Seni öldüresim geliyor?!

Merhaba bu siteyi önceden beri biliyorum eskiden kullanırdım sonra bıraktim bugun içimi dökmek istedim çünkü insan bazen içinde bulunduğu duruma mantıklı ve gerçekçi yaklaşamıyor yardımlarınızı rica ediyorum

sabah eşim işe gidecekti gömleğini ütülüyordum o sıra beni çağırdı geliyorum diye seslendim. 1bucuk yasındaki bebeğim de ütünün kablosunu veya kendisini çekmeye çalışıyordu o yanmasın diye korkumdan o karışıklığı da hallediyordum. Eşim beni duymamış tekrar çağırdı. Ben de “geldim geldim” diye daha yuksek sesle söyledim. Bu olay 15 saniye filan sürdü yani çok beklemedi. Onun söylediğine göre sesim sinirli çıkmış kızdı ben de yukardaki durumu ona da açıkladım tam ütüye devam ederken yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti. Ben korktum ve bacaklarım titredi, nefesim daraldı. O anda daha fazla üzerime gelmesin diye ses çıkarmadım. Ama evden gittiğinde gerek mesajla gerek aradığında bana böyle söyleyemeyeceğini, beni korkutmaya hakkı olmadığını, bana dokunursa polis çağıracağımı vs söyledim. O da bu tarz çıkışlara çok irrite olur beni sildiğini söyledi ve iki gecedir eve geç geliyor. Bugun bebek için süt al dedim elin ayağın yok mu kendin al dedi.
Bizde bu tarz sorunlar çok oluyor en ufak bir tepkime tahammulu yok ama kendisi rahatça hakarete başvurabiliyor. Hakaret edince de ben mutsuz oluyorum. Bu sefer de hep negatifsin hayatımı mahvettin diyor. Bana bir şeyler söyler misiniz. Bugun de beni sildiğini söyledi ve benim maddi gücüm yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş yorumlarınızı bekliyorum
Faşist manyak bir kocanız var .Keske boylelerı hıc evlenmese

Yazdigin o mesajlari silme, delil.
Ikincisi sindirilmissin. Ancak bir daha yaparsan polise sikayet ederim deyince bu seferde siddet uygulayamayacagi icin baska yontemler deniyor. Ekonomik siddet, psikolojik siddet... eve gelmeyerek, evin ihtiyaclarini karsilamayarak... bu sekilde sindiriyor bu sefer de.
Ailene durumu bildirmelisin. Bu adamdan eş olmaz. Bosanip bir ise girmelisin. Cocuga bir sure annen bakamaz mi? Sartlarini duzeltince ayri bir duzen kuramaz misin? Maddi yonden ailen destek olabilir mi ayri duzen kursan?
Ailem de çalışıyor yanlarına dönersem evde durup bebeğe benim bakmam lazım. Polise sikayet ederim dememden veya diğer üste çıkan söylemlerimden çok rahatsız oldu beni sildi madem öyle yapmasaydı bu davranışları öyle değil mi

ben polis lafından sindiği için açıkçası (umudum o yönde) tırsak, gucu ancak evdeki gariban karısına yeten ezik bir adam olduğunu duşunuyorum.
inşallah da öyledir konu sahibi hasarsız kurtulur.
Dışarda da birine sinirlenip konu büyürse mutlaka zarar veriyor. Geçenlerde gece vakti bir adamın arabasına jopla defalarca vurmuş. Kendisinin yaptığı ortaya çıkmadı. O şekilde intikamını almış

Dışarda da birine sinirlenip konu büyürse mutlaka zarar veriyor. Geçenlerde gece vakti bir adamın arabasına jopla defalarca vurmuş. Kendisinin yaptığı ortaya çıkmadı. O şekilde intikamını almış
Allah korusun sizi ve bebeğinizi. Meslek sahibi olabilme ihtimalin varsa ol onunla ömür geçmez. Sinirli bir tip ve sağı solu belli olmaz.

Sozun bittigi yerdeyim, Allah yardimciniz olsun gercekten.
Yasadiklariniz tam bir travma, etraflica dusunun ve bu adamdan kurtulmanin bir yolunu bulun.
Yoksa gercekten adam, insan degil.
Evladinin annesine boyle davranan bir insan, benim gozumde insan degildir zaten.

Sizin aileniz umarim size destek cikar, ya da cevrenizde size destek cikacak birileri olur.

ne yani adam bana seni ölduresim geliyor diyecek ben de hayatım aşkım sakin ol bitanem mi dicem?
bu ilişki yurusun mu gerçekten?sizce yuruyebilitesi var yani?
deliye dönerse az ötede dönsun psikopat, böyle bir adamdan bir an önce kurtulmalı, ben sadece bunu biliyorum.
Elbette kurtulmalı ama sunduğun çözüm ne kadar mantıklı sence
Öfkeden gözü dönen bi adama karşılık verilmez insan olanla elbette tartışılır ama bu adamla degil
Karşılık vermenin ne sonuçlar doğuracağıni tahmin edemeyiz normal bi adam degil belli ki
O yüzden o an susması en doğrusu
Umarım kendi ayakları üstünde durur kısa zamanda bu pisliği çıkarır hayatindan

Elbette kurtulmalı ama sunduğun çözüm ne kadar mantıklı sence
Öfkeden gözü dönen bi adama karşılık verilmez insan olanla elbette tartışılır ama bu adamla degil
Karşılık vermenin ne sonuçlar doğuracağıni tahmin edemeyiz normal bi adam degil belli ki
O yüzden o an susması en doğrusu
Umarım kendi ayakları üstünde durur kısa zamanda bu pisliği çıkarır hayatindan
Karşısında konuşursam vurmaya kalkıyor susuyorum. Bu sefer arkasından konuştum bu sefer de beni sildi:) sinirden gülesim geliyor kendimi hiçbir şekilde savunamayacağım

bacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.
Cevap verenlerin halini de görüyoruz haberlerde. Hatta adamlar polis ifadesinde de bana cevap verdi diyor. Kadının çocuğunu düşünüp iş bulup boşanması lazım.

