Seni öldüresim geliyor?!

Dışarda da birine sinirlenip konu büyürse mutlaka zarar veriyor. Geçenlerde gece vakti bir adamın arabasına jopla defalarca vurmuş. Kendisinin yaptığı ortaya çıkmadı. O şekilde intikamını almış

o zaman yapılması gereken şey arkadaşların dediği gibi alttan alttan planını yurutmek.
inşallah ilahi adalet gerçekleşir de sana muhtaç duruma duşer...
Allah yardımcın olsun.

Annesi tarafından aşırı kafam karıştırıldı annesi diyor ki bir annenin çocuğuna yapacağı en iyi şey onu babasıyla büyütmektir, kocanı o duruma getirmeyeceksin, kocana sahip çıkacaksın vs daha yumuşak söylüyor . Ben o duruma getirmemeyi deniyorum da yukarda anlattığım olay gibi hiç katkım olmayan durumlar da oluşuyor

Hadi ordan!

Kendi Adam edememiş sizden bekliyor.
Eşinizin kafasının kırıklığı belli ki aileden kaynaklı.
Hiç aklınızı karıştırmasına izin vermeyin, SUÇLU EŞİNİZ!

Bugun de beni sildiğini söyledi ve benim maddi gücüm yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş
Şu an 2 yıllık sağlık meslek yuksekokulunda okuyorum 1. Sınıftayım başka da bir şeyim yok😞
Okulun bitince parayı bul ve sen onu def et. O zamana kadar da okulunu bitirebilmek için kullan bu adamı işte. Öyle adama bu yapılır çünkü.
Arkdaşların önerdiği uygulamayı yükle, seni darp ederse mutlaka şikayet et. Elinde kanıtın olsun.
3/5 deme azda olsa at kenara. Bir kaç seni idare edecek kadar bile olsa paran olsun kenarda.
Okulun bitince hiç beklemeden işe gir.

Okulun bitince parayı bul ve sen onu def et. O zamana kadar da okulunu bitirebilmek için kullan bu adamı işte. Öyle adama bu yapılır çünkü.
Arkdaşların önerdiği uygulamayı yükle, seni darp ederse mutlaka şikayet et. Elinde kanıtın olsun.
3/5 deme azda olsa at kenara. Bir kaç seni idare edecek kadar bile olsa paran olsun kenarda.
Okulun bitince hiç beklemeden işe gir.
Beni sildiğini söyledi sabah gidip gece geliyor eve bir şey almıyor bu durumda ne yapmalıyım sizce

Beni sildiğini söyledi sabah gidip gece geliyor eve bir şey almıyor bu durumda ne yapmalıyım sizce
Evdeki eksik listesini mesaj at başka şekilde de muhattap olma. Yokluğu hiç sorun değilmiş gibi davran, maddiyat dışında hiç bir beklentin olmasın ondan. Hizmet etme çok fazla, bebeğini al çekil odana. O evdeyken uyu yada ders çalış. Yokmuş gibi davran kısacası.
Alışveriş yapmazsa kv ara "evde çocuk ve ben açız, oğlun günlerdir beni ve torununu aç bırakıyor. Tek sebebi bana şiddet uygulayamazsın demiş olmam. Tokatını yiyip diğer yanağımı mı dönmem gerekiyordu. Kızın böyle şeyler yaşasa ne hissederdin? Oğlunuzu arayın siz konuşun, bebeğim olmasaydı ve para kazanabilseydim kimseye minnetimde olmayacaktı. Durum böyle devam ederse ailemi devreye sokacağım" diyeceksin.
Onlar uğraşsın merhamet, vicdan veremedikleri oğulları ile. Eşin şiddete meyilli madem çok yükselme şu okulun bitene kadar, bırak ailesi uğraşsın. Gidince seni suçlayamazlar hiç değilse.

Ama bu adamdan tekrar sakın çocuk yapma...

