Seni seviyorum ama aşık değilim

Bilmiyorum gercekten kafam çok karışık

Söylenen sözden çok söyleme şekli önemli biz kadınlar için.

2 aylık ilişkiymiş, evet çok yenisiniz, heyecan muhakkak olmalı. Bizim ilişkimize 6 sene oldu (ayrılıkları çıkarsak 4 sene falandır ) ve ben hala çoğu zaman heyecanlanırım. Farklı illerde olduğumuz için de böyle olabilir. Bazen heyecansız bulurum ilişkimizi, sevgilim halinden memnun olduğunu söyler, ben de kızarım o öyle söyleyince ama erkeklerle kendimizi kıyaslamamız en büyük hata bence. Erkeklerin düşüncesi: "Birlikte mutlu muyuz? Evet mutluyuz. Birbirimizi seviyo muyuz? Evet seviyoruz. Abi tamam işte ilişki budur. Arar hal hatır sorarsın, mesajlaşırsın, hayatı paylaşırsın, hepsi bu"

Biz kadınlara gelince: "İlgi, alaka, sürpriz, ruhumuzu okşayacak güzel cümleler, dozunda kıskansın, sahiplensin, hiç naz yapmasın, her şeye birlikte karar verelim vs." gibi detaylarımız var. Detay dedim çünkü bunlar bize göre olması gereken şeylerken erkekler için değil.

O yüzden çokta şaaapmamak lazım Eğer hakkaten sevip seviliyorsanız, artıları eksilerinden çoksa, ilgi, sevgi, saygı varsa ilişkide heyecan var mı yok mu diye düşünmemek lazım bence.

Bilmiyorum gercekten kafam çok karışık

hiç bir zamanda bilemeyeceksiniz, aşağı yukarı 9 yıllık evliyim, bir yılda evlenmeden öncesi var 10 yıldır hayatımda olan bir adam ve ben onu da hiç heyecanlı görmedim (yani nişan günü, nikah günü ve kızımızın doğduğu gün dışında)
seninleyken mutlu mu sen ona bak (şu sözleri yazdığımı eşim görse vallahi alnımdan öper beni ki bende çok sitem ederim aramızda aşk yok mevzuuna) saygı en önemli etken, aslında eşimden mi etkilendim bilmem sanırım gerçekten aşk gelip geçen birşey ama sevgi, o kalır, sizi kırsada, üzsede sevginiz kırgınlığınızı sarar, üzüntünüzü hafifletir demem o ki pek bi yenisiniz tanıyın birbirinizi öyle kestirip atmakla ilişki kuramaz ve yürütemezsiniz... Sevmeyi bırakmasın yeter ki

O da öyle diyor saygı sevgi önemli sevgi kalıcı bitmiyor ben seni seviyorum ve seninle çok mutluyum.
Ama sanki aşk yok lafı biraz mantık ilişkisne kayıyormuş gibi geliyor.
Bir de insan pat diye böyle demez ki aşka çok anlam yüklüyosun vs
Onun değil ama benim ilk ilişkim evet belki de gerçekten çok anlam yükledim
Mesaj atıyor konuşmak gelmiyor içimden kestirip atmak da istemiyorum kafamı toparlamak için.Napıcağımı bilmiyorum

bak bu konunun muzdaribiyim ben, kendini çekme asla çünkü sevgi bitmez evet ama hisler soğur, insan soğur hevesi kaçar yani seninle ilgileniyor mu, halini hatrını soruyor mu, sen hasta olsan mesela (allah korusun) endişe ediyor mu, gerçi daha çok yenisiniz anacım bunları zamanla yaşayacaksınız ama bunlar daha önemli valla bak. Dedim ya aşksız ama sevilen bir kadınım ben, bunun için çok kızdım eşime, küstüm, söylendim, ağladım ama sanırım artık bende anladım ki bende onu seviyorum sevince daha çok sahipleniyorsun, daha çok düşünüyorsun, belkide aşıkken akla gelmeyeck şey sevince geliyor, sevmeyi şöyle düşün senin için endişe eden, seni senden çok düşünen biri. ilişkimiziin en başında da bu böyleydi dolu dizgin bir aşk yaşamadım, ölyle ansızın sürprizler yapmadı ama gözlerinin içine baktığımda orada hep gördüğüm birşey vardı, BEN.

sende gözlerinin içine bak sevdiğinin, hem bak aşkın deyince daha sığ geliyor ama sevdiğin demek daha bir içten, sıcak, adama surat etme kendinden soğutma, önce bir tanı ne malum sana aşık olmayacağı, hadi canım bi mesaj at da samimiyetiniz artsın.

Bence öküz içinize oturmamış da bugüne kadar yanınızda insan formunda gezmiş.
Gitsin bi tane helal sütü emmiş bir kızcağız bulsun aşk meşksiz yaşasın.
Siz de yeni aşklara yelken açın

Askla heyecani karistirmamak gerek bence. Bende esimi ilk tanidigimda hoslandim. Birbirimizi taniyana kadar illaki biraz heyecan oluyor. Ama bende asik olduggmu dusunmuyorum. Sukur guzel, seviyeli ve saygili bi evliligimiz var. Deli gibi seviyorum ama :) huzurunuz varsa kac ay ne kadar oldugu onemli degil bence ..

