sakince Paylaş. Inan benim esimde seninkiyle aynıydı zamanla konuşa konusa kıvama geldi. Ama güzel konusacaksin

Enistenin yerde ki yatis vaziyetinden rahatsiz oluyorum mutfaga gidiyorum uzunca sure ordayim suratim asiliyor ve kocam icerde yerde yatan enisteden karisinin rahatsiz oldugunu anlamiuor anlayamaiyor sa bu laflar az bile siz kendi kocanizi dusunun enistesi yerde yatiyor siz de varsiniz o ortamda hic rahatsiz olmazmi kocaniz

Yahu artık sıkışmıştır neyine sorsun hergun aynı yüz ifadesinden
Eşine artık normal geliyordur bıkmış adam anla artık
Bu kafayı degistirmezsen eşinin değişeceğini hiç bekleme

Sizi rahatsız eden ne peki? Yüz neden düşüyor ? Görümcenin sarılarak film izlemesi mi,kocasının yerde yayılması mı? Kocanızın anne babasıyla dizi izleyip muhabbet etmesi mi,size ilgi göstermemesi mi? Ben çözemedim.

Cok sinirli bi karakter misiniz acaba buraya bile yansimis. Biraz sakin olsaniz. Bakin burdaki birsuru degisik karakterdeki hatta belki cok alingan bol tripli kadinlar bile ortada bir sorun gormedi. Siz bu kadar tepkiyi nasil gosterebildiniz? Esinizin sakinligi degil ama sizin fazla sinirli olmaniz problem olabilir ilerde lutfen sakin olun biraz. Ustelik baskasinin evinde kavga etmeye calismak... asil rezillik size cevap verse olacakmis adam suskun kalarak dogru olani yapmis. Gorumcenizle esinin sarilmasi saygisizlik bence. Ama ben de esimden bagimsiz bi kosede oturmak istemiyorum diyosaniz guzel dille anlatmalisiniz bence adam o dilden anliyor. Sizin kullandiginiz uslup onu itiyor olabilir. Bide evde araniz cok iyiymis arada sirada ailesini gorunce ozlem gideriyor olabilir ne var bu kadar problem yapacak anlamadim.

İste demek istediklerim beklentilerim

Sakın sakin olunuz yaa abartmissiniz biraz ben sorun görmedim lütfen sakin olun

Keske istemese kopek gibi pesinden getiriyor beni buraya halbuki burda ne kotu anilarim var daha taze ama beyfendinin egosu tatmin olsun diye geliyorum kulkedisi oluo donuyorim

İste demek istediklerim beklentilerim
Bence o beklentilere sahip olmak için adamı yerin dibine sokmadan, ya ben yalnız kalıyorum enişte yerde yayılıyor sen annenlerlesin diyerek güzelce konuşmalıydınız.( sizde zevk almasanız bile idare etme amaçlı dizi izleyebilir eşinizin olduğu ortamda takılabilirdiniz o ayrı). Şuan size verilen tepkinin sebebi çok basit ve gereksiz bir konuda verdiğiniz büyük tepkiler.

Kocani pesinde degilde yaninda dolastirsaydin daha iyi olurdu bence.
Aile yaninda oyle demekki ve o ne yapsa nefes bile alsa sizi ofkelendiriyor. Bu kadar sinirli olmayin. Bu sekilde bu evlilik zaten yurumez. Al karsina sakin sakin konus. Ilgine ihtiyacim var de acikca anlat kendini. Boyle tepki vererek yuvana zarar verirsin.

Ya niye anlamak istemiyorsunuz ben bu enisteyle zaten kavgaliyim neyse zoraki bole ortamlara giiryoruz onun oldugi ortamdan nasil bir psikolojiye sahip oldugimu esim.cok iyi biliyor ben oyuzden diyorum beni orda yanlniz birakma diye ama eniste yerde yayilip yatyigi icin ben utaniyorum sahsen rahatsiz oluyorum birak kavgali olmamizi yerde yatmasindanrahatsiz.oldum mutfaha gittim ozaman basladi benim.sinirim ve esim in de rahatsiz olmasinlazim o adamin o tavirlarindan ve yanimda oldugunu hissettimrsinlazim ama adam yanimdan gecerken tepki bile vermiyor daha nasil.anlatayim.yaa

Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz ister
İstemeyerek gitmişsiniz. Mutfakta herkesten izole somurtarak oturup bir de kocanızu yanınıza istiyorsunuz? Başka? Kabul edin, arıza çıkaran sizsiniz. Adam oraya ailesini görmeye gitmiş. Kardeşi de almış eşini gelmiş. Oturuyorlar birlikte. Millet sizle mi uğraşaın? Ne hali varsa görsün demişler haklı olarak.

Keske istemese kopek gibi pesinden getiriyor beni buraya halbuki burda ne kotu anilarim var daha taze ama beyfendinin egosu tatmin olsun diye geliyorum kulkedisi oluo donuyorim
Gitme zorla mı götürüyor seni
Ailesinin yanında mutsuz olduğunu bile bile gidiyorsanız gitme hele de gorumcen olduğunda hiç gitmeyin

Zaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…