Evdeki eksik listesini mesaj at başka şekilde de muhattap olma. Yokluğu hiç sorun değilmiş gibi davran, maddiyat dışında hiç bir beklentin olmasın ondan. Hizmet etme çok fazla, bebeğini al çekil odana. O evdeyken uyu yada ders çalış. Yokmuş gibi davran kısacası.
Alışveriş yapmazsa kv ara "evde çocuk ve ben açız, oğlun günlerdir beni ve torununu aç bırakıyor. Tek sebebi bana şiddet uygulayamazsın demiş olmam. Tokatını yiyip diğer yanağımı mı dönmem gerekiyordu. Kızın böyle şeyler yaşasa ne hissederdin? Oğlunuzu arayın siz konuşun, bebeğim olmasaydı ve para kazanabilseydim kimseye minnetimde olmayacaktı. Durum böyle devam ederse ailemi devreye sokacağım" diyeceksin.
Onlar uğraşsın merhamet, vicdan veremedikleri oğulları ile. Eşin şiddete meyilli madem çok yükselme şu okulun bitene kadar, bırak ailesi uğraşsın. Gidince seni suçlayamazlar hiç değilse.

Ama bu adamdan tekrar sakın çocuk yapma...
Çok teşekkür ederim👍🏻

Merhaba bu siteyi önceden beri biliyorum eskiden kullanırdım sonra bıraktim bugun içimi dökmek istedim çünkü insan bazen içinde bulunduğu duruma mantıklı ve gerçekçi yaklaşamıyor yardımlarınızı rica ediyorum

sabah eşim işe gidecekti gömleğini ütülüyordum o sıra beni çağırdı geliyorum diye seslendim. 1bucuk yasındaki bebeğim de ütünün kablosunu veya kendisini çekmeye çalışıyordu o yanmasın diye korkumdan o karışıklığı da hallediyordum. Eşim beni duymamış tekrar çağırdı. Ben de “geldim geldim” diye daha yuksek sesle söyledim. Bu olay 15 saniye filan sürdü yani çok beklemedi. Onun söylediğine göre sesim sinirli çıkmış kızdı ben de yukardaki durumu ona da açıkladım tam ütüye devam ederken yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti. Ben korktum ve bacaklarım titredi, nefesim daraldı. O anda daha fazla üzerime gelmesin diye ses çıkarmadım. Ama evden gittiğinde gerek mesajla gerek aradığında bana böyle söyleyemeyeceğini, beni korkutmaya hakkı olmadığını, bana dokunursa polis çağıracağımı vs söyledim. O da bu tarz çıkışlara çok irrite olur beni sildiğini söyledi ve iki gecedir eve geç geliyor. Bugun bebek için süt al dedim elin ayağın yok mu kendin al dedi.
Bizde bu tarz sorunlar çok oluyor en ufak bir tepkime tahammulu yok ama kendisi rahatça hakarete başvurabiliyor. Hakaret edince de ben mutsuz oluyorum. Bu sefer de hep negatifsin hayatımı mahvettin diyor. Bana bir şeyler söyler misiniz. Bugun de beni sildiğini söyledi ve benim maddi gücüm yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş yorumlarınızı bekliyorum
Okurken korktum. Ailene söylesene dayın falan yok mu dövsünler bunu bence.. Bu adam üzgünüm ama sizi hiç sevmiyor. Çocuğunu da aynı şekilde.. Çok acımasız yaa.. Boşanmayı düşünüyormusunuz?

Bu adam olmamış konu sahibi düşman gibi baksana.Muhattap olmamali fazla.Muhtac da olma ve gorünme bu adama.Kurtarmaya bak kendini.Bu hiddetten cocugun da nasibini alir baksana cocuga sut almayan adamdan ne olur ki.

Bu adamdan neden bebek yaptın soruları benim içimi bayıyor artık. Olan olmuş artık. Ne yapsın yani?Atsın mı bebeğini? Herkes hayatının bir döneminde gaflete düşebilir. Benimde çok kötü bir evliliğim vardı. Çocuğumun olmaması benim şansım oldu. Bende gafletteydim ama olmadı bebek. Bir kadın öldürülebilir ve bizden yardım istiyor. Çözüm üretemiyorsanız, boş yorumlar yapmayın bari. Konu sahibi arkadaşım, hiç korkma,koşarak uzaklaş o adamdan. Bebeğin ile beraber kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Ve unutmayın , bir erkek seni öldürürüm diyorsa kadın ona inansın.