Bilmiyorum emin olamıyorum iste yani o bana aşık olsun diye mi bekleyeceğim
Tamam aşk olmaz belki ilişkide ama pat diye bu sekilde yüzüme söylenmesi bilmiyorum kırıldım açıkçası.

ay biz iki aylık sevgiliyken birbirimizin gözlerine bakamazdık heyecandan yazdıklarınızı okuyunca yıllardır çıkıyorsunuz sandım 7 yıllık sevgiliyiz hala heyecan hala aşk... kim demiş aşk yoktur diye

ay biz iki aylık sevgiliyken birbirimizin gözlerine bakamazdık heyecandan yazdıklarınızı okuyunca yıllardır çıkıyorsunuz sandım 7 yıllık sevgiliyiz hala heyecan hala aşk... kim demiş aşk yoktur diye

cık aşk yok demedik sadece biz de yok, olana allah daha çok versin allah hep birbirinize bakıtsın sizi ama olmayınca da olmuyor hemşire, hem daha öncede dedim ya bu konuda erkekgillere genelleme yapılmaz kimisi aşkını dibine kadar yaşar , kimisi dibini sıyırttırır adama
kırılmak belki haklı bir tavır ama bu bana beğendiğim ayakkabıyı almadı dur bir tavır yapayımda anlasın, alsın gibi bişey değil yaptığın tavır sana trip, surat, gereksiz gerginlik olarak dönecektir, adama da bir şans ver ama ya (ne savundurdun bana adamı da haaaa )

Dün akşam mesaj atmıştı ona cevap vermedim.Sabah bana günaydın yazmış ben de şimdi cevap verdim sadece günaydın yazdım.O da bir şey demedi.
Aramayı düşünüyorum ama hemen yelkenleri suya indirmek gibi olmaz mı

Ben baskasina asik olucam sen kosede bekle diycek konumda değil hayatinda daha başka sıkıntılar var.Aman sevgilisiz kalmıyım diye düşüncek durumda değil zaten şuan.
Yanlış anlamayın, ilişkiniz tü kaka demeye çalışmıyorum, belki biraz düz ifade ettim ama anlattığınız şeyleri birlestirince ortaya çıkan sonuç bu benim gördügüm kadarıyla.

Diyelim ki hayat felsefesi olarak aşka inanmıyor. Olabilir, normaldir. Ama bunu tartışmalar içinde olduğunuz bi dönemde ve daha ilişkinin 2. ayında dile getirmesi tuhaf gelmiyor mu size de?

İlk aylarda insanlar birbirlerini kırmamak için ekstra hassas olurlar. İliski tam oturmadıgı icin yanlıs anlasılmaktan korkarlar, ettikleri lafın ucu baska yere gider de karsı tarafın icine bi kurt düser diye her akıllarına geleni söylemezler. Hani cicim ayları deriz ya, her şeyi yumuşatır iki taraf da.

Ama bu adam dümdüz söylemis aşk yok bende diye.

"Başka sıkıntıları var sevgilisiz kalmayayım"la ugrasacak halde degil demissiniz. Ama ya o sıkıntılardan kafasını uzaklaştırmak ve destek olan birine sahip olmak için bi ilişki istiyosa sadece? Yani aradıgı sey siz degilseniz, hayatının kalanı kötü giderken "tutunacak bi iliskim olsun yeter ne aşkı" diyorsa?

"Sen köşede bekle" derken bunu kastediyorum işte. Sen zor zamanımda hayatımda dur, beni topla. Ben ayağa kalkınca aşkı başka yerde bulabilirim demeye çalışiyor belki de.

Hayatının kalanı yolunda gitmeye basladıgında mutlu bi iliskiden fazlasını isteyip bi baskasına asık olması ihtimalini göz ardı etmeyin bence. Tabi ki haksız cıkan ben olurum umarım.

çok haklısınız önyargılı olmamak lazım biz de bugünlere kolay gelmedik erkek arkadaşım epey huy değiştirdi bazı arkadaşlarını hayatından çıkardı vesaire. ben de çok değiştim bu süreçte. herkes bir şansı hak eder belki de yanlış anlama olmuştur

teşekkür ederiz canım benim, darısı başına inşallah. yine de şunu söyliyim herkes bir değil belki de erkek arkadaşın kendini iyi ifade edemedi ya da yanlış anlaşılma oldu bilemiyorum. biz hala bazen yanlış anlıyoruz birbirimizi hemen ayrılık düşünmemeli. ben ve erkek arkadaşım çok değiştik bu yedi yıllık süreçte. siz de birbirinizi tanıdıkça daha farklı olabilir her şey. sevgiler

Deli gibi aşık olsa kaç yazar. Bilimle bile kanıtlanmış aşık olmanın ne yazık ki bir sonu var. İnsanın ömrü bile bitiyor o duygu mu bitmeyecek?

Aşk bir müddet sonra ilişkinin durumuna göre ya yerini sevgiye, saygıya ya da nefrete, saygısızlığa bırakıyor.

İnsan aşık olunca en nefret ettiği davranışlar bile sevgilinde varsa bunu umursamıyorsun.. ama aşk bitince o umursamadığın şey, sevdiğin kişinin her yaptığı şey batıyor sana.

Bence böyle olmaktansa sana dürüst davranıp doğruyu söylemesi en güzeli.

Hem ''sevme duygusu'' ''aşk'' gibi güçlü, tutkulu bir hisse göre daha sadık bence.

Yani demek istediğim üzülmene gerek yok. İnsan ömür boyu aşkın o aşırı yoğun duygularını yaşayamaz. Sevdiğin kişiyi her gördüğünde elinin ayağının dolaşması, kalbinin haddinden fazla atması,.. gibi.

Ayy vazgecin artik şu öküz sevdasından...
Kimbilir bu öküz yüzünden kaç centıl bebe kaciriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…