O zaman tamam cunku herkes BÖyle evlilige kocaya neden hamile kaldın diye saldırıyor kadına ve birçok konuda göruyorum bunu
evet onlar da "rabbim öyle uygun gördü, size bilmem ne yemek düşer" üslubunda cevap veriyorlar. burada konu sahibinin durumu istisna olabilir ama çoğunda zaten hamilelikten önce de aldatma, şiddet vb şeyler yaşanmış oluyor.

Şu adamdan sevgi dilenmeyin. Süt al falan diye diyalog baslatmayin. Cikin sütü kendiniz alin.
Şartlari olgunlastirip bosanmaya bakin.
Adamin gomlegi utuleniyor, cocuga 5dk bakayim demiyor bir de cagirdigi an gelinecek. Gelinmezse bile yuksek sesle geldim bile denmeyecek. Vay anam vay nerenim paşası bu.

Sevgili hemcinsim, lütfen kurtar kendini bu adamdan. Çok üzüldüm senin için. Konunun tamamını okuyamadım ama umarım size destek olacak bir aileniz vardır.

bacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.

Vays ben bile utandım burda adam yerine fırca sağlam

Ailem de çalışıyor yanlarına dönersem evde durup bebeğe benim bakmam lazım. Polise sikayet ederim dememden veya diğer üste çıkan söylemlerimden çok rahatsız oldu beni sildi madem öyle yapmasaydı bu davranışları öyle değil mi

Beni sildi demissin de o bastan silmis ki zaten. O kadar kotu davranan biri zaten sevmiyordur. Adam ruh hastasi zaten. Ondan normal davranmasi beklenemez.
Duzelmesini bekleme. Adamin karakteri bozuk. Konusarak halletmek yerine hakarete siddete basvuruyor. Dolayisiyla polise sikayet ederimden rahatsiz olmasinin tek nedeni eskiden hep susup pısarken ilk kez bana birsey yapamazsin benim de haklarim var gerekeni yaparim demissiniz. O da artik siddet uygulayamayacagini anlamis. Kıc korkusundan uzak duruyor. Fiziksel siddet uygulayamayacagi icin psikolojik siddete devam ediyor. Bu adamdan bosanmamak icin neyi bekliyorsun? Bu adam duzelmez cunku, nasilsa bosanamiyor diye yapacagini yapiyor. Ailenin yanina donup ise girip kendini toparlayinca yeni bir duzen kurmak, su adamla yasayacagin hayattan daha iyidir bence. En azindan korkuyla yasamazsin.

Sizi robot bellemiş herhalde böyle emirlerle hemen haraket etmenizi istiyor. Kesinlikle akıl saglıgı yerinde degil , sinir hastası felan olabilir. Kendinizi o evden kurtarabiliyorsanız kurtarın.

Beni sildi demissin de o bastan silmis ki zaten. O kadar kotu davranan biri zaten sevmiyordur. Adam ruh hastasi zaten. Ondan normal davranmasi beklenemez.
Duzelmesini bekleme. Adamin karakteri bozuk. Konusarak halletmek yerine hakarete siddete basvuruyor. Dolayisiyla polise sikayet ederimden rahatsiz olmasinin tek nedeni eskiden hep susup pısarken ilk kez bana birsey yapamazsin benim de haklarim var gerekeni yaparim demissiniz. O da artik siddet uygulayamayacagini anlamis. Kıc korkusundan uzak duruyor. Fiziksel siddet uygulayamayacagi icin psikolojik siddete devam ediyor. Bu adamdan bosanmamak icin neyi bekliyorsun? Bu adam duzelmez cunku, nasilsa bosanamiyor diye yapacagini yapiyor. Ailenin yanina donup ise girip kendini toparlayinca yeni bir duzen kurmak, su adamla yasayacagin hayattan daha iyidir bence. En azindan korkuyla yasamazsin.
Annesi tarafından aşırı kafam karıştırıldı annesi diyor ki bir annenin çocuğuna yapacağı en iyi şey onu babasıyla büyütmektir, kocanı o duruma getirmeyeceksin, kocana sahip çıkacaksın vs daha yumuşak söylüyor . Ben o duruma getirmemeyi deniyorum da yukarda anlattığım olay gibi hiç katkım olmayan durumlar da oluşuyor

evet onlar da "rabbim öyle uygun gördü, size bilmem ne yemek düşer" üslubunda cevap veriyorlar. burada konu sahibinin durumu istisna olabilir ama çoğunda zaten hamilelikten önce de aldatma, şiddet vb şeyler yaşanmış oluyor.
Rabbim öyle mi uygun gördü bilemem de çoğu kadın kocasından dayak yiyip susup oturmayı baba evine dönüp çocuğuyla sığıntı gibi yaşamaya tercih ediyor. Çaresizlikten boşanamıyorlar, baba evine dönünce bir de niye geldin diye kocasından yedigi dayagın aynısını yiyip bir odaya sıkışıp mahallede dul diye yaftalanmaktansa çekmeye devam ediyor. Cok Yazık gerçekten

Back
X