Bu adam olmamış konu sahibi düşman gibi baksana.Muhattap olmamali fazla.Muhtac da olma ve gorünme bu adama.Kurtarmaya bak kendini.Bu hiddetten cocugun da nasibini alir baksana cocuga sut almayan adamdan ne olur ki.
Ben polise şikayet ederim filan dediğim için beni sildi. Yine de çocuğuyla ilgilenmeliydi dimi bir seye ihtiyacınız var mı diye sormuyor. Benim kişisel ihtiyaçlarım için verdiği harçlığım vardı. Onunla mutfak ihtiyacımızı alıp bitirmemi bekliyor

Ben polise şikayet ederim filan dediğim için beni sildi. Yine de çocuğuyla ilgilenmeliydi dimi bir seye ihtiyacınız var mı diye sormuyor. Benim kişisel ihtiyaçlarım için verdiği harçlığım vardı. Onunla mutfak ihtiyacımızı alıp bitirmemi bekliyor
Seni sildim nedir ya ,ne kadar hınç dolu .Ben seni kalbime kazıdım sanki diyesi geliyor insanin.Silerse silsin,cocugu da silerse ilerde dizini döver bakarsin.Ama bilemedim yine de cok degisik bir adam.

Dışarda da birine sinirlenip konu büyürse mutlaka zarar veriyor. Geçenlerde gece vakti bir adamın arabasına jopla defalarca vurmuş. Kendisinin yaptığı ortaya çıkmadı. O şekilde intikamını almış
Eşiniz psikopat , bildiğim kadarıyla toplumun yüzde 1'ini psikopatlar oluşturur. Bir kısmı topluma karışmış uyumlu faydalı insanlardır ama diğer bir bölümü ise suç işlemeye yatkın toplumun huzurunu bozan zararlı insanlardır. Eşiniz ikinci kısım , henüz başını belaya sokmamış ama aranıyor. Siz o yüzden bu adama normal bir insan muamelesi yapmayın. Farz edin ki evinizde sizden güçlü ama akıllı olmayan bir canavar var . O canavarın huyuna gitmelisiniz boşanana kadar. Bu adam düzelmez , o yüzden can güvenliğiniz için bir an önce bir yol bulun.

Eşiniz psikopat , bildiğim kadarıyla toplumun yüzde 1'ini psikopatlar oluşturur. Bir kısmı topluma karışmış uyumlu faydalı insanlardır ama diğer bir bölümü ise suç işlemeye yatkın toplumun huzurunu bozan zararlı insanlardır. Eşiniz ikinci kısım , henüz başını belaya sokmamış ama aranıyor. Siz o yüzden bu adama normal bir insan muamelesi yapmayın. Farz edin ki evinizde sizden güçlü ama akıllı olmayan bir canavar var . O canavarın huyuna gitmelisiniz boşanana kadar. Bu adam düzelmez , o yüzden can güvenliğiniz için bir an önce bir yol bulun.
Memuriyeti olduğu için zarar verdiği insanlar şikayet ederse ya inkar ediyor ya da gizliden onların malına zarar veriyor bu şekilde yaptığı 3 olay gördüm. Birinde gece vakti adamın arabasına tufekle sıktı diğerinde yine gece vakti adamın arabasına jopla vurdu diğerinde de adamın dukkanının camlarını indirmiş ve arayıp seni o dükkana gömerim öldürürüm tarzı tehditler etmiş. Adam bu tehditleri ses kaydı yaparak polise başvurmuş. Savcı eşimi yanına çağırdığında inkar etti. Bu sesin bana ait olduğunu belirten bir emare bir hitap yok dedi. Arka planda da adam şikayetini geri çeksin diye dukkan camlarının masrafını ödemiş o şekilde konu kapandı. İşini kaybetmekten korkusundan anca bu kadar yapıyor

Back
X